20 Декември, 2017 16:01 2 405 6

Българи източиха десетки банкови карти в Рим

  • рим-
  • италия-
  • българи-
  • арест-
  • полиция-
  • карти-
  • банкомат-
  • банкови-
  • данни

Карабинерите са арестували трима български граждани

Фалшив банкомат, дело на трима българи, изкопира информацията от десетки кредитни и дебитни карти на туристи в центъра на италианската столица Рим, съобщи в.„Кориере дела сера”.

Само за половин ден фалшифицирано с български оригинални части устройство за теглене на пари на филиал на банка „Уникредит“ успяло да изкопира нелегално кодовете на картите на много туристи и римляни, предаде „24 часа“. Никой от тях не усетил, че машината за теглене на пари до стълбището на Испанския площад е модифицирана.

28-годишният Кирил Делчилов и 55-годишният Валери Ганев били майсторите на ужилването, за което избрали възможно най-оживеното място в сърцето на Рим. В хотелска стая на близката улица „Венти сетембре” ги чакал и техният съучастник - 44-годишният Ацко Ванцов. В стаята били открити 12 магнитни клонирани карти, една карта със запаметени десетки информации за кодове, пари и компютър.

Ударът на българите бил усетен от карабинерите от централния участък в Рим, които проверяват всяка сутрин банкоматите в историческия център. В случай на забелязани аномалии по устройствата карабинерите причакват наблизо появата на престъпниците. По същия начин били заловени и тримата българи. Все още не е ясно дали са действали и в други зони на Рим.

Всичко това става само дни, след като италианските карабинери удариха по банда, специализирана в този тип престъпления, и действаща в цяла Европа. По този повод са арестувани престъпници не само в Рим, а и в България, както пише „Кориере дела сера”. Предполага се, че последните трима арестувани българи са част от друга банда. В момента те се намират в затвора „Реджина Чели”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххх

    14 8 Отговор
    Големи"българи"крадци, обирджии,все долни постъпки!Всяко стадо си има черни овце,но тук стадото е само от черни овце!

    Коментиран от #2

  • 2 Милчо

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "ххх":

    Само да допълня че по- човечни и добри хора от българите на тоя свят няма , но ти няма как да знаеш това защото само хейтиш без покритие .

    Коментиран от #3

  • 3 ххх

    7 7 Отговор

    До коментар #2 от "Милчо":

    Милчо...явно си взел нещо друго вместо Аналгин!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Милчо

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "ххх":

    Така е взех фактин и реалгин и няма да ти се обосновавам . Просто това е реален факт за българите !
  • 5 Севар

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "ххх":

    Прав си Милчо ! Нашият Народ тепърва ще показва на света какво струва . Тези на запад заслужават да бъдат ограбвани , защото парите им са кървави . Почти всички са имали колонии , роби и какви ли не още гадости . Всички са пили чужда кръв и продължават да пият . А този , който плюе по Българите сигурно не знае , че ние никога не сме имали роби . Ако може ето само този факт да осмисли празната кратуна - значи не съм писал напразно . От днес България потръгва нагоре . Което е казано и писано ще започне да се случва , макар и бавно . На престъпния ,,елит,, ще се внушават други мисли и действия и ако не се подчинят ще бъдат изметени от черни бури . Да живее България !
  • 6 666

    4 0 Отговор
    Да допълня още нещо важно- България/българите/ никога не са водили завоевални войни, НИЕ винаги сме водили отбранителни войни.Днешните млади хора са жестоко заблудени от тъпите западняци-те много пъти са по-алчни,по жестоки от нас.Ние никога не сме имали колонии да работят за нас и да използваме безплатно чуждия труд.По филмите си дават само за богатите и техните басейни в къщи и дворове,а нашите хора не виждат как в тези къщи има и слуги.Не дават във филмите си за хората на труда,тези които им изкарват благата. Просто много е сложно,но трябва много да се чете историята и тогава да се пише и говори.
Новини по държави: