Last news in Fakti

1 Август, 2017 10:29 920 1

Уволниха шефа по комуникациите в Белия дом

  • антъни скарамучи-
  • сащ-
  • белия дом-
  • уволнение-
  • комуникации-
  • доналд тръмп

Отново скандали около администрацията на Тръмп

Уволниха шефа по комуникациите в Белия дом - 1
Снимка: БТА/ AP

Директорът по комуникациите в Белия Дом Антъни Скарамучи беше освободен от поста си по-малко от 10 дни, след като бе назначен на него, съобщиха американските медии.

Президентът Доналд Тръмп не е бил доволен от представянето на финансиста от „Уолстрийт“, разкриха още от администрацията на държавния глава.

Първите месеци от управлението на Тръмп бяха белязани от няколко оставки и уволнения. Антъни Скарамучи си позволи да атакува вербално няколко от съветниците на Тръмп, както и представители на четвъртата власт.

Американският президент „усети, че коментарите на Антъни са неподходящи за човек на неговия пост“, заяви говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

Освобождаването на Скарамучи е поредната кадрова промяна в президентската администрация. Името на Скарамучи станало доминиращо в медийните заглавия, а това никак не се харесало на Тръмп, който е свикнал да бъде в центъра на вниманието, пишат световните агенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Тещи амери голя а простотия ги тресе!!! Голяма криза!