Last news in Fakti

1 Януари, 2012 12:59 1 235 2

Иран изпитва ракета "земя-въздух"

  • иран-
  • ракета-
  • учения-
  • персийски залив

В неделя сутрин иранските военни са направили пробен пуск на ракета "земя-въздух" със среден обсег на действие в рамките на военни учения в Персийския залив, предаде Би Би Си, като се позова на държавната ирански медии.

По думите на главнокомандващия иранските ВВС Махмуд Мусави ракетата е била оборудвана с най-новата военна технология за поразяване на цели.

Очаква се в близките дни Техеран да проведе още няколко подобни опита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 воин

    0 0 Отговор
    Тези ученически опити по предучилищно обучение доста сериозно ще стреснат тихоокеанският американски флот и завинаги ще избият от главата му авантюризма и желанието да е "на всяка чорба подправка",а в най-близък план-да попречи на блокажа на
    Ормузкият пролив!
    С това със сигурност поповете ще се доближат до нашето:-видяла жабата,че подковават коня,и вдигнала и тя лапа......
    Смешници в раса......
  • 2 кик

    0 1 Отговор
    смърт за еврейте и америка смърт за ватикана и вфинансовото зло швейцария религията най-голямото робство и мафия от как 4овек съштествува