Last news in Fakti

14 Ноември, 2017 20:07 1 957 17

Кремъл реагира остро на британския премиер

  • кремъл-
  • русия-
  • великобритания-
  • тереза мей-
  • мария захарова

Безотговорно се повдигат обвинения срещу Русия, заяви Захарова

Кремъл реагира остро на британския премиер - 1
Снимка: Shutterstock

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова окачестви обвиненията на Тереза Мей по адрес на Русия като безотговорни и неоснователни, съобщи ТАСС.

Захарова заяви, че обвиненията срещу Русия, че е основната заплаха за световната общност, отправени от британския министър-председател Тереза Мей, са безотговорни и неоснователни.

„В Москва обърнахме внимание на заявленията на Тереза Мей по отношение на Русия. Този път нашата страна на скалата „заплаха за световната общност“ вече не се поставя на същото равнище като другите предизвикателства, а на първо място“, заяви говорителката на външното ведомство.

„Безотговорно и с неоснователен характер се правят обвинения към нашата страна“, подчерта Мария Захарова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    17 26 Отговор
    Империята на злото и лъжата!

    Коментиран от #8

  • 2 шовинист

    29 11 Отговор
    Когато британ. оварварите са против нещо или някой, той моментално ми става симпатичен, дори и да е от североазиатски произход :). Чифуто. ротшайлдовци се готвят да унищожат всипко. Ерго - щом критикуват някой, той е приятел на човечеството!
  • 3 юрист

    14 35 Отговор
    Дрън-дръм, бръм- бръм....Много държави от ЕС вече окончателно проглеждат за кремълската информационна война в ЕС. Ето какво мисли Испания по въпроса:“...Текстът носи подписа на главния изследовател на института, Мира Милошевич-Хуаристи. Според него това, което различава Русия от други актьори в киберпространството и разпространители на невярна информация, е, че информационната война е военна стратегия от последната военна доктрина на Руската федерация от 2014 г. Въпросният документ разглежда "вътрешния разпад" на врага като по-важна цел от унищожаването му. Руската намеса, за която говори докладът, се определя като "комбинация" - тип операция, тип, която вплита различни инструменти като "кибервойна, киберразузнаване, дезинформация, пропаганда и съдействие с актьори, враждебни на ценностите на либералната демокрация".Целите и същността на руската дейност в Запада са различни от тези в Сирия и Украйна - в първия случай става дума за "печелене на влияние, а не територии" - фокусът е върху използването на информация. В този смисъл руската намеса в Каталуня се вписва в "информационната война като асиметричен военен метод, който Русия използва срещу САЩ и Европа..“
    http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/11/14/3077720_rusiia_vodi_informacionna_voina_v_katalunia_obiavi/
  • 4 UKB

    17 37 Отговор
    Британската империя е била по-голяма и велика от руската, така че руснаците да слушат какво им казват британците

    Коментиран от #9

  • 5 Захарова е траверс

    19 27 Отговор
    Империята на лъжата се правят на ущипани.
  • 6 Бесен Язовец

    31 17 Отговор
    Британския геноцид в Индия е първия в човешката история и криви Челюсти Мей да го признае и подле да отправя сол таш. на САЩ фалшиви обвинения към Кремъл

    Коментиран от #10

  • 7 гост 2

    28 13 Отговор
    Таа тереза е мръсна чифутска манипулаторка. Срам е подобно поведение ! Гнусна е ! А Путин. Путин просто е велик!

    Коментиран от #16

  • 8 Kcaniba

    17 11 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Къде е империята бре трол!!
    Грит Брит отдавна е само е един остров и бивша империя!!! И е придатък на Империята на злото и лъжата.
  • 9 Kcaniba

    7 14 Отговор

    До коментар #4 от "UKB":

    Тънка графа - била!
    ))
    Ще слушкат гейообритите, що им рекат ушанките!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 На калпавия хей космите му пречат !

    15 12 Отговор
    Или, за кривата ракета и космоса...
    Как не им е неудобно на хамеригангстерите, на еврогейците и на либералошмекерите !?
    Нали са ушанки бе господа, нали са чукчи, нали са нещастници, нали не са изобретили нищо повече от ЗАЗ-а, как така изведнаж станаха най-великите хакери, най-големите киберпрестъпници, най опасните за Европа и САЩ и Нато !?
    Почвам да подозирам, че нашите дебили ако са около 80% вашите трябва да клонят към 100-те процента...
    Не разбирате ли, Еврогейски идиоти, че хамеригангстерите ви водят към война, в която те пак се надяват, че Атлантика ще ги спаси !?
    Може и да се отърват, обаче той, Велзевула на КГБ-то казал, че този път знамето не на Райхстага, а на Биг Бен на кулата !?
    Е, не знаем със сигурност дали го е казал, че бая фалшиви новини на последък...
  • 12 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    12 6 Отговор
    Хитлер ни ги изтрепа След това Сталин ги пожали и сега пак се качват по главата на Путин?..за англосаксонците само изтребление
  • 13 Име като гост

    11 3 Отговор
    Май..ви да е..!Ши....и краварски алчни подлоги!Махайте се и си отивайте в "Обеттованата си земя"!!!
  • 14 юрист

    7 16 Отговор
    Руснаците пак станаха за смях на цяла Европа:) агенция фокус Руското министерство на отбраната използва снимки от видеоигра за да обвини САЩ в подпомагане на „Ислямска държава“, пише британският вестник Guardian. Снимките бяха публикувани в официалните профили в социалните мрежи на руското ведомство във вторник, като според министерството, САЩ са осигурили въздушна защита за конвой на терористичната организация. В съобщението, прикрепено към снимките, се казва, че по време на двустранна операция между руски военновъздушни сили и сирийски военни, са излезели наяве „факти доказващи директно сътрудничество и подкрепа указана от коалицията водена от САЩ за терористите от „Ислямска държава“. Малко по-късно стана ясно, че една от петте снимки е от видеоигра за мобилен телефон, а останалите четири са заснети през 2016 г. и показват операция на иракската армия срещу позиции на терористичната организация. От руското министерство на отбраната коментираха, че ще разследват инцидента, но добавиха, че „въпреки това, отказът на американското командване да извърши удари срещу оттеглящия се от Албу Камал конвой на „Ислямска държава“ на девети ноември е факт“, пише още вестника, като цитира съобщение на ведомството, предадено от руска агенция. “
    http://m.focus-news.net/?action=news&id=2457081

    Коментиран от #15

  • 15 Диди

    7 19 Отговор

    До коментар #14 от "юрист":

    Руснаците са най лъжливата нация.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Различен

    5 2 Отговор
    Аз пак нещо не разбирам?
    Значи във войната с Ирак има избити стотици хиляди, към милион души. Убийствата продължават и днес. Не без дейното участие на Англия! Какво наказание получи тя?? Нещо оставки, скубане на коси и посипване с пепел, някакви санкции, ембарго и т.н.н.
    Или за милиони избити няма съд и присъда, а за един има? Егати западната "демократична справедливост"!
    И понеже най-добрата защита е нападението, то дайте да обвиняваме всеки/разбирай Русия/ за всичко!
    И в мъглата от обвинения, ще се забрави КОЙ за какво е виновен?
    Едва ли!
    Горе има един, дето гледа, и всекиму ще даде заслуженото!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания