28 Януари, 2018 12:59 1 683 44

Полиция нахълта в офиса на Навални

  • алексей навални-
  • офис-
  • полиция-
  • москва

Призив за бойкот на президентските избори на 18 март

Полиция нахълта в офиса на Навални - 1
Снимка: АР/БТА

Полицаи са влезли днес в офиса на опозиционния лидер Алексей Навални в Москва. Последовател на опозиционера, посочва в профила си в социалните медии, че властите разследват сигнал за бомба в офиса, съобщава агенция Reuters, която се позовава и на кадри разпространени в интернет от привърженици на Навални.

Днес в руската столица ще се проведат протести с призив бойкот на президентските избори насрочени за 18 март. Това става след като в петък (бел. ред. 26 януари) Върховният съд на Руската федерация отхвърли жалбата на Навални срещу отказа да бъде регистриран като кандидат президент. Причината, поради която Навални не може да участва в президентската надпревара, е, че има условна присъда за финансови престъпления. Той отрича обвиненията и е категоричен, че те са скалъпени, за да не може да участва в изборите.

Общината на Москва не е дала разрешение за протестите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    20 17 Отговор
    Русия има шанс да стане нормална държава,но след 150г. Повече хора като г-н Навални трябва да има,за да тръгне по пътя на демокрацията свободата и благоденствието Русия!

    Коментиран от #2, #17

  • 2 Бай хой

    16 11 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Е па той нали е престъпник ра. Така трябва да се постъпва с финансираните от чужбина престъпни елементи.
    Тоя ако бе в сащ отдавна щеше да обитава изолационна килия в Гуантанамо.
    И тия които го финансират изобщо не се месят в изборите в Русия. Ако бе в сащ фбр щеше да разследва всичките му задгранични и вътрешни връзки.

    Коментиран от #3

  • 3 другар

    15 14 Отговор

    До коментар #2 от "Бай хой":

    Алооооууу, бай копой, къде прочете, че е престъпник човека?!? Чугуненият ти мозък не може да асимилира нищо повече от обилната пропаганда по канал россия 1, нали каскет?!?

    Коментиран от #41

  • 4 Kcaniba

    15 15 Отговор
    Страх тресе режима в Кремъл,това е истината!А в скалъпването на фалшиви обвинение,нямат равни! ФАКТ?
  • 5 Kcaniba

    12 13 Отговор
    Тоя бандит накрая ще си намери мястото
  • 6 Kcaniba

    14 12 Отговор
    Да го претрепат и да се приключва с тоя клоун
  • 7 Наблюдател

    11 14 Отговор
    Джуджето ще възстанови и Гулаг, както е тръгнало. Империята на злото е заплаха за човечеството и трябва да бъде унищожена!
  • 8 Наблюдател

    14 7 Отговор
    Путив е велик лидер и стратег

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 9 Наблюдател

    9 12 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Язовец, ти ли правиш мръсотии и използваш чужд Ник? Между другото е типично за руските слуги, сигурно такава е директивата от Москва.
  • 10 Наблюдател

    5 9 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Язовец, ти ли правиш мръсотии и използваш чужд Ник? Между другото е типично за руските слуги, сигурно такава е директивата от Москва.
  • 11 Наблюдател

    7 13 Отговор

    До коментар #8 от "Наблюдател":

    Путин е патологичен лъжец, психопат, военнопрестъпник и масов убиец.
  • 12 Наблюдател

    15 9 Отговор
    Путин е стена срещу тероризма и насилието
  • 13 Наблюдател

    14 10 Отговор
    Русия е сама срещу злото от Северна Америка
  • 14 Баба Ванга

    6 14 Отговор
    Русия ще се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея.
  • 15 Баба Ванга

    14 5 Отговор
    Русия ще се оправи ама ние затъваме още.Все пак боко ми обеща 300 лева пенция.

    Коментиран от #19

  • 16 Знаещ

    5 13 Отговор
    Между Европа и Русия има цивилизационна разлика и тя се състои в това, че Русия е азиатска страна. Тя е заселена не както не казват със славяни а с угро-финско-татарско население. И на нейната обширна територия никога не е имало демокрация и човека винаги е бил тъпкан от властта. Руснаците никога не са били свободни и през цялата си история са задушавали свободата на другите народи. на тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.

    Коментиран от #23

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Антисоросоид

    9 4 Отговор
    Покарай спирането за приемане на инстамбулската конвенция , соросоидните наркозависими джендере от софиа са се активизирали.

    Коментиран от #21

  • 19 Руски слуга

    9 7 Отговор

    До коментар #15 от "Баба Ванга":

    Най-ми е мило и драго да плюя по България и да възхвалявам Русия! Да живей Русия, и гениалния Путин!
  • 20 Ььььььь

    7 6 Отговор
    За соросоидните подлоги само мачкане и бой..после бой и мачкане..и най-накрая пак бой..Тоя ако тръгне по улиците без охрана-8 човека го охраняват,хората ще го разскъсат като парцал..В Русия соросоидите хич не са на почит-така и трябва...
  • 21 Мънафич

    7 3 Отговор

    До коментар #18 от "Антисоросоид":

    Не е само заради това. Джендарите са се активизирали защото наближава 2 февруари, техния гейски празник.

    Коментиран от #24

  • 22 Знаещ

    7 9 Отговор
    Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

    Коментиран от #26

  • 23 Абе Пепинчо..

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "Знаещ":

    Айде някой в САЩ да призовава за бойкот на изборите...да призовава за безредици...да призовава за протести без разрешение на властите...да не може да докаже от къде са му доходите.....Та тогава да видим каква е демокрацията в САЩ...А не разни пубери -соросоиди да се пеняват тук..

    Коментиран от #25

  • 24 Наблюдател

    4 9 Отговор

    До коментар #21 от "Мънафич":

    За "джендарите", не знам, вие русофилите сте специалисти по тях. Аз съм специалист по глупендарите и знам със сигурност , че сте активни, докато плащат от руското посолство!

    Коментиран от #27

  • 25 Знаещ

    5 7 Отговор

    До коментар #23 от "Абе Пепинчо..":

    Русофилите са хора, които практически не познават обекта на своето обожание. Ако имаха реална представа за действителното, изчистено от емоции и митология състояние на Владимир Путин, руското общество и за руската история, те никога не биха изпадали в такова умопомрачително идолопоклонничество.

    Коментиран от #30

  • 26 Хаххаааааааа

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Знаещ":

    За русовилството не знам,ама вие соросоидните джендъри нямате никакъв шанс за лекуване. Толко ви сърби шоколадовия цех,че само пяна избивате от там.

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Историк

    5 7 Отговор
    Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее – то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това.

    Коментиран от #33

  • 29 Знаещ

    5 7 Отговор

    До коментар #26 от "Хаххаааааааа":

    Русофила е човек, който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест – тя е и извънредно опасна, защото обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.

    Коментиран от #31

  • 30 А стига бе

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Знаещ":

    А ти откъде знаеш какво е състоянието на Путин???--да не спиш с него??? Макар че не бих се учудил-вие го обичате рошавия..
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Сексопатолог

    6 7 Отговор

    До коментар #27 от "А стига бе":

    Русофилите постоянно говорят за еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.

    Коментиран от #34

  • 33 Абе Пепинчо..

    6 4 Отговор

    До коментар #28 от "Историк":

    Стига печати едно и също всеки ден бе-кажи на НПО-то ти да ти даде нещо ново..
  • 34 А стига бе

    7 4 Отговор

    До коментар #32 от "Сексопатолог":

    Еми като соросоидите сте гейове и джендъри -що да не говорим?--в крайна сметка казваме истината.

    Коментиран от #36

  • 35 Знаещ

    4 5 Отговор

    До коментар #31 от "Хаххаааааааа":

    Разбира се, че да се продаваш за пари е най-долното нещо. Русофилите го правят от 130 години насам, затова са и престанали отдавна да бъдат българи и нармолни хора.
  • 36 Сексопатолог

    5 5 Отговор

    До коментар #34 от "А стига бе":

    Човек винаги говори за това, което му липсва - гладният говори за храна, жадния за вода, на когото липсва секс, говори за секс, на когото липсва мъжество се прави на мъжкар, който потиска гейското в себе си обвинява другите, че са гейове, който не вярва в Бога се прави на православен славянин, който е морален изpoд, говори за традиционните морални ценности.....
  • 37 Знаещ

    5 7 Отговор
    Един от най-големите проблеми на България идват от вредителската дейност на русофилите, които ни отклоняват от пътя на независимата и прагматична политика. Те поставят любовта си към Русия пред всичко родно и свято, дори пред националните интереси. Именно това превръща русофилството в последната, най-висша степен на национално предателство.

    Коментиран от #39

  • 38 Юрист

    9 3 Отговор
    Този защо още е на свобода? Мястото му е в затвора.
  • 39 Марони

    4 7 Отговор

    До коментар #37 от "Знаещ":

    Абсолютно си прав.И за съжаление и президентът ни е такъв.Той е ходещо доказателство,че образованието не дава разум.Да се възхищаващ на Путя и останките от неговата империя на злото е признак на изключително нисък интелектуален инравствен хоризонт.
    Забелязваш ли колко са злобни в коментарите.си рускопоклониците.Така е защото руснаците не са направили нищо стойностно и качествено за човечеството.Имат оръжие и суровини и това им дава извесно могъщество.Но нокогга,никога.няма да са велика нация,защото са мракобесници,които не обичат истината и свободата.А това автоматично ги отрязва откъм всякакви прогресивни идеи и потенциал за.развитие.
    А си трепят и опозиционерите...Така,че батакът на Путя е тотален.
  • 40 Марони

    3 7 Отговор
    И Понеже Путя,знае,че няма потенциал да е конкурентен и равностоен на запада,подклажда онзи анимационен герой от Сев.Корея да се прави на страшен.Само не разбрах червеният бутон на бюрото ли му е или на носа?
  • 41 КО СА ПРИТЕСНЯВАТЕ ЗА НЯКЪВ

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "другар":

    ОЛИГАРХ. Я СА ОГЛЕДАЙТЕ В ЦИГЪНЛАРИЯ НАОКОЛО . СИЧКО НЕ Е НАРЕД НАЛИ...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ГОСТ ЧИТАТЕЛ

    3 2 Отговор
    Русия няма никога да е нормална държава. Там нищо не се е променило от 1917 на сам. Русофилите, да знаете,че мечтата ви, у нас да стане като в Русия,има 2 страни. Едната е прословутия православен морал/ да се бият гейове е престиж/ , другата е тази- милиционерски произвол,арести, ликвидиране на журналисти,които пишат срещу вожда. Замислете се какво си пожелавате,че може и да се сбъдне