Last news in Fakti

1 Август, 2017 07:53 12 185 149

Джон Маккейн: Русия ще си плати!

  • сащ-
  • русия-
  • плати-
  • санкции-
  • сенатор-
  • джон маккейн

Русия ще плати цената на атаките срещу нашата демокрация, заяви сенаторът

Джон Маккейн: Русия ще си плати! - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският сенатор Джон Маккейн заяви, че Русия ще си плати заради атаките към американската демокрация, съобщи агенция ТАСС.

Думите му идват на фона на наложените санкции на Вашингтон към Москва и ответните мерки, които взе Кремъл срещу дипломатическите представители на САЩ.

Руският президент Владимир Путин обяви, че 755 американски дипломати, работещи в Русия, трябва да напуснат страната. Руското външно министерство посочи, че запазва правото си да наложи допълнителни мерки.

По отношение на санкциите на САЩ срещу Русия, сенатор Джон Маккейн заяви, че Русия трябва да бъдат санкционирани заради действията си през последните години. „Русия анексира Крим, заплаши НАТО и атакува устоите на американската демокрация с кибер удари и информационна кампания“, посочи сенаторът.

След анексирането на Крим и конфликта в Източна Украйна отношенията между Кремъл и Запада достигнаха нива, невиждани от Студената война насам. Дипломатическият диалог на практика бе преустановен.

Руският президент Владимир Путин заяви, че налагането на нови санкции е пример за използване на геополитиката за икономически цели от страна на Щатите.

Камарата на представителите на САЩ прие законопроект за затягане на санкциите срещу Русия, Иран и Северна Корея. Президентът Доналд Тръмп може да наложи вето, въпреки че този политически ход не е много вероятен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    156 40 Отговор
    Ало виетнамски пудел!!!
    "Вашата" демоурация ще си плати на света!!!

    Коментиран от #2, #93

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Скептик

    135 28 Отговор
    Когато човек има рак на мозъка, почва да бърка причината и следствието.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Kcaniba

    58 166 Отговор
    Джон ,както винаги ,точен и право в десетката!Само с появата си и русите пълнят гащите!А в коневръза настава паника!Голем си Джон,много голем,след всяко твое изказване,империята на злото се н....ква!

    Коментиран от #90, #149

  • 6 гочев

    45 136 Отговор
    Новите санкции погребаха Русия, това е положението.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 onq s konq

    40 140 Отговор
    Русия започна да си плаща от момента от който й бе изтръгнат от зъбите Източния блок и когато 1 РУБЛА СТРУВАШЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 ДОЛАР В БАНКАТА,а сега не си струва дори и хартията.Лишена от тази си златна колония и някои стратегични територии и сфери на влияние като Куба и Украйна например,разнебитена икономически от санкциите на Западния свят,ниските цени на петрола баснословните военни разходи особено в Сирия и "новопридобитите" украински територии,...РУСИЯ Е НА ПРАГА НА ФАЛИТ И РЕСПЕКТИВНО РАЗПАД.

    Коментиран от #11, #23, #58, #63, #132

  • 9 Кики

    129 28 Отговор
    Абе Джони, ами нали Русия цял живот все плаща... не се ли наситихте вече? Не е лошо да погледнеш себе си, защото наближава времето и ти да си платиш!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гост

    115 22 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Добре обясняваш, ама в случая не си прав. Бъди сигурен, че Путя си е направил сметката много добре, там нещата се мислят с няколко хода напред а не като краварските некадърници дето тръгват на юруш с рогите, ама ако им се изпречи някой по-корав сгъват платната и паника.

    Коментиран от #19

  • 12 кирил

    26 102 Отговор
    руската империя е в процес на разпад.едно или друго действие може само да ускори или забави този процес. сегашен кремъл води възможно най погрешната политика.всъщност,от юдейско болшевишката революция,политиката винаги е била една,граби в русия и изнасяй и съхранявай награбеното на запад.
  • 13 Румяна Костова

    108 23 Отговор
    Ще трябва да отложите погребението на Русия.Санкциите ударят и по европейски компании,участващи в Северен поток.Външният министър на Германия и канцлера на Австрия са предупредили Америка ,че няма тя да им определя откъде ти ще купуват газ.Защото и сега става въпрос за пари и то много пари.Америка иска да принуди да купуват нейния по-скъп втечнен газ.

    Коментиран от #18

  • 14 св петър

    76 20 Отговор
    Не подигравайте човека е болен. Нали някой трябва да му плати на лодкаря.
  • 15 петър

    24 55 Отговор
    кремъл в паника,тръмп ненаш
  • 16 Хохи

    103 23 Отговор
    Запада умира бавно, а Русия и Китай с тия санкции ще станат още по-силни!
    Факт че запада се ГЪРЧИ и прави жалки войни на всякаде. Колкото и да ви е странно КАПИТАЛИЗМА НЯМА БЪДЕЩЕ, ще се пръсне като балон.

    Коментиран от #20

  • 17 no name no face no number

    94 18 Отговор
    Според мен играта скоро ще загрубее ЕС се събужда и това ме радва. Така че със сигурност някой ще си плати за злините по света. Надявам се да е истинският голям виновник и това е една държава само с три букви
  • 18 начо

    16 64 Отговор

    До коментар #13 от "Румяна Костова":

    така или иначе този паток няма да го има,дания и швеция налагат екологична забрана.що се отнася до германия,тя печели 140 милиарда долара годишно от по ниските цени на нефт и газ,което се дължи на увеличените добиви в сащ и разбиването на монопола на опек и рашастан.ние също печелим.няма да дочакаш разкол на западните демокрации заради загниваща олигархична рашастания
  • 19 onq s konq

    17 51 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Не отричам че Путин зе е заобиколил с брилянтни анализатори и съветници,НЕ ПО-ЛОШИ ОТ ЗАПАДНИТЕ и е безсмислено да спорим кой с колко хода напред мисли,защото ПО ПРИНЦИП МИСЛЕНЕТО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО-НУЖЕН Е И МАТЕРИАЛЕН ТЕХНИЧЕСКИ И НАУЧЕН ПОТЕНЦИАЛ-нещо което е несравнимо между дивият Изток и интелигентния Запад.А "сгъването на платната" за което споменаваш е не само просто и логично обяснимо,но и задължително-БОГАТИЯТ НИКОГА НЯМА ДА СИ ЗАЛОЖИ ОХОЛНИЯ И ПЪЛЕН С УДОВОЛСТВИЯ ЖИВОТ СРЕЩУ ЖИВОТА НА БЕДНИЯ И ГЛАДНИЯ КОЙТО НЯМА КАКВО ДА ГУБИ!Пък ти си го тълкувай като страх,нерешителност и както там си избереш.
  • 20 чегевара

    19 72 Отговор

    До коментар #16 от "Хохи":

    олигархично феодална русия с най голямото социално неравенство няма никакво бъдеще
  • 21 гост

    77 12 Отговор
    След 10-ина години няма да го има нито този, нито Сорос, нито една камата дърти изпушляци, които дърпат Света назад. Просто нищо не е вечно. Ще доживеем времена, в който Светът може би ще е едно по-добро и нормално за съществуване място, без толкова много конфронтация, войни, корпоративни интереси и политически меркантилизъм.
  • 22 СССР

    66 13 Отговор
    Дърт злобен коркозъбел
  • 23 Дивуй

    17 29 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Това коня ли ти го прошепна? .ахти наглата Русия, ша умръ не мога дочаках съ разпадне
  • 24 Киро

    20 75 Отговор
    Горките тролове с ушанки, всеки ден им пускат по няколко такива статийки и те се втурват да кълват и да "доказват" нещо си.

    А фактите са си факти - средната заплата в калната дупка Расия по-ниска от България, минималната заплата 2 ПЪТИ по-ниска от България, с изключение на Питера и донякъде Масква, всичко останало е кална кочина, населена с огладнели пияници!

    Пари няма, американците ги изпревариха на светлинни години с технологиите, европейците вече не инвестират там, китайчока го интересува да вземе природните ресурси!

    А светлина в тунела НЯМА.

    Коментиран от #26, #29

  • 25 майна

    60 10 Отговор
    смешковци, от цял свят бандитите се събрали и направили държава

    Коментиран от #28

  • 26 ДО Киро розовата прашка

    29 14 Отговор

    До коментар #24 от "Киро":

    Това видео е за теб-смешко..Гледай какво казват британците за Русия---https://youtu.be/a91TdFOGpPE
  • 27 Знайко

    44 15 Отговор
    Цяля Европа слугува на Щатите, те пък на чаршафите. Останалият свят е свободен.
  • 28 BILL

    20 31 Отговор

    До коментар #25 от "майна":

    И другарката Нинова с крадените пари от приватизацията, си изпратила синчето там, а не в Русия.
  • 29 гост

    59 16 Отговор

    До коментар #24 от "Киро":

    Ушанките не ги мисли. Откакто се отърваха от Елцин и Горбачов вървят само нагоре, напук на налаганите понастоящем санкции. Путин е в много добра форма понастоящем и без външна намеса още дълго ще е в полза на народа си.
    Виж какво се случи с Елцин и къде живее Горби и си направи изводите чии интереси са защитавали докато са имали властта. Може да си направиш сравнителна съпоставка за това което е ставало по тяхно време и това по времето на Путин. Ако можеш дори би интерпретирал "развитието" на Русия, ако бе запазила прозападната насоченост на Горбачов и Елцин. Е? Можеш ли? Май не!
    А сега виж и България! Май в нашия тунел в тъмнината, а?

    Коментиран от #30

  • 30 Киро

    15 56 Отговор

    До коментар #29 от "гост":

    Правя най-простата сметка, че и ти да я разбереш:

    Средната заплата в Расия ПО-НИСКА от България и това с всичките петролища, газ, полезни изкопаеми и тн.!

    Тази сметка харесва ли ти?

    Това е следствие от "прекрасното" управление на Путю.
    И което е още по-важно, тенденциите са крайно негативни, защото алкохолиците са свикнали да лапат от нефт и газ и да не произвеждат почти нищо, но тая работа почти приключи!

    Коментиран от #33, #34, #36, #38

  • 31 jambazina

    27 9 Отговор
    По високите етажи в Щатите изобщо не ги сърби за Русия, всичко това е срещу Тръмп. Руснаците са в пика на силата си от доста време насам, но са несъизмерими военно и икономически със САЩ.
  • 32 ЗАЩО ПЪК НЕ

    59 9 Отговор
    Заради помияри като този макеин световният мир и демокрация са застрашени.
  • 33 ДО Киро розовата прашка

    40 8 Отговор

    До коментар #30 от "Киро":

    Айде стига с простотиите ти тук---Среднемесячная заработная плата в России в номинальном выражении в январе 2017 года составила 35369 рублей. Материал из Википедии — свободной энциклопедии.....или казано по днешен курс около 520 евро.......
  • 34 гост

    27 4 Отговор

    До коментар #30 от "Киро":

    Да правиш проста съпоставка, не отчитайки факторите обусловили моментно състояние, което съпоставяш е ... тъпо. Съпостави ми предполагаемият тренд на управлението на Горбачов и Елцин с актуалното състояние на това на Путин и тогава си прави заключенията кои е по-добрият вариант за руснаците - прозападния или националния.
    Апропо и твоят вариант става, но във времето. Сложи си начални параметри в няколко насоки за Българи и Русия сега и ги следи следващите 5, 10, 15 години. Интересна ще е съпоставката, особено когато приключат транжовете по присъединителните програми на ЕС, а това е скоро. Наистина ще ми е интересно и ще призная, че си прав, ако докажеш по-добро развитие в показателите за България. Дано да е така!
  • 35 Е555

    41 7 Отговор
    хахах,много ми е смешно как историята се повтаря и Наполеон и Хитлер сега и тия тъпаци казват как Русия щялада си плати,но какво стана с предишните две обявили и война?....дамм бях заличени от картата...така че тоя сваления във Виетнам и разбилия 4-5 самолета поради некадърността си да си трае,че руската точилка шиба яко :)
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бесен Язовец

    38 6 Отговор
    САЩ водят война срещу себеси с тази агресивна политика заканват се наред държави и до там и нищо като стара бабичка от терасата калнът и до там нищо повече приказки,закани колкото щеш действия нулеви
  • 38 Скорпион29

    38 8 Отговор

    До коментар #30 от "Киро":

    Не е важно колко пари взимаш а какво можеш да си купиш стях ако беше толкова зле в РУСИЯ нямаше 85 % от русите да са зад гърба на водача си а в любиматати САЩ едва 30% подкрепят комика Тръмп айде сега кажи нещо слушаме готови за смях

    Коментиран от #76

  • 39 Барчо

    38 6 Отговор
    Мухата преди да умре, хапе най-много. А Русия няма да плати. Европа е тази дето ще плаща.
  • 40 юрист

    12 41 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: „Русия анексира Крим, заплаши НАТО и атакува устоите на американската демокрация с кибер удари и информационна кампания“...“Не само на американската демокрация, а и на ЕС и държавите в Източна Европа. Нека да е кристално ясно и на най- лудите руски психари какви са ПРИЧИНИТЕ за налагането на санкции на русия от ЕС и САЩ и че за да паднат- т.е. да се премахнат санкциите на ЕС и САЩ, РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИ ПОВЕДЕНИЕТО СИ КАТО ДЪРЖАВА, ДА СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ КРИМ И ДОНБАС И ДА ПЛАТИ НА УКРАЙНА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА РУСКАТА АГРЕСИЯ В УКРАЙНА; ДА СПРЕ ДА ЗАПЛАШВА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ОТ НАТО, ДА ПРОМЕНИ ВОЕННАТА СИ ДОКТРИНА И ДА ПРЕМАХНЕ ОТ НЕЯ ТЕКСТА, ЧЕ РАЗШИРЕНИЕТО НА НАТО ПРЕДСТАВЛЯВА ОСНОВНА ВЪНШНА ОПАСНОСТ ЗА РУСИЯ, ДА ПРЕУСТАНОВИ РУСКИТЕ КИБЕРАТАКИ В ДЪРЖАВИ ОТ НАТО И ЕС И ДА ОБУЗДАЕ МЕРАЦИТЕ СИ ЗА ПРЕТЕНЦИИ ЗА СВЕТОВНА СИЛА И ЗА ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА СФЕРИТЕ НА ВЛИЯНИЕ СПЕЦИАЛНО В ИЗТОЧНА ЕВРОПА. СИМПАТИИТЕ НА ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИТЕ КЪМ РУСИЯ СА ПОЧТИ НУЛЕВИ- СЛЕД 43-44 ГОДИНИ ЧЛЕНСТВО ВЪВ ВАРШАВСКИЯТ ДОГОВОР, НАЛАГАНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ НА КПСС И СССР В ТЯХ- разберете го, руснаци, най- накрая!

    Коментиран от #42, #47, #62, #122

  • 41 tomahawk unstoppable

    13 33 Отговор
    Джон МакКейн е истинския републиканец ,не е Тръмп.

    Браво !
  • 42 Бесен Язовец

    27 5 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    Гювеч гювеч ти е в главата
  • 43 ДЪ ГЕ

    22 6 Отговор
    Ей, умрелее! Отнасай земътъ! И се зарови по-длибоко, че руснаците щи го натрътък като три годишно магаренце, дъ ге!
  • 44 целта

    27 6 Отговор
    Болен мозък! Кой на кого ще плати е рано да се каже все още, но такива идиоти ще ни затрият. Предполагам това е целта.
  • 45 юрист

    7 30 Отговор
    РИА Новости: От румънското Външно министерство обясниха защо не са пуснали Рогозин 31 Юли 2017 | 18:59 | Агенция "Фокус"Министърът на външните работи на Румъния Теодор Мелешкану счита, че руският вицепремиер Дмитрий Рогозин преднамерено се е опитвал да премине румънската въздушна граница, независимо от това, че срещу него действат санкции на Европейския съюз, съобщава РИА Новости, позовавайки се на информация от румънските медии.
    В интервю за румънски ТВ канал Мелешкану е подчертал, че според него „целият този въпрос, с пресичането на въздушната граница на Румъния, е бил, очевидно, планиран, за да създаде политически разногласия между Румъния и Русия“.
    „Още няколко дни преди да тръгне към Приднестровието, Рогозин публикува в Туитър информацията, че ще пресече въздушната граница на Румъния и е публикувал съответстващата карта, за да се види от къде ще премине. От моя гледна точка, това е било съзнателно измислено от руския вицепремиер Рогозин, за да създаде трудности в отношенията между Румъния и Русия“, каза Мелешка
  • 46 юрист

    6 30 Отговор
    Майк Пенс: Руската агресия е най-голямата заплаха за Балтийските държави 31 Юли 2017 | 14:18 | Агенция "Фокус" В понеделник вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс заяви, че за Балтийските държави няма по-голяма заплаха от агресията на Русия и обеща, че Вашингтон ще продължи да оказва подкрепа на Естония, Латвия и Литва, предава Voice of America. „Точно сега Русия продължава да търси начини да преначертае международните граници със сила, да накърни демократичните режими на суверенните държави и да настрои свободните нации в Европа една срещу друга“, заяви Пенс. „При президента Доналд Тръмп САЩ отхвърлят всеки опит за използване на сила, заплахи и всяване на страх в Балтийските държави или в някоя друга държава, член на Алианса“, допълни вицепрезидентът. Той направи този коментар в Талин след срещата си с държавните глави на Естония, Литва и Латвия.

    Коментиран от #49

  • 47 кирил

    7 22 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    те никога няма да станат нормална държава без разпад.загубвайки възможност да правят това което правят сега ще станат нормални.

    Коментиран от #48, #51

  • 48 петър

    11 27 Отговор

    До коментар #47 от "кирил":

    китай определя своите граници от байкал до камчатка и сахалин и населява с китайско население тези райони.
  • 49 Бесен Язовец

    32 9 Отговор

    До коментар #46 от "юрист":

    Ха ха то в прибалтийските държави преобладава руското население и разбирасе че ще минат към руската федерация много скоро САЩ да не бяха създавали прецедент като Косово и това явление сега нямаше да го има сами си го сложиха през1999 г.и САЩ и НАТО и Цяла Западна Европа

    Коментиран от #52, #54

  • 50 гост

    9 36 Отговор
    Браво на Маккейн - направо им бърка в г*за до лакътя на копейкаджиите също като Рейгън на времето ... :)
  • 51 юрист

    10 34 Отговор

    До коментар #47 от "кирил":

    И аз мисля така. И мисля, също така, че същите тези “обикновени“ руснаци, които идват в България като туристи или са собственици на български ваканционен имот, СА ВИНОВНИ за руската агресивна външна политика- те са РУСКИ ИЗБИРАТЕЛИ, ТЕ ОДОБРЯВАТ ПОЛИТИКАТА НА ПУТЛЕР, а после идват в НАШИТЕ курорти и понеже отлично ЗНАЯТ какви ги върши техен путлер, се правят на ни лук яли, ни лук мирисали..- с две думи- ама аз съм против него, ама аз това, аз онова..Искам да ги попитам- като поддържате думите на путлер , че България- в качеството си на ЕС държава- е “еврогейска държава и болонката на САЩ“ ЧИЙ ГО ТЪРСИТЕ В БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИ, ЗАЩО ИДВАТЕ ТУК И РЕГИСТРИРАТЕ ФИРМИ, ЗАЩО ТЪРГУВАТЕ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО ВИ ХАРЕСВА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩО СЧИТАТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е СИГУРНА ДЪРЖАВА И ТУК НЯМА ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ? АМИ АКО ВАШ ПУТЛЕР- В МОМЕНТ НА ЛУДОСТ И ДЕЛЮЗИИ РЕШИ ДА АТАКУВА ВОЕННО БЪЛГАРИЯ, мислили ли сте какво ТОЧНО ще стане с вас- руските граждани в България?

    Коментиран от #85, #108

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 юрист

    9 33 Отговор

    До коментар #49 от "Бесен Язовец":

    СТРУПВАНЕТО НА РУСКИ ГРАЖДАНИ ВЪВ ВАРНА В КАЧЕСТВОТО ИМ НА СОБСТВЕНИЦИ НА ВАКАНЦИОНЕН ИМОТ НЕ Е ОСНОВАНИЕ РУСИЯ ДА ИСКА ДА “ПРИСЪЕДИНИ“ ВАРНА КЪМ СЕБЕ СИ, НЕ Е И ОСНОВАНИЕ РУСИЯ ДА ИСКА РУСКИЯТ ЕЗИК ДА СТАНЕ ВТОРИ ОФИЦИАЛЕН ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ И АКО ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ, ДА НИ СПРЕТНЕ КРИМСКИТЕ СЪБИТИЯ, понял , руска ? Свекърва ми живее във Варна, а след 5-6 години- и ние ще се преместим да живеем там в друг имот. Ако НЯКОЙ се пробва да направи Варна руска, МНООООГО ДА ВНИМАВА- разярените БЪЛГАРИ не сме за подценяване....

    Коментиран от #55, #56, #57, #89

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 гост

    31 5 Отговор

    До коментар #54 от "юрист":

    5, 6 години?! Явно чакаш да завършат хъба и там да е работното място на съпругът ти.
    Съвет: Запази си имота в София, че при толкова руска реч във Варна лятото няма да можеш да издържиш, въпреки 10-те бона заплата. Перите не са всичко дори и в този свят. Лятото в София - спокойствие, хората са на море. Зимата още по голямо спокойствие във Варна + най-хубавата част - руснаците и тях ги няма тогава. Рай!
    П.С.
    Лично мен много повече ме притеснява изкупуването на земеделската земя от Турция, отколкото апартаментите от Русия, но все пак не съм русофоб.

    Коментиран от #59

  • 58 Фгтъфл

    29 4 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Добре де, така да е, НО защо? ЗАЩО? Кому е нужно Русия да я няма?! Верно, такива и онакива са, ма чак пък да бъдат затрити...
    Май само на ФАЩ рашките са им трън в очите . Друг никой не лае с/у тях.
  • 59 юрист

    5 30 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    “...Публикувано във факти.бг: Явно чакаш да завършат хъба и там да е работното място на съпругът ти...“ ТОЧНО ТАКА! Съпругът ми е с МАКСИМАЛНИТЕ квалификации за заемане на позицията, към която се стреми. НЯМА друго физическо лице В БЪЛГАРИЯ с неговите квалификации- по данни на 15тина хедхънтърски компании. А и във Варна живее майка му.

    Коментиран от #61, #75, #91

  • 60 ХАХАХХАХА

    35 5 Отговор
    Русия заплашила какво ?? устите на ....олигархо мафиотският режим на фалиралот гето ФАЩ и неговите внаколко клана.САЩ -БАНАНАНОВА РЕПУБЛИКА БЕЗ БАНАНИ /Дж.Стиглиз нобелвлауреат по икономика/.
    Удоволствие е дасе наблюдва държава прилищаща на муха без глава, доскоро митологизирана като най велика страна /САЩ/ която само 5-10 г.лъсна с гол тумбак на пиян комарджия изгубил всичко на комар.Късно елибе за китка.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Вальо

    34 4 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    "... и атакува устоите на американската ..." какво, какво - демокрация ли рече?
    Абе, ти хептен изперка!
    Тоя Маккейн вече яде руското дърво във Виетнам!
    Явно пного му е харесало и иска още, още, още ...
  • 63 хахахахаххаа

    30 5 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    кога тоя фалит бе другарю милиционер.Вместо русия все да фалира по три пъти на ден в медиите,запада се сви до размеритена една бананова територия без икономика /липса на растеж/, безработица,дълг върху дефицит сринат банковсектор/всеки ден печатат пари да го спасяват/, иконимика от хартия за деривати и фин. инструменти без никакво покротие /даже купоните на клетите 70 млн.американски купонници се внася от Китай/ , тълпи от талибани и араби които претопиха запада и го кормят всеки ден както си поискат-Срещу това Русия с "разнебитената" икономика/слава богу отървала се от хранутниците на изт.блок/ си прави каквото си поиска по целият свят и си прибира каквото си посика без напрежение и пред погледа на един ръждясал катун НАТО и остатъците от един напълно безпомощен западен свят.
  • 64 И все пак Русия

    39 5 Отговор
    От крой време Русия е все в изолация, санкции и подобни дивотии.Какво става обаче - Русия има най-мощната армия; износител на зърно за 2017 №1 в света;развитие в сел.стопанство и т.н.
    Ние като обезумели пудели въртим опашка след Меркел и САЩ и се радваме на подхвърлен комат и погалване по главата.
    А Дж.Макейн - за него като за умрял т.с. нищо

    Коментиран от #87, #136

  • 65 тяяяя

    31 4 Отговор
    Натоя вече му взеха мярка за дървен костюм, ама още ръси простотии.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 EUSSR

    33 6 Отговор
    С изпушили моруци като тоя демократизатор, Краварника след 5 г. ще заприлича на Русия по времето на Борис Елцин.
  • 68 стоян георгиев

    10 37 Отговор
    маккеин е железен.навря тръмп в на кучето дивия и е последователен в политиката на сащ към съюзниците си и демокрацията.коментарите на путиноидите допу ясно показват правотата му.иран,русия и северна корея са опасни за стандартите ни и ценностите дето изповядваме затова не трябва да им се позволява да стават силни.тва е абсолютно логично и очаквано.

    Коментиран от #70, #72, #73

  • 69 пешо

    35 3 Отговор
    Тоя още е сърдит на руснаците. След като му свалят самолета 6 г. е лежал във Виетнамски затвор."герой"
  • 70 Fuck off

    34 4 Отговор

    До коментар #68 от "стоян георгиев":

    И какви" ценности " изповядваме? ???
    Гей паради, гей бракове , толерастия спрямо милиони вече привнесени отвън паразити, като най голямата заслуга за това е именно на такива като тоя изкуфял дъртак от задокеанския демократичен говедарник.

    Коментиран от #83, #84

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 тито

    19 3 Отговор

    До коментар #68 от "стоян георгиев":

    Ето ти нещо по повод "ценностите" -какво говорят вече в Австрия за тях---гледай и се учи..https://youtu.be/IwHlxg_kLWI
  • 73 тито

    16 3 Отговор

    До коментар #68 от "стоян георгиев":

    Ето ти и немците какво мислят по повод САЩ и Путин---гледай и се учи---https://youtu.be/8I5bJFrjoA0
  • 74 гост

    21 6 Отговор
    Защо му се дава възможност за изказване на този човек, с тумор в мозъка може да си говори неща, които никой нормален не мисли. Може да е агресивен, да е избухлив и да ги говори каквито си иска, тумора сериозно влияе на преценка и поведение. Защо му се дава изява?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Kcaniba

    5 14 Отговор

    До коментар #38 от "Скорпион29":

    При диктатурите подкрепата достига и 100%,като С.Корея например!

    Коментиран от #79

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Kcaniba

    3 10 Отговор

    До коментар #71 от "FRTSSMVSMNIVMNVLNS":

    Защото си пиян ....
  • 79 Скорпион29

    16 7 Отговор

    До коментар #76 от "Kcaniba":

    Тоя па, диктатура щото така ви отърва да си мислите на вас слугите на Джорч Сорос
  • 80 стоян георгиев

    7 21 Отговор
    тва дето си ми пуснал е част от нашите ценности.при демокрацията всички гледни точки са важни.може ли обаче да ми пуснеш руско предаване с подобен сюжет?а и тва не са мненията на немци и австриици ,а комично-сатиристични предавания.дано да правиш разлика.за останалите ватници ,имате два варианта убавци.единия е да се промените другия е да ви няма.тва е ситуацията.

    Коментиран от #97, #100, #121

  • 81 висок

    5 23 Отговор
    Пичове, проблема на Путинландия е че китайците вече завзеха Сибир до Байкал. Скоро ще са на Урал и никой не може да ги върне обратно. Раша ще се мести на територията на Украйна, България и Сърбия. Учете руски, най-вече децата ви, ако ще остават на тази територия. Ние вече сме Крим-2.
  • 82 петолъчката

    18 7 Отговор
    Джон Маккейн: Русия ще си плати! Идва време за разплата, да му мислят американците и ние като техни съюзници!Ще гориме като клечки.
  • 83 стоян георгиев

    9 19 Отговор

    До коментар #70 от "Fuck off":

    геи парадите и геи браковете са много незначителна част от демокрацията убавецо,но не мога да разбера що само тази част виждаш ,явно нещо там те влече.демокрацията като цяло води до просперитет.силна демокрация голям такъв слаба липсващ.изключение правят петролните монархии,но те са изключение заради суровините си .в българия примера е показателен последна по демокрация в ес последна по просперитет.

    Коментиран от #96

  • 84 НЕГАНЬО

    7 14 Отговор

    До коментар #70 от "Fuck off":

    Всеки трезво мислещ ще разбере по ника с който се представяш какви ценности изповядваш лично ти. Деморализация и деградация - типичен стил на руския възпитаник. Да живее Запада!
  • 85 ХХХ

    6 7 Отговор

    До коментар #51 от "юрист":

    Не е хубаво да слагаш всички под общ знаменател, дори имайки предвид изборните резултати в Русия и това колко % подкрепят Путин, именно защото знаем, че там изборите се манипулиран доста. Там има и нормални хора с "нашите" ценности, има хора, които харесват България повече от родината си, но поради една или друга причина не могат да емигрират постоянно тук, има хора, които имат семейства и деца тук. Това не значи, че тези хора искат да направят България - Русия!
    Отново ще повторя, че не изпитвам симпатии към нито един от двата отбора гумени мечета, тролове или каквито там си мислите, че сте (никакви, реално).

    Коментиран от #92

  • 86 Неутралитет

    4 8 Отговор
    И двете сили искат война, искат я заради икономически интереси. А 95% от всички новини относно тях са чиста бутафория и оправдание за курсът към Войната за пред медиите. Вече две войни видяхме това. Най-добре е България да запази неутралитет, друг път няма. ЕС ще се разпадне до 3 години, това е част от плана на Мечките и Биковете.
  • 87 ТЕЧЕНИЕ

    5 16 Отговор

    До коментар #64 от "И все пак Русия":

    Ти от къде се храниш с подобни лъжливи новини ? Износител на зърнени продукти за 2016 до момента (2017 не е свършила, а в момента точно се обработват зърнените продукти) е на 1-во място Америка, после Канада и на 3-то място Русия... явно си чел между редовете. Борбата на Русия е за второто място, и то евентуално...но с Америка не ще се пребори... НАЗДРАВЕ ;)

    Коментиран от #110

  • 88 сноу

    21 3 Отговор
    Жалък одухан пърдялник,ти и ордата ти хиени, се оляхте да смучете от пръстите си фантастични заплахи от където ви скимне, само и само да баламосвате света и да си тъпчете гушите с дебели пачки.На всичкото отгоре защипахте и Тръмполягата та и той взе като шугава овца да се чеше от другата страна на която го сърби.Джони ,Джони-и ,няма ли кой да ти напомни стария житейски урок ,че истинския човек се изгражда през ембарго, а като го залюлееш в Бентлито става боклук.
  • 89 ХХХ

    14 5 Отговор

    До коментар #54 от "юрист":

    Никой не иска да присъединява Варна успокой се. Те хората (за съжаление) си мислят, че си е колкото наша толкова и тяхна, още от времето на Баку-Батуми маршрута (беше обяснявала нещо за освободителната война и причините за нея - прочети за баку батуми малко да се доосведомиш, в случай, че искаш) та и до днес и влиянието на един холдинг. Интересно ми е, като отидеш там ще плюеш ли по холдинга? Те са приятели с Русия. Мисля, че не, щото ник-а няма да ти помогне тогава.
    Ще ти кажа още нещо. Българка си и християнка, повтаряш го непрестанно. Ако милееше толкова за България, нямаше да отвръщаш на лайа с лай - така не защитаваш абсолютно нищо, особено пък в този сайт, така само настройваш българин срещу българин, това не е начина за справяне с разделението на нацията ни и интересите ни! Все повече си мисля, че и ти си трол - вече няма значение каква е статията, обиждаш яко русофилите като цяло, а има и не лоши хора. Недей така!
    Отново уточнявам, че не изпитвам симпатии към едните или другите, освен това имам и апартамент във Варна и я обожавам!
    П.С. защо е това непрестанно пействане на статии от други сайтове - нали боравеше само с ОФИЦИАЛНИ документи, МЕЖДУНАРОДНИ договори и истината. Тези статии не са 100% истината, а пък и ние можем да четем.

    Коментиран от #94

  • 90 ROBIN

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Така е,с появата си...Защото тоя мяза на всичко,само не на човек.Всеки нормален би трябвало да се изплаши от тоя гмаз.

    Коментиран от #107

  • 91 ХХХ

    8 3 Отговор

    До коментар #59 от "юрист":

    А той знае ли? Шегичка.
    Не ти вярвам, не е само той, прехвалваш и вместо да ти завидят тук тролчетата отдавна изпусна момента и се излагаш, а ако мъжа ти прочете кви ги пишеш за него сигурно ще се ядоса. Освен това хедхънтърите често са олигофрени и лесни за манипулация, крайно необективни слуги.
    Именно заради бюрокращината покрай цялата тази работа (бюрокращина не само наследство от СССР, ами и европейска такава) тази позицийка може да му се размине и да я вземе друг, не чак толкова квалифициран, не че няма да има и много такива. Рибата още в морето, той приготвил тигана.
    Но на него може и друго там да му харесва. Иначе адмирации - първата жена, която няма търпение да е със свекърва си :D
  • 92 юрист

    5 16 Отговор

    До коментар #85 от "ХХХ":

    “...Публикувано във факти.бг: Това не значи, че тези хора искат да направят България - Русия!...“ Българите сме лъгани много. Русия наруши над 12 международни договора, по които беше страна,и окупира и анексира незаконно част от Украйна- държава с 80 МИЛИОНА население, че ще я спре нещо да направи агресия в малка България, със 7.5 милиона население...РУСИЯ СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ ВОЕННА АГРЕСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ САМО ПОРАДИ ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ПРИЧИНА- БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА НАТО И СМЕ ПОД ЗАКРИЛАТА НА ЧЛ.5 ОТ СЕВЕРНОАТЛАНТИЧЕСКИЯТ ДОГОВОР- Т.Е. НАПАДЕНИЕ НАД БЪЛГАРИЯЕ ЕДНАКВО С НАПАДЕНИЕ НАД ВСИЧКИ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ! Всичко останало от коментарът Ви е думи за наивници.....ВСИЧКИ руски граждани МАСОВО ПОДДЪРЖАТ политиката на путлер с факта, че на президентски избори гласуват ЗА НЕГО и за неговата външна политика.

    Коментиран от #95

  • 93 Бързай

    2 9 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    докато още можеш към руското консулство и си подавай молбата за приглашение на македонски....

    Коментиран от #133

  • 94 юрист

    5 14 Отговор

    До коментар #89 от "ХХХ":

    “...Публикувано във факти.бг: Те хората (за съжаление) си мислят, че си е колкото наша толкова и тяхна...“ Българите- български граждани не сме длъжни да тъпим делюзиите и налудните идеи, които виреят в главите на някои руски граждани, според които СУВЕРЕННАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ- субект на международното право, била “колкото българска, толкова и руска“. Обективното право казва друго нещо- България е суверенна държава, ОТДЕЛНА ОТ РУСИЯ, разполагаща със собствен държавен суверенитет и НЕ Е руски федерален субект. Обяснете , моля, тези елементарни неща на руските граждани, в чиито глави виреят неверни представи за истинското състояние на нещата.

    Коментиран от #98

  • 95 ХХХ

    7 2 Отговор

    До коментар #92 от "юрист":

    Пак повтарям, не говори под общ знаменател. Не са всички, нито всички гласуват за него. Изборите се манипулират и това е ясно! Това колко човека за кой гласуват не е меродавно за това колко човека не харесват България и не уважават националния и суверенитет!!! Това са твойте догадки, които не ни интересуват, а щом ги насаждаш - значи си трол. Освен това прекаляваш и наистина си трол - Русия не е имала против влизането ни в НАТО, а е можела, сферата и на влияние за СЪЖАЛЕНИЕ е голяма, вместо това ние сме до голяма степен нейният троянски кон там - колкото и да НЕ ТИ Е ПРИЯТНО, А СЪЩО И НА МЕН!!! Украйна и България нямат нищо общо що се касае апетита на Русия или Путин, путлер и както там искаш, а относно Крим - Крим и Украйна имат история, само половината на която изповядваш ти. Отношенията на Русия към Украйна не би трябвало да те притесняват, доколкото тя не е част от ЕС, а ти не си трол :)
    А що се отнася до точките, алинейте и истините, които търсиш в гугъл и цитираш постоянно, смешно е, не вярвам тук да намериш клиент, а и изобщо, затова не разбирам защо обясняваш неща, които са ясни на всички. На умна ли се правиш?Диди вече каза, че си умна, знаем го! Впечатляващо би било наживо да покажеш, че наистина ги знаеш, а не само да пействаш като папагалче, вече не си в училище.
  • 96 Бай Уй

    12 2 Отговор

    До коментар #83 от "стоян георгиев":

    Да, влекат ме такива демократични задничета като твоето, розови с руси косъмчета - 100 % продукт на евроатлантическите ценности.

    Коментиран от #138

  • 97 ТИТО

    12 1 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Стояне--ето гледай по руските телевизии какви гости приемат--за твое голямо учудване --украинци,германци,американци и още други...Спорят и се карат-но никой не им забранява да говорят за собствената си позиция--хиляди клипове има такива....Ето ти с гост украинец---https://youtu.be/ngMCljrV-Xk.......Ето ти с американец....https://youtu.be/xc-DffuSqR4.......Ето ти друго предаване със участието на англичанин и пряко включване на американец от Вашингтон.....https://youtu.be/JPNO5ihR6MU.............Ето ти със поляк---https://youtu.be/Va2Sv1NMDqc...........Ако наистина си мъж-ми отговори сега(след като ги видиш тези клипове) дали си бил прав в коментар 80..........................отговори ми само с да--или не........

    Коментиран от #101

  • 98 ХХХ

    11 2 Отговор

    До коментар #94 от "юрист":

    Сега в рамките на 3 минути без да търсиш в чичко ти можеш ли да кажеш кой направи така, че три пъти по-лесно се купуват български имоти от чужди граждани? България е суверенна държава, обаче някой не толкова суверенен държавник позволи да се разпродават земи не само на Русия, ами и Турция, Англия и т.н., което е в рамките на нормалното все пак в конспекта на ЕС, НАТО, пазарната икономика, демокрацията, капитализма и всичко актуално. Тук не търсенето определя продаването, а обратното.
    След като си купят имоти имат право да пребивават временно и да се държат както си искат и да говорят каквото си искат тук стига да спазват законите на суверенната ни държава - както го правиш и ти. В грешка си в разсъжденията си, България не трябва да бъде затворена в себе си, всеки трябва да може да дойде и да се порадва, стига да спазва законите. Повечето руснаци го правят, много по гадни и мърляви са англичаните тук.
    Швейцарците, австрийците, французите са големи шовинисти, но те приемат, когато си турист, макар и с едно наум. Редно е и ние да сме така спрямо руснаците и мисля, че е горе-долу така в младите поколения усещането!
    Не бъди толкова крайна, защото каквото почукало - такова се обадило, защото не мисля, че ни е приятно, че англичаните мислят, че отиваме там да им превземаме страната и ни секат с визите за работа, а ние всъщност искаме предимно да свържем двата края :)
    Има и друго - когато руснаците дойдат тук с доларчета за харчене има хора, които им се влачат

    Коментиран от #104

  • 99 ХХХ

    6 1 Отговор
    в краката и това ги кара да се чувстват наистина като нещо повече от нас. Затова не са виновни руснаците, а ние и меркантилния ни балкански нрав :)
  • 100 ТИТО

    16 1 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Стояне,когато във украински,американски или други телевизтии видя постоянно да се канят руснаци и да изказват там мнението си--тогава ще се съглася с вашите ценности и демокрацията ви..---Реално във всяко политическо предаване в Русия има гости от цял свят-и те говорят свободно своята гледна точка.Когато това го видя пло СиЕнЕн -тогава признавам американската демокрация....Чакам отговор от теб....

    Коментиран от #103, #145

  • 101 Справедлив

    11 0 Отговор

    До коментар #97 от "ТИТО":

    А у нас такива неща не ги показват. Всички медии ни говорят че в РФ е тотален контрол над медиите-а се получава обратното.Благодаря че даде линкове в Тубата. Сега ще гледам и сам ще си правя изводите.Лек Ден.
  • 102 1234

    16 5 Отговор
    Нали знаете,че змията като умира най много тогава хапе. САЩ наслагаха на всякъде около Русия войските си,засипаха я със санкции за щяло и не щяло,а тя все не се предава и това подлудява ,,демократите на света".Когато СССР се разпадаше САЩ се зарадваха,че ще могат да смучат природни ресурси от Русия,но като дойде Путин на власт мераците им се изпариха,защото Путин държи на Русия и не е предател като Горбачов,и сега на САЩ им се объркаха плановете за грабеж и са бесни,но така е все някой ще им се опре на тия алчни американци дето си мислят,че целия свят е техен.ТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ,ЧЕ НЯМА ВЕЧНИ ИМПЕРИИ и да не се правят на РИМЛЯНИ. Като са си построили дворци приличащи на римските и като ползват същите тактики като римските ,тогава да очакват и същия крах като Римската империя.КРАЯТ ИМ Е НЕ ИЗБЕЖЕН !!! А той е вече наближил ,който не го забелязва значи се прави на ударен.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 КЮНЕЦ

    1 6 Отговор

    До коментар #98 от "ХХХ":

    А теб само да те попитам, понеже гледам си доста запознат... къде работиш и какво ?

    Коментиран от #106

  • 105 666

    2 12 Отговор
    Поздрави на русофилите - след Черна гора сега Македония влиза в НАТО
  • 106 ХХХ

    2 5 Отговор

    До коментар #104 от "КЮНЕЦ":

    Аз работа в България, в частен сектор, пълен с чуждестранни инвеститори, поради това все казвам, че се въздържам от коментари и пристрастия и заявяването на "тука не е за еди кой си" и на това кой е желан и кой не тук. Светът е шарен, има място за всички, в това число и в България. Който не спазва правилата, без значение бял или тъмнокож, рязан или не, евреин или ариец и т.н. простотии, които принципно са нещо лично и интимно, а тук някои тролчета го използват за разединяване на народа (но не са познали, това в България ше стане трудно макар и с много пари под масата) трябва да го гризе, тук е проблема, това липсва, никой не го гризе, когато трябва.
  • 107 Gost

    5 2 Отговор

    До коментар #90 от "ROBIN":

    А ти сигурно си голям хубавец, но тук никой не може да ти види физиономията. По делата ще ги познаеш. У нас хубавци-политици, хубавци-политолози от народа избрани при все от разбирачи естети 3 пъти поред се избират все по-кадърни политици в голямата си част със картончета от червената върхушка! Първо да се огледаме каква работа ни вършат нашите и за какво са точно там.
  • 108 кирил

    5 12 Отговор

    До коментар #51 от "юрист":

    между тези руски туристи има военнопрестъпници и професионални убийци от войните в афганистан грузия чечня украйна сирия. има и паравоенни формирования на затворения руски комплекс в камчия.преди години един такъв турист се хвалеше как избили цяло село в чечня

    Коментиран от #109, #113

  • 109 михаил

    2 9 Отговор

    До коментар #108 от "кирил":

    преди 10-на дни бяха налетели на бой на български полицаи
  • 110 ОТ БЛУМБЪРГ

    16 2 Отговор

    До коментар #87 от "ТЕЧЕНИЕ":

    Русия е на първо масто по износ на пшеница, слънчоглед и слънчогледово масло/олио/, а на второ място е по износ на царевица.Агенция Блумбърт /статия от 12 април 2017г./Между впрочем след санкиците Русия стана и един от най големите производители на телешко и птиче месо /по износ на птиче месо е вече 4-та в света по износ на телешко 7-ми в света износител/.Честита на санкциите.

    Коментиран от #114, #116, #135

  • 111 прост народ слаба държава

    7 2 Отговор
    Не можеш да мислиш Маккейн,
    Русия ви плаща с тия неща дето не ти харесват за усилията ви в Европа и Украйна досега.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Ghost1

    1 4 Отговор

    До коментар #108 от "кирил":

    Прав си, само ще допълня, че политиката или подкрепата благодарение на която се подвизават такива е твърде неблагонадеждна още по-малко лигитимна, защото съвременният свят не търпи подобни подходи.
  • 114 кирил

    3 10 Отговор

    До коментар #110 от "ОТ БЛУМБЪРГ":

    също на първо място по спин алкохолизъм разводи криминали и на последно по продължителност на живот
  • 115 talasam

    13 3 Отговор
    А кога вие изроди ще си платите, които палите целия свят още от корейската война с малки паузи, щото точно руснаците ви плашеха. И стига с тая мантра "демокрация" Та вие сте най-НЕДЕМОКРАТИЧНАТА държава която съществува, нищо общо с Европа и точно по това много си приличате със смъртния си враг Русия.

    Коментиран от #120

  • 116 Бат Ваню

    3 11 Отговор

    До коментар #110 от "ОТ БЛУМБЪРГ":

    .... ха ха ха..... Таа агенция да не е американска?..... ха ха ха... Русия е най-богатата държава в света ... най - голямата..... тва в агенцията пиши ли гу ... ха ха ха ? Пише ли кви доходи има в Русия... и кви има в Кремъл?.... Пише ли, че 300 години се догонват а? ха хах.... Немците две световни войни губят и.... първи в Европа.... а Русия пичиели.... тея войни... ха хаха....Още ли да продължавам...Ако н епише... че на запада нема кой да се опъне..... земи да го напишеш..... ха ха хахааааааааааа......
  • 117 Пърчев

    4 15 Отговор
    САЩ ще управляват света поне още 1000 години,това е на база човешки ресурс(мозъци) ,върхови технологии заимствани от извънземни.Така,че американомразците (каскетите) ще имат мнооого поводи да продължат да мразят,те и друго не могат.

    Коментиран от #118, #129

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 к нинова

    3 4 Отговор

    До коментар #115 от "talasam":

    дали,защото синът ми избра точно в тази държава да живее и да стане неин гражданин

    Коментиран от #126

  • 121 ТИТО

    11 0 Отговор

    До коментар #80 от "стоян георгиев":

    Стояне-защо се скри...Май току що ти показах че си лъжец или най-малкото че си глу..ак.....Докажи обратното-ама е трудно да стане нали....
  • 122 да да

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "юрист":

    Ами юрист. Какво може да напише ?

    Коментиран от #123

  • 123 кирил

    3 16 Отговор

    До коментар #122 от "да да":

    че русия е бита карта.за това вашите партийци си пращат децата на запад

    Коментиран от #131

  • 124 Хайко

    19 3 Отговор
    Какво ще си плати бе Нагло-саксонец гнусен?
    Кои са американците че да санкционират?
    Егати наглите отрепки.
    Нагли печатари на пари, които само това могат да правят.

    Коментиран от #125

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 И още от Кор Нинова

    3 3 Отговор

    До коментар #120 от "к нинова":

    "Той винаги искаше да получи добро образование от САЩ с което да може да се реализира на пазара на труда във САЩ или всяка една държава по света. Това беше моята, както и неговата най-голяма мечта и затова го изпратих именно там...Така са ни учили нас от малки да изпращаме децата си да черпят облаги в щатите и на Запад, а тук да ги плюем"
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 я руский

    2 5 Отговор
    освен за чушкопеци,за нищо друго не ставате

    Коментиран от #134

  • 129 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #117 от "Пърчев":

    Извънземни технологии брани лично и на ръка от Луната при мисиите на Аполо , нали?! И аз така смятам! А тия 1000 години? - лунни, нали. ;) ... Що ми се струва, че от Крим и Сирия насам почвата под САЩ толкова бързо взе да пропада, че и 10 години ще са ти достатъчни да видиш доколко са ти верни предположенията.
  • 130 Вальо

    10 1 Отговор
    Като чета коментарите и гледам оценките за тях, почвам да ставам оптимист - ние, трезвомислещите сме в пъти повече, още има шанс за нашата държава!!! Колкото до "наведените в стойка партер с лице към изток" - тях винаги ги е имало - те са като стомашните газове, миришат неприятно, но са заложени от природата и трябва да им търпим вонята ...
  • 131 Боляр

    4 0 Отговор

    До коментар #123 от "кирил":

    Те защото са бита карта, затова цял свят с тях търгува.
  • 132 Боляр

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Да, затова заедно с Китай имат сред най-големите запаси на долари и злато. Те, ако са разнебитени, не знам американците какви са с $20 трлн. дълг. Прочети малко икономически данни, имаш нужда.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 ALEMALE

    2 6 Отговор

    До коментар #110 от "ОТ БЛУМБЪРГ":

    Спри водката, а с комунистите сте като циганите ! И на снимка да го видиш, шамар да му удариш !
  • 136 до невежата

    2 7 Отговор

    До коментар #64 от "И все пак Русия":

    " Русия има най-мощната армия ..."

    Човек кажи честно че го вярваш това - няма как просто да си толкова тъп ? :)

    Коментиран от #137

  • 137 Kcaniba

    4 1 Отговор

    До коментар #136 от "до невежата":

    Тъп ,та чак вдлъбнат,всички в коневръза са такива ,какво да ги правиш и те не го искат ама.......

    Коментиран от #142

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Ярослав Станчев

    10 1 Отговор
    Има един виц по този случай.
    Обама решил да напада Русия,но първо искал да се посъветва със съюзниците си.Звъни на Меркел и казва
    -Ще нападам,дай акъл,че вие се бихте с руснаците.
    Меркел отвърнала
    -Добре,ама гледай да не е през лятото,че видя ли какво стана с Хитлер.
    Обама звъни на Оланд,задава същия въпрос,а Оланд отговаря
    -Добре,нападай,ама да не е през зимата,че глей какво стана с Наполеон.
    Звъни на Дзинпин.Китаеца казва
    -Давай,нападай.
    Обама пита
    -Ама сега ли?
    -Сега,няма кога по друго време.
    Обама пита
    -Що точно сега?
    Китаеца отговаря
    -Щото руснаците сега строят втора Байкало-амурска магистрала и ще им трябват много военнопленници.

    Коментиран от #140

  • 140 до Ярослав Станчев

    4 6 Отговор

    До коментар #139 от "Ярослав Станчев":

    Ей бай Ярославе още ли им се радвате на тия соц вицове ... ? :) Ама стари комунисти сте нормално е ... :)

    Коментиран от #141

  • 141 Ghost1

    1 8 Отговор

    До коментар #140 от "до Ярослав Станчев":

    Комунистите с вицове си запълват времето и за това никога не са в състояние да допринесат нищо полезно за "лошия" капитализъм.
    Нали поради тази причина кономически са винаги самодостатъчни... с вицове
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Янкимразец

    2 2 Отговор
    Благодаря на всички заблудени. Искам да ви кажа само , е Америка е най-голямата полицейска диктатура в света, държавата която програмира собствения си народ както на нея и харесва, как ги заробва по съвременен начин с живот на кредит и много.мн.мн. други неща който заблудените парчета не знаят. По елавам имда поживеят там като клошари и втора ръка хора работещи като роби за по малко пари от най-тъпия американец и да си мислят , че са добре. Аз поживях и изкарах мандата си от зелената карта и ожених , че свободата която имаме в България е само в определени страни по света. Проблема ни е завистта и злобата един към друг който са ни в просташкия манталитет.
  • 144 ели

    1 1 Отговор
    Заради тоя България загуби около 400мил.евро на година и около 6000 рабатни места,нищо чудно да му пострим паметник или да го награда м най-лошото някоя улица на негово име ,
  • 145 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "ТИТО":

    тито тва не са гости ,а клакиори.в няколко политически предавания в руските телевизии се изказаха украинци ,американци и дори руснаци извън общо очаквания отговор и директно бяха елеминирани или със заплахи или с побои или с отнемане на думата.иначе има предавания в които загрижени американци се изказват в полза на путин,то такива предавания имаше и през соца и ние се чудехме що не бягат от западна германия към българия ,а в обратна посока:)))))))))))))))!та жалко си се трудил в три отговора един след друг да ми обясниш една елементарна лъжа с цел да я минеш за истина.запитаи се що първата работа на путин бе да национализира всички големи руски медии?всъщност не си задаваи такива сложни въпроси ще прегрэш.и не те ли е срам с този ник ,тито?тва е същото за руснак да си сложи ник хитлер или за негър бота.поне знаеш ли тито кво е причинил на българския народ и кви намерения е имал но за радост не гие изпълнил?

    Коментиран от #147

  • 146 Осетин

    1 0 Отговор
    Няма да си жив да видиш
  • 147 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #145 от "стоян георгиев":

    "запитаи се що първата работа на путин бе да национализира всички големи руски медии?" Първото нещо, което се унищожава и/или превзема по време на война това са комуникациите и медиите. При условие, че в световен мащаб медиите се контролират от Сорос и Ко, включително и тези в Русия тогава отговорът ти е ясен. Вярно, че медиите се използват за манипулиране, но всъщност точно това им е действителната ролята. Не информираността, а манипулацията...или ще твърдиш, че преди медиите са били по-обективни от сега? Наивно!
    То затова на запад асоциират българите с м...лите, заради обективността на медиите им ;)

    Коментиран от #148

  • 148 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #147 от "гост":

    така е за вас соцносталгиците.медиите са на сорос и трябва да се национализират за да бъде всичко нормално.само да те светна в една страна като българия дето е корумпирана и незряла има медии на различни хора или групи от хора и може да смениш инфото във всеки един момент в русия няама как.след забраната на свободното слово следват и други репреси на гражданските ти права,но ти като не си гражданин няма как да ги усетиш.единственото дето искам е да поживеете в страна със стандартите на русия ,но като обикновенни местни .тва ще ви възпита в пъти повече от всичко което ще ви кажа .жалкото е че няма да го сторите .
  • 149 Знаещ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Kcaniba":

    Момченце,ти си американска подлага!