Last news in Fakti

2 Януари, 2018 18:27 4 240 20

Полицията помага на мюсюлманските варварски орди

  • германия-
  • скандал-
  • депутат

Скандал с германски депутат

Полицията помага на варварските мюсюлмански орди. Това написа заместник-председателят на евроскептичната партия "Алтернатива за Германия" (АзГ) Беатрикс фон Щорх в Twitter, предаде Би Би Си, цитиран от Блиц.

Депутатката от федералния парламент в Берлин коментира публикация на властите в Кьолн. Полицията в западния град пусна в профила си в системата за микроблогове текст на арабски, честитящ Нова година. Постът стана повод Фон Щорх да отправи обвиненията към служителите на реда в подпомагане на терористи и изнасилвачи. Изявата на законодателката стана повод администраторите на Twitter да спрат акаунта на Фон Щорх за 12 часа.

Тя от своя страна обвини Twitter в цензура. Кьолнската полиция отговори на парламентаристката, че публикацията в Twitter е била не само на арабски, но и на немски, английски, и френски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАТО ВЕЦ

    91 9 Отговор
    Имало още хора с "глави" в Германия.

    Коментиран от #10, #16

  • 2 гост

    8 43 Отговор
    глупости на търкалета
  • 3 Дядо Стефчо

    53 7 Отговор
    Те, немците са си същите хора,като едно време,само, че пропагандната циониска машина ги мачка и американизира...Според мен неуспешно.
  • 4 Хаджи Папурко

    44 7 Отговор
    Газ, МГ - 42 и Хитлер. Може и в обратен ред.
  • 5 ИВАН

    69 1 Отговор
    А в България полицията ? ... Зад кои орди стои - сетете се ?
  • 6 Нафарфорий

    47 4 Отговор
    Ако прокурорите преценят, че има достатъчно основания за започване на официално наказателно разследване срещу депутата, те първо ще трябва да поискат от парламента да свали имунитета й, отбелязва "Ройтерс".

    Абе нали уж демокрацията уважава различните мнения. То кво се оказа ако не следваш партийната линия на културния марксизъм - те разпъват на кръст.
    Обаче имам надежда за Европа.
    Орбан поддържа връзки с провинциите Източна Германия и заедно ще надвият Меркел!

    Коментиран от #7

  • 7 толерастията е вредна

    41 1 Отговор

    До коментар #6 от "Нафарфорий":

    Меркел въведе страхотни глоби за "език на омразата" и цензурата е жестока! На практика се получава, че никой не може вече да каже мнението си по въпроса за "имигрантите" ислямисти и техните безобразия без да си навлече съдебни неприятности ! Социалните мрежи също са заплашени от глоби от десетки милиони, ако не свалят някое политически "некоректно" мнение. Забележете, че тук не става въпрос за призиви за убийства, гонения и пр. на такива "имигранти", а жената е взела отношение по изнасилванията и пр. посегателства, които вършат, както и за безумните поздрави на арабски от полицията !?!?!? Затова сега искат да я съдят и нищо чудно да го направят. Обезпокоително е че съдят политици, хора известни и пр., като явна ецелта да сплашат обикновените германци и те да си траят !
    Мълчете овци, явно казва Меркел !
  • 8 35337785

    29 10 Отговор
    Не разбирам защо всички скачат срещу евреите след като и те са потърпевши от мюсюлманите и никога не съм виждал новини евреи да правят такива престъпления освен това държавата им не само че оцелява във супер враждебна среда ами и е най-развита и демократична в региона без излишна толерастия
  • 9 Кака Гинка

    36 0 Отговор
    Ако разумните хора там и в цяла Европа не вземат скоро нещата в свои ръце,тежко и горко на всички ни. Диваколюбивите управляващи трябва да бъдат изметени до крак и да се приемат наистина строги мерки и закони против тези примитиви,пък нека някой се оплаква.Демокрацията е за културни хора,тези разбират само от дебела тояга.И изобщо не се съмнявам в масовата подкрепа на такава политика,това, сегашното е самоунищожение...

    Коментиран от #11

  • 10 Барчо

    25 2 Отговор

    До коментар #1 от "НАТО ВЕЦ":

    Абе има, ма виж, че му изтрили профила чак. Свободата на словото я няма. А иначе били много демократични и всеки бил свободен да изразява собственото си мнение. След години ще пишат щът не щът на арабски. Ще започнат и телевизия да излъчват на арабски. Говоря за националната.
  • 11 Барчо

    36 4 Отговор

    До коментар #9 от "Кака Гинка":

    Не разбра ли че нещата вече са необратими. Свърши се вече. Ислямизацията на Германия е в ход. Само че си има технологично време. За сега са родени около 300 000 чисти чежанчета там. След 18 г ще станат германчета по документи, но ще са джихадисти по вяра. След 18 г ще са 300 000, след 19 г ще са вече 320 000. А след 16-80 г и тези които са родени в Германия ще започнат да раждат. Ще се плодят като мелничарски плъхове без котарака. Това ще стане във всички европейски държави, които са приели бежанци в различно време в зависимост от броя. В един момент в тези държави ще се достигне и "критичната маса", с което ислямизацията ще добие завършен вид.

    Коментиран от #12

  • 12 Барчо

    26 0 Отговор

    До коментар #11 от "Барчо":

    Минусчетата сигурно са за техническите грешки. Не след 18 г, а сега са 300 000 бежанченца родени там. Само че след 16 - 18 г и те ще раждат. А до тогава ще са ехееееее 1 - 2 милиона. Но и да слагате минуси или плюсове, това няма как да се промени вече. Сега "гестапото" е на страната на мюслитата.
  • 13 Plovdiv

    12 2 Отговор
    Явно руските войници отново ще се налага да развяват знамето над Райхстага, както през 1945 г. Само че тогава ще трябва да бъдат изтребени и прогонени Подчовеците, а "Серьожка и Витька" ще са освободители.

    Коментиран от #14

  • 14 Барчо

    17 1 Отговор

    До коментар #13 от "Plovdiv":

    Няма как да стане това. Врагът е внедрен отвътре. Възползва се от всяка слаба точка на демокрацията като социалната политика, антирасизма, смиреността на християнската вяра. За арапите ние сме скопци, които стават лесна плячка. Не е необходимо да ни презвемат с оръжие в ръка. Ще ни претопят с тяхната раждаемост, сляпа вяра в аллах и нашата политика. От собственици на къщата, ще ни изтикат в ъгъла на кучешката колиба.
  • 15 Отвратена

    15 1 Отговор
    Ислямизацията на Европа е в ход,всичко е въпрос на време.......и когато заспалите европейци се събудят вече ще бъде твърде късно....боже какво доживяхме-една извратена и ислямизирана Европа.......
  • 16 Kcaniba

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "НАТО ВЕЦ":

    Малко са.
    Ще им изключат акаунтите и никой няиа да ги чуе.
    Тотален жидомасонски контрол!!
  • 17 КАСАПИНА

    3 2 Отговор
    Ще се проявяват все повече ГЕРМАНЦИ като нея, 99 % от тях вече са на нейното мнение ,те не са забравили още дедите си.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 Барчо

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "КАСАПИНА":

    99% от какво? 82 млн общо. 1.5 млн са само бежанците. 4 млн са турците. Тези 99% от общота е добре, но не е от общата цифра, а от оставащата и тя е от около 76.5 млн. Така като се разхвърля, ще падне на 80%. Сега ще ги натискат със закони да си траят, а когато стане възможно, ще са 30% от общата цифра. Както при теб, така и при мен цифрите на процентите са примерни, защото вече има много смесени бракове и те ще са към другите проценти. По тази причина и не може да се разчита като начален процент от 99, а сигурно от 80 или по-малко.
  • 19 Барчо

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "КАСАПИНА":

    И ако беше вярна тази цифра 99, нямаше да е само тази, а поне стотина политици, да не говорим за журналистите.
    Ето по този начин загиват империи и цъфтящи държави. Народа задоволен отвякъде, интересува се само от хахо-хихи и ръца- пръца за удоволствие, не вижда какво се подготвя около тях, дембелизира се. В един момент имаш някаква маса от задоволени свине, които само ручат и не се усещат, че коледата наближава. Това вече което пиша е от практиката. Повечето свине в самия заветен ден Д усещат денят и започват да квичат на заколение. Само че вече е късно. Колачите точат ножките и огъня е запален под котела с водата.
  • 20 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Няма нищо обезпокоително! Историята просто се повтаря.
    Върнете се в далечната 1922 година. Не са "играли по свирката" на зараждащата се фашистка пасмина не депутати , като госпожа фон Щорх, а министър на външните рабити на Германия-убит на 24 юни 1922г - Валтер Ратенау. Същата година на 14 ноември е принуден да подаде оставка / малко останало и него да затрият/ Йозеф Вирт! И той не е бил депутат, а КАНЦЛЕР на Германия.
    Нищо чудно да и спрат не само акаунта за 12 часа
    , а и сърцето и за по-дълго !?
    Властниците са безпощадни! Британския плондер го е казал точно: Няма вечни приятели - има вечни интереси !!
    Гордостта и алчността човешка ще ликвидират този свят !!
Новини по държави: