12 Септември, 2017 10:47 1 990 1

Тийнейджър уби кмет на гробище в Белгия

  • шарл мишел-
  • мускрон-
  •  алфред гаден

Смъртта на градоначалника шокира цялата страна, премиерът Шарл Мишел изрази съболезнования

Kметът на белгийския град Мускрон беше открит мъртъв на местното гробище с прерязано гърло.

Тялото на 71-годишния Алфред Гаден е намерено от съпругата му в понеделник вечерта в гробището Луингейн. Според местната полиция става въпрос за убийство.

Гаден е кмет на индустриалния Мускрон, който се намира на белгийско-френската граница, близо до град Лил

Смъртта на градоначалника шокира цялата страна, а премиерът Шарл Мишел изрази съболезнования за смъртта на бившия депутат. "Научих с ужас за бруталната смърт на Алфред Гаден. Всички мисли ми са със семейството и приятелите му", написа Мишел в Twitter.

Местна новинарска агенция, която цитира неназовани източници от полицията, съобщава, че има заподозрян, който е арестуван от органите на реда.

По-късно се оказа, че убиецът е на 18 години. Тийнейджърът се предал сам. В съда той обяснил, че е искал да отмъсти за баща си, самоубил се преди две години, след като изгубил работата си като общински служител в Мускрон.

Делото е предадено на местен прокурор, а не следователите от службите за борба с тероризма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЮН

    0 1 Отговор
    Ама и този е имал една фамилия - "Гаден"
Новини по държави: