Last news in Fakti

18 Август, 2017 17:53 5 281 6

Герой! Един полицай застрелял четирима терористи

  • терористи-
  • испания-
  • полицай-
  • уби-
  • барселона-
  • камбрилс-
  • герой

Героични действия от страна на полицейския служител

Герой! Един полицай застрелял четирима терористи - 1
Снимка: БТА/ AP

Един полицейски служител е убил четирима от заподозрените терористи при второто нападение в Испания, съобщиха испанските медии.

Няколко часа след атентата в Барселона автомобил Audi A3 се вряза в пешеходци и в град Камбрилс. Петима души излязоха от превозното средство и бяха застреляни от силите за сигурност.

Четирима от застреляните нападатели починаха на място, докато петият загина от раните си малко по-късно. Мъжете носеха пояси с експлозиви, които полицията определи като фалшиви.

Автомобилът им се преобърна, след което терористите излязоха извън него. На кадри, заснети от британски турист, се вижда как полицай убива един от мъжете, който отказва да легне на земята въпреки предупредителните изстрели.

До момента са извършени четири ареста от испанските сили за сигурност – на един испански гражданин и трима марокански. „Ислямска държава“ пое отговорност за атентата в Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В десетката

    31 0 Отговор
    Стреляйте само в главата,живи са безполезни!

    Коментиран от #2

  • 2 Будалата

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "В десетката":

    Един терорист по малко , един хляб повече.
  • 3 Братя Грим

    6 2 Отговор
    С един изстрел до седем мухи свалях едно време,сега само по четири!100 000 е чудесна цифра!
  • 4 Българин

    38 1 Отговор
    Моите уважения към всички религии,дори и към мюсюлманската.Но само тя реже глави,прави атентати и иска да наложи идиотските си виждания на цивилизования свят.Не разбирам този свят луд ли е,че не забранява тази свинска религия.Само мюсюлманите разиграват света.От друга страна удобно използват всички постижения на нашият свят.Тоест,светът да прави наука и
    постижения а те да ни налагат отврарителната си колтура,като
    фесове,фереджета,бурки и всичките им там гадости.Не го разбирам ЗАПАДА , като че ли са зомбисани та търпят тая чума.
  • 5 Фронто

    12 0 Отговор
    С уговорката че не съм военен или полицай,наистина съм впечатлен.Ако е с късо оръжие си е за впечатляване. Лошо е че има убити,но този човек е защитил живота си и живота на колегите си. Постъпил е правилно. Още една уговорка-не съм психолог, но този полицай веротно има нужда от подкрепа.Нека и ние оттук задочно му я дадем!
  • 6 123

    9 2 Отговор
    ПОЛИЦАЙ ЗА ТОВА СИ ПОЛИЦАЙ ЗА ДА ТРЕПЕ ТАКИВА "ПРАВОВЕРНИ" СВИНЕ. ОТ МЕН ИМА ЛАЙК ! Питайте тези алахакбаровци и всички ще ви кажат че ислям е мирна религия и веднага вадят нож,всички са пълни боклуци...
Новини по държави: