Last news in Fakti

20 Август, 2017 15:30 4 081 19

Русия и Сирия пречат на хегемонията на Запада

  • сирия-
  • башар асад-
  • русия

Башар Асад с остри критики към западните представители в Сирия

Русия и Сирия пречат на хегемонията на Запада - 1
Снимка: БТА/AP
„Русия и Сирия се противопоставят на опитите на Запада да наложи хегемония над Близкия Изток. Това заяви сирийският президент Башар Асад, цитиран от ТАСС. Той е говорил по време на дипломатическо събрание в сирийското външно министерство. „Позицията на Сирия за защита на нейния суверенитет стана причина за войната. Нашият народ плати скъпа цена за своята съпротива срещу този заговор. Цената на съпротивата обаче е по-приемлива от тази на капитулацията. Настоящите хуманитарни мисии се опитват да направят това, което терористите не успяха. Сирия, Русия и Иран имат голям принос в успехите на нашата армия. Ние нямаме никакво доверие към режима на Реджеп Ердоган, който подкрепяше терористични групи. Битката не е свършила, но ние сме благодарни на нашите приятели“, заяви Асад.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гочев

    65 66 Отговор
    Пука му на Путин за Асад, той гледа тръбата с газ от Катар да не достигне Европа, че после неговата газ ще трябва да си я пие.

    Коментиран от #7

  • 2 Kcaniba

    48 55 Отговор
    Русия уж беше в изолация, ко беше там...
    Хоохохоо
  • 3 Sergiy

    58 73 Отговор
    асад за да остане в "кресло", по-скоро каквото остана от него, уничтожи изцялото страната си. А путьо, ами путьо му трябват конфликти, нали това е оправдания за това, че неговите хора жевеят лошо.
    при путьо има лозунг-"търси и намери си врага- на всяка цена" ;))

    Коментиран от #5, #8, #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Mathew

    38 29 Отговор
    до сергий брато много си заблуден личи си че не си излизал от България
  • 7 ПИШМАН ОТ ГОЧИТА

    21 16 Отговор

    До коментар #1 от "гочев":

    ЩО БЕ НЯМА ПРОБЛЕМИ ДА МИНАВА ПРЕЗ СИРИЯ ША СИ ПЛАЩАТ НА АСАД КЪТ ПОПОВЕ А ТУРЦИТЕ СА МАЙСТОРИ В ПАЗАРЛЪЦИТЕ И ТЪЙ ША ГИ ПОДСТРИЖАТ ЧЕ КАТАРЦИТЕ МАЙ САМИ ТЕ ША СИ СМУЧАТ ГАЗТА И ПО ДОБРЕ КЪТ СЕ ЗНАЕ КЪК СПОНСОРИРАТ ЧАЛМИ И БАНДИТИ.
  • 8 Знаещ

    34 14 Отговор

    До коментар #3 от "Sergiy":

    Я да видим, кой унищожи Сирия: "А главния въпрос на всички, е защо Джон Маккейн през 2013 година е позирал с лидера на Ислямска държава в Сирия?"

    Коментиран от #12

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Левчето

    6 8 Отговор
    Като чета коментариите установявам, че много хора има за хоспитализация в България. Дано да се измъкна по скоро.
  • 11 стоян георгиев

    13 25 Отговор
    асадчо ,ти пак си пътник .заминал си ,квото и да правят иран и русия,щото те папо няма да ти дадат,а запада няма да ти прости ,колкото и да обясняваш че си необходимия лош.много кръв лежи на ръцете ти и си заминаваш.сирия ще се сепарира като ирак и ще е проблемна още дълго но докато не влезнат ес и сащ няма да се оправи.

    Коментиран от #13

  • 12 Милен

    19 9 Отговор

    До коментар #8 от "Знаещ":

    Остави го Маккейн. По-добре погледни колко от представителите в сената са ционисти. Задай си въпрос защо "официалната" власт в окупирана Палестина казва, цитирам:
    "Ние сме против пълното унищожаване на ИД. Стабилноста в БИ не е желана, ако не отговаря на нашите национални интереси."

    Когато си отворите очите(всички) ще проумете кой беше истинския виновник за разрухата и геноцидът над БИ. Там умряха УЖАСНО МНОГО деца, а без деца никой народ не може да се обновява и накрая изчезва.

    Остават само паразитите. Но паразитът има нужда от приемник, за да оцелее. САЩ изглеждат отличен първи избор. Достатъчно тъпи и алчни са, за да разбират, че са в тежко инфекциозно състояние. Но пък са силни. А за да си як трябва да си тъп!
  • 13 Дивуй

    20 14 Отговор

    До коментар #11 от "стоян георгиев":

    Стоянчо, коги пада Асад че се пренадеяхме вече , не остана душа от чакане,гиди дърво яко за подкрепящите Идил като тебе

    Коментиран от #14

  • 14 стоян георгиев

    13 17 Отговор

    До коментар #13 от "Дивуй":

    кога пада?не мога да дам точни срокове предвид нестабилното състояние на американската политика при тръмп,но тва ще е пътя.поне европа и сащ демек нато върви в тази посока.ще трябва да се даде нещо на путин ,което ще е предполагам парици ,след като въпросния изпъне шия,но наистина с тръмп трудно могат да се дадат някакви точни срокове.нека видим кога ще падне рака и как ще се приключи с идил и ал каида тогава може да говорим за нещо по-точно.след падането на рака и сирииската пустиня ще се тръгне на избори,като преди това ще трябва да се прочисти идлиб и другите зони владяни от опозицията от радикалните джихадисти,което също ще отнеме време.после ще трябва да се сепарира сирия по религиозен и етнически признак за да се предпазят от вендета алевитите при смяна на режима ,може да има недоволство дори къснае на връзките с русия ако асад реши да играе ва банк,което също може да се очаква.явно в момента текът подобни процеси ,асад изненадващо разформирова една от елитните си части ,а лидера и избяга в русия.та сроковете са разтегливо понятие ,както и подробностите ,но пътя е ясен и няма връщане назад!

    Коментиран от #16

  • 15 Onq s konq

    9 11 Отговор
    То Асад както винаги е прав
  • 16 стуянчулайномета

    10 7 Отговор

    До коментар #14 от "стоян георгиев":

    ооооо тянка, гепи :)
    я виж ком №8 какво те пита човека?

    Коментиран от #17

  • 17 стоян георгиев

    9 14 Отговор

    До коментар #16 от "стуянчулайномета":

    не ме е питал мен.ако ме питал бих му отговорил.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 стоян георгиев

    13 12 Отговор

    До коментар #18 от "на деса шушито":

    само не знам що пишеш срещу мен от 10 тина ника?то не беше трол,шуши муши....кво съм казал нали знаеш все е станало,а ти след всяко левашко твърдение се налага да сменяш ника :)))!мосул го превзеха сега идва ред на един от трите останали анклава.днес офанзивата се засили и ще е по-лесно щото в мосул не пуснаха шиитите и кюрдите ,а тук даже и язидите ще участват.та се очертава клане на ислямисти и нов плач заради това на теб и другите два платени трола.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания