27 Септември, 2017 00:01 1 361 1

Психопатите слушат рап (ВИДЕО)

  • рап-
  • психопат-
  • музика-
  • плейлист-
  • еминем-
  • психически отклонения

Ако предположението се потвърди, психическите отклонения ще могат да бъдат откривани, като се изучи плейлистата на човек

Психопатите слушат рап (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Психопатите предпочитат да слушат рап и аренби музика, съобщи Lenta.ru.

Учени от Нюйоркския университет направили изследване с участието на 200 доброволци, като им пуснали 260 музикални произведения от различни жанрове. По време на експеримента се оказало, че интервюираните, които проявяват най-много признаци на психопатологичен синдром, са фенове на парчетата "Lose Yourself" на Еминем и "No Diggity" на бандата "Блекстрийт".

Екипът планира да направи по-мащабен опит, в който ще участват хиляди хора с различни психични разстройства.

Най-малко признаци на психопатия имат почитателите на парчетата "My Sharona" на рок бандата "Нак" и "Titanium" на поп изпълнителката Сиа и диджей Давид Гета.

Ако предположението се потвърди, психическите отклонения ще могат да бъдат откривани, като се изучи любимата музика на даден човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    0 0 Отговор
    Явно света ще се напълнос психопати - фенове на Еминем.