Last news in Fakti

7 Август, 2017 21:21 2 868 14

Погрешка изтекла информация за Путин

  • путин-
  • финландия-
  • информация
Погрешка изтекла информация за Путин - 1
Снимка: АР/БТА

Гражданска на финландския град Оулу по погрешка е получила писмо на електронната си поща, касаещо секретна информация за пребиваването на Владимир Путин в страната. Писмото е било предназначено за финландската полиция и в него се е посочвало точното време на пристигане на хеликоптера на руския президент на летището в Савонлина, съобщава телевизионния канал Yle. В писмото е бил описан и маршрута на Путин в страната.

Информацията на Yle е била потвърдена от говорителя на полицията в Източна Финландия. „Писмото е постъпило в електронната поща на цивилно лице. Това е станало 9 часа след като президентът се е приземил. Така че неговата безопасност не е била застрашена. По това време двамата президенти вече са гледали опера в замъка Олавинлина”, казва полицейският представител.

Руският президент беше на 27 юли във Финландия по покана на своя колега Саули Нийнистьо за честването на 100-годишнината от независимостта на Финландия от Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пощата

    21 12 Отговор
    Еххх тя и "юрист"ката си мечтае да получи такова писмо обаче освен опорни точки и мижави хонорари за антируско тролене друго не получава хаха
  • 2 onq s konq

    8 13 Отговор
    Грешката си е грешка и не подлежи на обсъждане.Въпросът е ЗАЩО РУСКИТЕ СЛУЖБИ ИНФОРМИРАТ ФИНЛАНДСКИТЕ СИ КОЛЕГИ ЗА МАРШРУТА НА ПУТИН 9 ЧАСА СЛЕД ПРИЗЕМЯВАНЕТО МУ,КОЕТО ПРАВИ ВЪПРОСНАТА ИНФОРМАЦИЯ НЕПОТРЕБНА?Да-международния закон за подобни посещения формално е спазен и има уведомление,но така че да не върши работа...ЗАЩОТО НЯМА ВЗАИМНО ДОВЕРИЕ!

    Коментиран от #3, #14

  • 3 Ярослав Станчев

    10 6 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Забележи за какво е отишъл Путин.Уважава поканата на финландския си колега за 100 години независимост на Финландия от руско владение.На крака им отива,за да празнува с тях.Все едно Тръмп да иде в Япония на 6 август и да се поклони пред жертвите на Хирошима.

    Коментиран от #5

  • 4 Ярослав Станчев

    12 5 Отговор
    Или Ердоган да дойде в България на 3 март и да коленичи на Шипка.
  • 5 999

    8 12 Отговор

    До коментар #3 от "Ярослав Станчев":

    Всеки загрижен стопанин е хубаво от време на време да си наглежда имота а това Вова го знае. А що се отнася до информацията ,клюкари бол по света.

    Коментиран от #6

  • 6 Диди

    8 13 Отговор

    До коментар #5 от "999":

    ....да си наглеждал имота ли? Сбъркал е посоката,трябва да огледа руските територии от другата страна на Русия,където китайците са се населили,и нямат спиране.

    Коментиран от #7

  • 7 ибрахим

    7 7 Отговор

    До коментар #6 от "Диди":

    димитрицо тия глупости сама ли ги мислиш или някой ти ги казва.хайде малко да прочетеш за тия територий къде пишеш.там китайците тяхните територий не могат да опазят щото са населени с един народ уйгури му викат.та тези уйгури са огромен проблем за китай ама ти от миене на чинии откъде да си чувала тия работи.

    Коментиран от #8

  • 8 ГХГ

    7 3 Отговор

    До коментар #7 от "ибрахим":

    Ибрахиме, то и ти си си объркал територията нещо брат

    Коментиран от #13

  • 9 фобос

    6 4 Отговор
    до коментар 6.приетелката ми е от владивосток.китаици са се засели по река яндзь.не си осведомен.няма никакви китаици.осведоми се и не пиши глупости
  • 10 фобос

    7 3 Отговор
    до коментар 6.приетелката ми е от владивосток.китаици са се засели по река яндзь.не си осведомен.няма никакви китаици.осведоми се и не пиши глупости
  • 11 Политолога

    3 8 Отговор
    Путин, вместо от евтин популизъм да ходи на тържествата, по случай 100 годишнината от незвисимостта на бившата им колония, да върне незаконно анексираните от Сталин територии през 1939-40 г. на Финландия
  • 12 слаб2

    2 0 Отговор
    ГражданКа**************
  • 13 ибрахим

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГХГ":

    я разгледай картата.автономен раьон уйгурия е точно срещу новосибирск администативен център на сибирска област.разбира се димитрица може и за някоя друга област на русия да говори и тогава аз сигурно съм се объркал географски.
  • 14 Той

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Не бе пич - пратили са я на оная -Публикувано във факти.бг: Гражданска на финландския град Оулу. "Гражданската"не спада към службите. Не си изкара центчето-съжалявам.