Last news in Fakti

18 Януари, 2018 17:50 1 089 19

Претърсиха централата на Алексей Навални (ВИДЕО)

  • русия-
  • полиция-
  • алексей навални

Негови привърженици излъчваха полицейската акция в социалните мрежи

Руската полиция е извършила обиск в централата на опозиционния лидер Алексей Навални.

Информацията беше обявена от негови привърженици в социалните мрежи. Те дори излъчиха живо излъчване от самия обиск.

Навалния искаше да издигне кандидатурата си за предстоящите президентски избори. Това обаче не му беше разрешено от руската Централна избирателна комисия.

Полицаите са проверявали паспортите на участниците в кампанията на Навални. Преди няколко месеца той беше задържан в ареста след незаконно организирани от него масови протести.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    14 12 Отговор
    Нещата в Русия ще се случват много бавно (хубавите),трудно се възстановява народ,подложен на невиждан в човешката история геноцид! Успех на руския народ в борбата срещу режима (геноцида)на управляващите в Кремъл!

    Коментиран от #6

  • 2 А стига бе

    15 10 Отговор
    И какво сега-да ревем за този соросоид...
  • 3 Реално

    12 7 Отговор
    То и в Германия арестуваха и вкараха в затвора кандидата от "Алтернатива за Германия" ама медиите не се пенявиха хич.
  • 4 Бай хой

    14 7 Отговор
    Правилно. Престъпниците трябва да се държат из късо но законно. Ако беше в сащ до сега щеше да е обвинен във връзки с Русия и щеше да е в Алкантрас.
    Кога и нашите служби ще започнат да противодействат на вътрешните врагове на България спонсорирани от нпо?
  • 5 Ппппппппп

    10 6 Отговор
    Абе само бой за тези соросоидни медузи беее..Бой до спукване и без никаква жал.
  • 6 На предателите

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    - куршум в тила. На тези като теб - не се обръща внимание. Живейте си в т.н. ви демокрация, нека ония с другия цвят на кожата ви осеменяват дъщерите, бачкайте като луди за да могат горните 10000 да си живеят живота, забравяийте историята си, престанете да съществувате като народ и нация, останете си прости...Халал да ви е! А ние ще си пием водката, ще се оливаме както ни харесва, а ако ни скимне - ще ви теглим ножа на всички вас и пак ще се оливаме, и пак ще си пием, ако не с Путин, то с друг като него, но никога с такива като вашите тикви, клоуни, физкултурници, чалгари и други предводителчета.
  • 7 БъХъ

    6 9 Отговор
    Следейки от близо политиката в Русия все повече се убеждавам, че Путин и кръга около него от олигарси и висши държавни чиновници изпитват голям страх от Навални виждайки как им изкарва кирливите ризи наяве и как все повече хора се обединяват около него проглеждайки отвъд пропагандния буламач течащ по федералните канали. Само като си зададеш въпроса как така Русия, най-богата на природни ресурси страна, а обикновения руснак живее толкова мизерно и става ясно, че нещо не е както трябва! Вариантите са или че Путин и хората около него са калпави управленци или че са ГОЛЕМИ крадци.

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Бай хой

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "БъХъ":

    Охо нова оорна точка или по точно извадена от гардероба.
    Но пак характерните за нпо трикове без доказателства или поне логични обосновки.
    Та да та чуем с какво осъдения за престъпления нефелни би застрашил когото и да било? Шанс срещу Путин никакъв. Дори собокевката би го била на изборите. Целта на молбата му бе единствено за провокация и хранилка за нпо драскачите. Но далеч далеч от реалния живот. Да се подържат нпо клубоврте и да имитират дейност. Че толкова им е акъла да се излагат. Но просяка е готов на какво ли не за подаяния.

    Коментиран от #14

  • 9 Барчо

    6 6 Отговор
    Нахални не е нищо друго освен циркаджия и вече история. От видеото се чува как ченгетата говорят на хората там с уважителното обръщение Вие. Изобщо не се вижда да се прави обиск или каквото и да е незаконно действие. Дори по думите не може да се разбере причината за присъствие на полицията там. Може да е всичко. От провокация до това да са повикани самите полицаи там заради някаква пиянска свада.

    Коментиран от #13

  • 10 Чапаев

    6 6 Отговор

    До коментар #7 от "БъХъ":

    Русия винаги е била мизерна дупка и такава ще си остане.

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Петка

    6 3 Отговор

    До коментар #10 от "Чапаев":

    Радвай се, че твоята дупка е по-привлекателна.
  • 13 Кики

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Барчо":

    Каква пиянска свада,в Русия не се пие! Предател!
  • 14 БъХъ

    5 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    Като гледам с опорките си служиш ти. А какво по-добро доказателство за управлението на Путин от това, че 150 милионна Русия е с БВП колкото 35 милионна Канада. Да не говорим за здравеопазване, инфраструктура, заплати и т.н. А милионите руснаци живеещи в Европа и САЩ сигурно са отишли там щото в Расиюшка и много готино и те са си рекли стига толкоз охолен живот, отиваме да помагаме на другите да стане земен рай като в Расиюшка. Хе-хе стига четохте само Блиц и РИА новости бре другари!

    Коментиран от #16

  • 15 гост 2

    6 5 Отговор
    Тоя още ли не е в затвора? Негодник.
  • 16 Диди

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "БъХъ":

    Имам близка,която е от Крим.Нейната майка работи като мед.сестра в болница.Миналата година при получаването на работният си фиш вижда,че заплатата й е наполовина.Направили са намаление на заплатата,без да информират хората.Тя е взимала заплата равна на 200 евро,а сега при намалението 100евро.Като си помисли човек,без да бъде информиран,че ще има намаление на заплатата и то с 50%,....в кой свят живеят тия хора.Правили са анкета с жителите на Крим,питали са ги дали са доволни от това,което Путин постигнал с Крим,а те ат страх не са коментирали,много от тях са казали,да изключат камерата....в последствие са казвали,че преди е било по добре.
    Що се отнася до Навални,то цял свят знае,че зад всички тези действияпротив Навални, стои Путин.
  • 17 стоян георгиев

    4 4 Отговор
    много опасен тоя навални бе еи!!!!фашист с фашист .ще се кандидатирал срещу путин хитлериста му с хитлерист!не вижда ли че путин го обича целия руски и сирииски народи?и че на изборите за него процента е над 100?веднага да го арестуват или някои достоен гражданин да го убие на рождения ден на путин като подарък.ша ми разваля тоя фашист убавата русия ...хама ха!

    Коментиран от #18

  • 18 Диди

    1 5 Отговор

    До коментар #17 от "стоян георгиев":

    Ха ха.Добре се изказа,а и какъв подарък да направели на Путин,недей така,че току виж се е случило и това.На руските управници вяра няма,на това са способни,доказаха се неведнъж. Няма нужда от избори,Путин отдавна се е самоизбрал.

    Коментиран от #19

  • 19 стоян георгиев

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "Диди":

    така убиха политковская на рождения ден на путин като подарък.лошото е че не е смешно.тоя навални е егати куражлията.хората с него снимат и публикуват надяваики се гражданското общество да ги спаси,но в русия такова няма и ще ги избият без да им пука на кгб и компанията.натрупаното напрежение в руския народ обаче ще избие все един ден и дано другаря путин и кадиров тогава да са покоиници щото отмъщението на този народ към тези негови мъчители ще е страшно.лошото е че при всяко такова бунтуване на русия се стига до световен катъклизъм.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания