Last news in Fakti

24 Юли, 2017 15:33 939 2

Зетят на Тръмп: Не съм заговорничил с чужди правителства

  • джаред къшнър-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • изслушване-
  • русия-
  • сенат-
  • фбр

Джаред Къшнър заяви, че не е контактувал Русия или други държави по време на кампанията за президентските избори миналата година

Зетят на Тръмп: Не съм заговорничил с чужди правителства - 1
Снимки: БТА/АР

Зетят и близък съветник на американския президент Доналд Тръмп, Джаред Къшнър заяви, че не е заговорничил с Русия или други чужди правителства по време на кампанията за президентските избори миналата година, предаде Reuters.

Не съм заговорничил и не знам някой друг да е заговорничил в кампанията с което и да е чуждо правителство, посочи Къшнър в писмено изявление.

То беше разпространено преди насрочените за по-късно днес показания на Къшнър при закрити врати пред сенатската комисия по разузнаването в рамките на разследването за руска намеса в изборния процес в САЩ през 2016 г.

Не съм имал неуместни контакти. Не съм разчитал на руски фондове за финансиране на бизнеса ми в частния сектор, добавя зетят на Тръмп.

Зетят на Тръмп: Не съм заговорничил с чужди правителства

Той описва неколкократните си контакти с руския посланик във Вашингтон Сергей Кисляк и други руски представители като част от нормалната си работа на отговарящ за връзките с чуждестранни правителства в предизборния екип на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Дони

    1 0 Отговор
    Браво, зетко!
  • 2 Пеньо

    1 1 Отговор
    И за какви точно връзки си говорил с посланика? Да не би да сте си говорили за американски футбол и водка? Кисляк пусна въдицата, Дони и фамилия я налапаха, сега са в тигана и се пържат! Логично!