22 Септември, 2017 10:06, обновена 22 Септември, 2017 11:47 1 459 5

Румен Радев се срещна с Бил Клинтън (СНИМКИ)

  • румен радев-
  • сащ-
  • бил клинтън

Двамата са единодушни, че има нужда от повече американски инвестиции у нас

Българският държавен глава Румен Радев се срещна с бившия американски президент Бил Клинтън, съобщи Нова телевизия.

Двамата са единодушни, че има нужда от повече американски инвестиции у нас. Бил Клинтън е обещал да посети страната ни отново по покана на Румен Радев.

Това уточняват от пресофиса на държавния ни глава.

„Имаме подкрепата на президента Клинтън за по-голямо присъствие на темата България сред американския бизнес и общество“, посочи още Румен Радев.

Държавният глава отново подчерта, че съществува разлика между изключително доброто ниво на двустранното политическо сътрудничество и недостатъчното присъствие на американския бизнес в България.

Българският президент Румен Радев ще се срещне днес с българската общност в Ню Йорк в рамките на визитата си в Съединените щати. Срещата се се проведе в сграда на Генералното консулство на България в града.

Преди това Радев ще се срещне с генералния секретар на ООН Антониу Гутериш в рамките на Общото събрание на световната организация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Жан

    3 0 Отговор
    Ма защо само с американски президенти настоящ и бивш.Да се среща и с Путин. Кори Нинова да не му дърпа ушите голям да порасне (както казваше баба).
  • 2 ЦРУ

    4 3 Отговор
    Ф-16 вече са договорени,та споко!:)С тия самолетчета Независимостта е Гарантирана от Алианса!

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ФСБ

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "ЦРУ":

    Чия Независимост,кой Гарантира,къв Алианс?
  • 5 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦРУ":

    Не може да си толкова пр..ст. Ще приема, че някой ти е хакнал профила (макар и да нямаш такъв), пише от твое име и те иронизира яко. ...но пък може и да греша ;)