Last news in Fakti

12 Септември, 2017 17:40 1 889 20

В Ирак осъдиха руснак на смърт

  • ирак-
  • присъда-
  • руснак

Той е обвинен в тероризъм

В Ирак осъдиха на смърт руски гражданин, обвинен в тероризъм, съобщи РИА Новости.

Осъденият е обвинен, че е бил част от групировката „Ислямска държава“. Смята се, че осъденият е бил в редиците на бригадата Аз Заракуи.

Обвиняемият е бил задържан по време на акцията за освобождаване на Мосул. Той е бил задържан, след като е изстрелял всичките си боеприпаси.

Той има право да обжалва присъдата на по-горна инстанция. По случаят работи експерт от руското външно министерство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпак

    5 1 Отговор
    Щом е изстрелял всичко, значи е невинен. Хванали са го без боеприпаси.

    Коментиран от #14

  • 2 Не забравяйте

    13 8 Отговор
    Че русия е полуислямизирана,и така наречения руснак си е чиста тарамбука
  • 3 Бай хой

    10 10 Отговор
    Росе последно руснак ли е или руски гражданин противник на Путин и опозиционер на Кремъл? Уточни бе момче младо и неопитно. Че такива като десито и стоянчо се подвеждат.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 стоян георгиев

    10 10 Отговор

    До коментар #3 от "Бай хой":

    и кво да се уточни????възможно е да е от кавказ,но ако тва не е русия що руснаците изтрепаха маса народ като въпросните искаха да се отцепват.няма как кога ти оттърва да е руснак кога не да е чеченец или дегестанец ...значи когато печелят на олимиадата златни медали по джудо или борба не се уточнява ,но като ги трепат в мосул е трябвало да се подчертае.да подчертаем ли че етнически руснак медал от свободната борба за русия не е вземал ???или тва да го пропуснем????

    Коментиран от #7, #11

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Kcaniba

    9 13 Отговор
    Империята на злото е родоначалник на всички злини в света! Кремъл е столицата на злото!

    Коментиран от #13

  • 7 Бай хой

    7 5 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Айде сега и десото да озплющи някой мухлясъл нпо лозунг.
    Бре стоене бре ми кажи и ти как тези опозиционери на Путин получавт политическо убежище на запад и после извършват атентати иши преминават като джахидисти в Сироя но подготвени от цру.

    Коментиран от #8, #18

  • 8 стоян георгиев

    6 7 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    само да те питам ,тва кво общо има с моя пост???или с предния твои????

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бай хой

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Навремето ти се подвизаваше като деси. Макар и да не помниш. Уаларимаска?
  • 11 Даммммммммм

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Не случайно ти викат ТО тук-явно заради постовете ти ...и уникалният ти ум...

    Коментиран от #15

  • 12 Kcaniba

    10 4 Отговор
    Подвеждащо заглавие, ща възбуждане на тролнята, която пълни памперси цял ден.
    Този е руснак, колколто са французи, френските чалми, газещи хората, или в Лондон, толклва са англичани по тъмнозелените терооисти!!
  • 13 Бах

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "Kcaniba":

    Какво ти е все крива : ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО : Кой разръчка ЧАЛМИТЕ последните 15-20 год.Та сега на всички ни е отзад - това е империята на АДА отвъд океана.Искрено съжалявам,че : ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО : освободи Европа от Хитлер.Щото,ако не беше го сторила,сега щяхме да сме на МАРС . Знаете,колко нещастна е била науката и техниката в Русия ,Америка и целия свят тогава.Та в предвид на това си мисля,дали не си платен(а) да дразниш нормалните хора , като ония олигофрени ( ЕКОЛОЗИТЕ ) , които ”по-добре знаят” от инженерите къде да мине дадена магистрала
  • 14 Бах

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тъпак":

    Прав си.Той случайно е бил там,автомата също.Никой не го е видял да стреля.Този номер 100 % минава в нашата ПРЕЕ.АНА държава.Руснаците не обичат да се афишира с техни граждани.Ще го отърват.После, този боец ще им е много полезен.Изтока е тънка работа-казват ТЕ
  • 15 стоян георгиев

    0 5 Отговор

    До коментар #11 от "Даммммммммм":

    този ти компетентен отговор по темата ме остави без думи!!!!!ха,ха,ха....хо,хо,хо..

    Коментиран от #16

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тодор

    1 0 Отговор
    Тоя е руснак толкова,колкото аз съм чеченец!Подвеждащо заглавие!
  • 18 Фриман

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Какви опозиционери? Цялата опозиция си седи в Москва и са свестни хора. Тези боклуци, коите воюват, са террористи, коите не са заловени в Русия. Отиват там да се чувстват на мъже, минават през най-трудното и повечето вече почиват в земя, някои даже на няколко равноотдалечени места от епицентъра на експлозия. Необразовани диваци много лесно се программират, това е проблем на мюсюлманите. Само развити мюсюлмански държави имат по-малко участие в това и то имат, какво да се говвори за други? Някой знае ли защо мюсюлмани толкова са агресивни? Искат да воюват постоянно. Не се развиват в технически план. Какъв им е проблема? Не са чували за дайвинг, виндсерфинг...абе стрийтрейсинг в крайна сметка, не трябва да убиват някой. Освен тъпост не виждам мащабна идея зад това всичко.
  • 19 Хасан

    0 0 Отговор
    Добре де..я ми кажи има ли разлика между френски мюсюлманин отишъл да се бие за джихад и френски легионер отишъл да се бие за заплата за някаква петролна компания??? Немски кюрд отишъл да се бие за автономия и наемник на БленУотър отишъл да се бие за заплата ????всичките не са ли терористи ???'отиват в чужда държава и я дестабилизират

    Коментиран от #20

  • 20 Фриман

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хасан":

    Така е! Само че едните отиват за пари, а другите не се знае за какво, плюс джихад привръзват към това. Аз съм за спиране на всички бойни действия. Имаме възможност да живеем заедно, без да пресичаме интересите на другия. Въпроса е в алчност и амбиции за световно превъзходство над другите. Трябва да помагаме един на друг, а не да воюваме. Илон Маск има амбициозна програма за колонизиране на Марс и за добива на астеройди и комети. Човека работи над световни цели и тяхното постигане и щом в неговия мащаб може да го направи, значи заедно ще постигнем повече и по-бързо. Досто е неприятно да разбираш, че всички кризи са ръкотворни и се контролират, а ние си сидим по дупе и ракийка пием. Корена във всички проблеми е един. Сами знаете.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Афганистан, Новини Албания