3 Декември, 2017 08:48 4 357 19

Българин може да е прегазил нарочно млада британка

  • доставчик-
  • индийска храна-
  • торкуей

Доставчик на храна от индийски ресторант умишлено блъсна с колата си млада жена, пише Cornwalllive, цитиран от Блиц.

Хана Харис свидетелства, че шофьорът минал нарочно с колата си през нея в Торкуей, Девън, след като имали спор относно поръчката.

"Чувствам се ужасена, не мога да спя, не мога да ходя и много ме боли," казва 21-годишната англичанка. Тя е със счупен глезен на няколко места, който тепърва ще бъде опериран над три часа, счупена китка, следи от автомобилни гуми на корема и рани по главата.

Инцидентът станал около 20 часа вечерта в сряда, когато Хана поръчала храната по телефона. "За нещастие, докато той пристигне, съм заспала", разказва тя.

"Така че когато моят годеник Сам е отворил вратата, той казал на доставчика, че не иска поръчката, тъй като не е знаел, че аз съм я поръчала." Сам Уидър, годеникът на Хана, казва: "Шофьорът беше бесен, настояваше, че сме поръчали и трябва да платим храната. Той после ме сграбчи и започна да ме бие. Удряше ме в лицето пред дома ни."

Хана се събудила от шума и излязла навън. Когато разбрала какво става, тя се опитала да спре боя и направила снимки за доказателство. Тя разказва: "Когато достъвчикът видя, че правя снимки, се качи в колата си и потегли направо към мен, бързо. Бях хвърлена върху капака му и висях така, докато той караше с мръсна газ около 50 метра. После аз паднах, той спря колата, след това потегли и нарочно мина през мен. Със сигурност смятам, че искаше да ме убие."

Сам добавя: "Шофьорът беше около 30-годишен и приличаше на източноевропеец, може би българин или албанец. След като прегази Хана, той просто ускори и изчезна и моят приоритет, разбира се, бе да я откарам в болница. Всичко стана толкова бързо, че не можах да видя регистрационния му номер, мисля, че колата беше ауди."

Самоличността на нападателя, както и дали е българин, или какъв друг източноевропеец, се установява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мишо Бирата

    24 1 Отговор
    ... как да го напиша максимално цензурирано незнам - затова ще карам направо "Скоро Л..ното ще удари вентилатора !!!"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Джони

    33 3 Отговор
    Ей тия не спряха да търсят ,,под вола теле" цялата им държава е изградена от кражби издевателства и колонизации , отделно точно те са и основоположниците на пиратството (в буквалният смисъл)
  • 5 Островни цигани

    26 3 Отговор
    Най-вероятно цитираната поданица на короната си е мислила за източните територии. Разбирай, пакистанец или индиец. Гаранция обаче, накрая ще излезе, че всичките са си местни.
  • 6 Бесен Язовец

    7 3 Отговор
    Мименце много си секси с тези очила.
  • 7 ТРАКИЕЦ СИ МАМАТА

    14 1 Отговор
    Знаят от къде е поръчана храната,а не знаят кой е извършителя!На мен ми изглежда на домашно насилие.Само се чудя,приятеля и,индиеца,как я е набил,след като ръката на снимката е като за 300 килограмов хипопотам!

    Коментиран от #11, #13

  • 8 РУМЕ

    11 1 Отговор
    ВМЕСТО ДА ПРАВИ СНИМКИ , ДА БЕШЕ КАЗАЛА ЧЕ Е ПОРЪЧАЛА ПИЦАТА И КРАЙ!
  • 9 Граф Монте Христо

    8 2 Отговор
    Тия двамата къде ги сърби къде да ги почешат??? Малко ги е бил, жалко че сега момчето ще остане без работа, а нищо чудно и да го осъдят...
  • 10 БЕЗ ИМЕ

    3 1 Отговор
    Кръвосмешението води до уродство. И явно бая са се кръвосмесили,та да станат цяла нация идиоти. Накрая ще се окаже, че гаджето и я е възпитавало.
  • 11 Суйо съм

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТРАКИЕЦ СИ МАМАТА":

    Типикъл бритиш хомосешуъл уомън уит татуу "ЧЕРЕП&ВЕРИГА"
  • 12 Обективна

    7 1 Отговор
    Като пускате цигани в страната си това ще ви се случва.
  • 13 Бай Онзи

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТРАКИЕЦ СИ МАМАТА":

    Пич,това не е ръката на пострадалата,абедрото й. Вгледай се по- добре в снимката.
  • 14 Умерен главорез

    2 1 Отговор
    Мюсулманите ще ги унищожат скоро.
  • 15 Да да

    0 0 Отговор
    Тва е някаква новост-индийски ресторант наема българи на работа !!! Скоро може и китайските ресторанти да усетят недостиг на работна ръка и да прибегнат до нашите услуги!!! Представяте ли си офертата - 1 милиард шефове търсят 7 мил.служители :ДДДДДДДДДДД
  • 16 Кака Гинка

    2 0 Отговор
    Значи,за тях лошите са източно европейци и най-вече българи или албанци;дори напоследък забравиха за сърбите.А вие с кой акъл го турихте в заглавието,без да има някакви доказателства за това?! Защо брътвежите на някаква тъпа килфла се приемат за доказателство? - защото е англичанка и като такава е представителка на елита на човечеството?

    Коментиран от #17

  • 17 Кака Гинка

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Кака Гинка":

    Поправка:кифла
  • 18 Метгонтан

    1 1 Отговор
    Браво на българина достойна постъпка !!! Остават още 51, 000, 999 уруда за челастрене
  • 19 незнайко

    0 0 Отговор
    ( Публикувано във факти.бг: и направила снимки за доказателство. ) А колата не е ли снимана ??? Май вече знаят за БЪЛГАРИЯ тъпите англичани !!!
Новини по държави: