Last news in Fakti

26 Август, 2017 15:33 1 359 10

Tравестити обявиха война на популистка партия

  • германия-
  • травестити за германия-
  • травестит-
  • алтернатива за германия

Инициативата на "Травестити за Германия" раздвижи скучната предизборна кампания във ФРГ

Tравестити обявиха война на популистка партия - 1
Снимка: Shutterstock

Германски травестити подеха кампания, осмиваща твърдолинейната антиислямска предизборна кампания на дясната партия "Алтернатива за Германия" (АзГ), предаде Reuters.

Те създадоха във Facebook страницата "Травестити за Германия" (ТзГ), чието съкращение напомня на това на АзГ. Кампанията, както изглежда, се хареса на германските избиратели, тъй като вече набра близо 7000 последователи.

Кампанията на АзГ за парламентарните избори на 24 септември се съсредоточи върху посланието, че ислямските обичаи нямат място в страната. Това остави лош привкус у мнозина германци и "Травестити за Германия" остроумно осмиват предизборните лозунги на дясната партия.

На нейни плакати са изобразени например бели германки по бикини или с чаша вино в ръка и надписи: "Бурка? Аз съм с бикини" или "Бурка? Аз съм в Бургундия".

Травеститите отговарят на тези послания с техни иронични копия. На един от плакатите със снимка на травестита Гизела Зомер пише: "Пий си сама скапаното бургундско! Аз предпочитам просеко". Зомер и още няколко брадати мъже, облечени като жени, показват на плакатите среден пръст на афиши на АзГ, с хаштагове като #НеНаАзГ и #НеНаНацисткатаГлутница.

Инициативата на "Травестити за Германия" привлече вниманието на няколко германски вестника и раздвижи иначе до голяма степен скучната предизборна кампания в Германия, отбелязва Reuters.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Различен

    19 0 Отговор
    Колко мъка има по този свят Боже!
    Това п...растията се превръща в заразно заболяване!

    Коментиран от #3

  • 2 Йосиф Висарионович

    13 0 Отговор
    Такива явления ще станат причина да се появи нов фюрер, ще им даде да разберат на травестити, на терористи, на мафиоти и всякаква друга сган. Ама подпали ли Европа и ние ще си изпатим от лудостта му.
  • 3 Прасе пълнено с кебабчета

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Различен":

    П...стията вече не е толкоз модерна,веганството е новата извратения.Веганите са подобни на п...лите дребнави,заядливи,злобни и заниващи нон стоп останалите със себеси.

    Коментиран от #8

  • 4 Ххааахааааааааа

    15 0 Отговор
    Травеститите защитавали мюсолманите--сещате ли се защо...
  • 5 Факт

    16 0 Отговор
    Накъде отива Европа? Сама си изковава ковчега. Безумието е пълно.
  • 6 Сталин е бил прав.

    16 0 Отговор
    Разстрел...
  • 7 "....астията" погубва

    11 0 Отговор
    Ама някой учудва ли си изобщо, че те траверсите и подобните им толерасти са най-доволни от новия внос на Меркел, те от къде си мислите, че намират вече материал да си запълнят дупките ?? Той и материала доволен, щот до вчера е онождал основно магарета, овце и кози и един вид издигнал се е и е постигнал европйската мечта. Големият проблем е че все още малцинството на "астите" от всякакъв тип диктуват на всички останали, но като са завзели властта и това е положението !!!
  • 8 Пазарен Либерализатор

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Прасе пълнено с кебабчета":

    Теле-сукалче, пълнено с прасенце, напълнено с пуйка, натъпкана с кюфтета.
    Прав си, вегерастията е напиращата извратения. Всеки веган изтъква, че е веган, набива го в ушите на всички околни и започва с мантри как ние, карнистите сме мършояди и садистични убийци. Веганите поради натрупани липси в организма им са злобни, нервни и агресивни нещастни умопобъркани същества, те не са хора, защото считат животните за равни и е редно да ги третираме като животни. БВО, тази сбирщина от веге фашисти години наред пишат до медиите с цел да се забрани Никулден и Коледа, защото на тези празници се избивали много невинни и беззащитни животни. :) Никола Донев е олицетворение на вегерастията, пълен социопат, автор е на кървави протести, с които прави цирк по центъра на София.
  • 9 месояд

    5 1 Отговор
    А тия дето хрупат зелето и моркова на заека обричайки го на гладна смърт изяждайки му храната кви са бе? Убийци...
  • 10 шок

    4 1 Отговор
    Веганите не ядат животни те ги подяждат !
Новини по държави: