Last news in Fakti

25 Септември, 2017 15:53 1 417 3

Съпругът на удавилата се българка е в болница

  • торонеос-
  • гмуркане-
  • теодора балабанова

Съпругът на удавилата се в Гърция българка Теодора Балабанова - Михаил се намира в болница в Солун. Общото му състояние е добро, настанен е в неврологично отделение, съобщиха за ФАКТИ от МВнР.

Лично консулът ни в Гърция се е обадил, за да се информира за състоянието на пострадалия Михаил.

От лечебното заведение не дават повече подробности, като официална информация за състоянието на българина ще има утре.

Властите в Атина съобщиха, че 45-годишна българка е загинала при гмуркане на голяма дълбочина край северното крайбрежие на Гърция, а съпругът ѝ е бил прехвърлен с хеликоптер в болница в Солун.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекарка

    4 9 Отговор
    Нямам нищо против безумните рекорди, но не съм съгласна после да се лекуват за наша сметка. Нека се застраховат и да правят каквото си искат.
  • 2 За смелите

    9 1 Отговор
    За смелите - Наздраве! Жалко, че я е сполетяло такава съдба... Смела жена! Мир на душата и! А на мъжа и няма да му бъде никак лесно...
    А тази тук "лекарка" да се скрие някъде...
    За смелите трябва да се дават пари, не за пияниците, които ни трепят по пътищата и не за онези, които пушат и пият, а искат да имат деца...
  • 3 Възмутена

    6 2 Отговор
    Заради арогантното и надменно повдение на ПОВЕЧЕТО лекари , се принуждаваме да си плащаме осигуровките и застраховките в другите държави !
    Вечно са недоволни , мрънкат , само те работят , само те са уморени и само на тях парите не им са достатъчни...
    На всичкото отгоре съвети и правосъдие тръгнала да ми раздава тази ти ми докторица...
    Айде няма нужда ! ...
    Иначе ....Бог да прости жената !