Last news in Fakti

13 Януари, 2018 13:55 1 457 6

Отчаян мъж се самозапали в Анкара

  • турция-
  • запали-
  • мъж

Той е бил спасен от полицията

Мъж се самозапали пред входа на турския Меджлис, съобщи Дейли Сабах.

Животът на мъжът е бил спасен от намиращи се в близост полицаи. Според местните медии мъжът е строителен работник. Той е бил съкрушен от безпаричие през последните месеци.

Пред портала на Меджлиса той е извикал, че е в пълна безизходица. След това се е залял с туба с бензин и се е запалил с кибрит.

Инициалите на мъжа са С.А. Той вече е получил медицинска помощ и се намира в стабилно състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 срам

    8 1 Отговор
    Спрете малко с хвалбите за Турция. Вижте и там какво става. Никой не се пали просто ей така. Чакам думата на туркофилите.
  • 2 Див кашик

    3 2 Отговор
    Ей такъв човек може да ми стане другар! Дано се справи!
  • 3 МЕРХАБА

    5 4 Отговор
    Е къде няма проблеми? Над 85 милионно население все ще се намери някой недоволен. Няма страшно в BG всите сме доволни и цъфтим.
  • 4 Факти

    6 3 Отговор
    Има към 30 милиона недоволни кюрди само че те се взривяват пред полицейски участъци.

    Коментиран от #6

  • 5 лицемери

    6 3 Отговор
    Я как пишете, а дали пишете така, като всеки ден хора се самоубиват от глад, заради неграмотното управление на ГЕРБ???
  • 6 До факТи

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Факти":

    Да, има около 20 милиона кюрди! Прав си! А какво знаеш ти за кюрдите бе "Умнико"? Например, знаеш ли, че имат кюрдски училища, кюрдски културни центрове, кюрдски телевизионни канали, кюрдска политическа партия представена в парламента, кюрдски заместници на премиера, министри кюрди, кюрдски съветници и председатели на комисии в парламента и още много други неща, които акъла ти не може да побере!
    Ти можеш ли да направиш разлика между кюрдският народ и кюрдската комунистическа партия, която е нелегална и се финансира от американците, за да може да откъснат парче земя откъдето започват Тигър и Ефрат, (двете сини линии на еврейското знаме) защото е "обещаната земя"!
Новини по държави: