6 Ноември, 2017 09:15 761 1

Джордж Буш не гласувал за съпартиеца си Тръмп

  • доналд тръмп-
  • джордж уокър буш-
  • републиканец-
  • гласуване-
  • президент

Критики към Тръмп дори от републиканците

Джордж Уокър Буш, както и неговият баща Джордж Хърбърт Буш, не са гласували за кандидата на републиканците Доналд Тръмп на проведените през 2016 президентски избори, съобщи Би Би Си.

Двамата президенти не са подкрепили Тръмп, въпреки че бе издигнат от тяхната Републиканска партия. Джордж Буш-младши не е подкрепил нито един от двамата основни кандидати, докато баща му е гласувал за Хилъри Клинтън.

„Този човек не знае какво означава да си президент“, заяви Джордж Буш-младши, който остро разкритикува и тогава номинацията на Доналд Тръмп.

Белият дом не закъсня да отвърне на критиките на двамата експрезиденти. „Американският народ гласува за човек извън системата, който е способен да извърши истинска, позитивна и необходима промяна, а не за човек, който цял живот се е занимавал с политика и е обвързан със специални интереси" каза говорителката на Белия дом Сара Сандърс, цитирана от „Ройтерс“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко партизанина

    0 0 Отговор
    Тези двамата съсипаха Близкия изток и предадоха собствената си партия заради некадърния си син и брат, който не успя да стане кандидат на републиканците.