20 Септември, 2017 14:19 1 447 3

Мадуро: Тръмп, ти си Хитлер

  • николас мадуро-
  • доналд тръмп-
  • венецуела-
  • оон

Венецуелският президент смята думите на колегата си за заплаха за физическото му унищожение

Мадуро: Тръмп, ти си Хитлер - 1
Снимки: БТА/АР

Венецуелският лидер Николас Мадуро нарече американския си колега Доналд Тръмп "новия Хитлер" в международната политика, предаде ТАСС.

Мадуро отправи острите думи в слово по националната телевизия, предавано от президентския дворец "Мирафлорес" в столицата Каракас.

"Доналд Тръмп се смята за господар на света и демонстрира това с действията си в международната политика, говорейки като новия Хитлер", заяви Мадуро по повод вчерашната реч на президента на САЩ в ООН.

Според него стопанинът на Белия дом води агресивна политика срещу венецуелския народ от позициите на "расово и имперско превъзходство".

Мадуро: Тръмп, ти си Хитлер

"Обаче никой не може да заплашва Венецуела", подчерта Мадуро и отбеляза, че въпреки обещанията на американския лидер да приеме нови санкции срещу "авторитарния режим" в Каракас, той ще "продължи да ръководи" южноамериканската република.

Мадуро добави, че смята думите на президента на САЩ за заплаха за физическото му унищожение.

Мадуро: Тръмп, ти си Хитлер


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    18 7 Отговор
    Прав е Мадуро точно така е мн.точно сравнение
  • 2 Пеньо

    2 4 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел! Мадурата преди ден се самоопредели на Сталин и сега съвсем в логиката на мозъчно увредените видя и Хитлер!Този човек трябва да се лекува! И двамата!
  • 3 Бай хой

    4 2 Отговор
    Не е гитлер а някакво жалко подобие.