29 Януари, 2018 10:22 2 191 30

Радар ще пази британците от руската агресия

  • русия-
  • великобритания-
  • агресия-
  • радар-
  • шотландия-
  • британци-
  • гавин уилямсън

Британците притеснени от действията на руснаците

Радар ще пази британците от руската агресия - 1
Снимка: Shutterstock

Британските въоръжени сили разработват нов радар за защита от „руската агресия“, написа руското издание „Правда“. Системата ще бъде разположена на шотландска територия.

С помощта на „антируската“ установка ще бъдат проследявани руските самолети, прелитащи над Норвежко море. Британският министър на отбраната Гавин Уилямсън посочи, че целта на въоръжените сили на Обединеното кралство е винаги да защитават „небето от руската агресия“.

Данните от радарната система, чиято стойност се оценява на десет милиона паунда, ще бъдат изпращани към Националния център за бързо реагиране. Той е натоварен със задачата да охранява въздушното пространство на Обединеното кралство и да отговаря на всякакъв вид заплахи за националната сигурност по въздух.

По думите на Уилямсън действията на руснаците не се ограничават само до източните граници на Европа, а представляват заплаха и за британците. Напрежението между Кремъл и НАТО достигна опасно високи нива след анексирането на Крим и действията на руснаците в Източна Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    26 8 Отговор
    Страх лозе пази , и какви британци тука са само мюслита
  • 2 Kcaniba

    8 22 Отговор
    Браво!
  • 3 Агресор

    30 10 Отговор
    Ако можехте дори и 1% шанс да имахте щяхте да пробвате! Русия ще ви сгази за 10 мин.

    Коментиран от #22

  • 4 Kcaniba

    9 39 Отговор
    Трябва да се вземат мерки срещу империята на злото!Агресивна,гладна и опасна руска мечка!
  • 5 Kcaniba

    10 37 Отговор
    Руснаците няма какво да губят,нация без ценности! Затова са и опасни, живота на руснака е мъчение, мизерия и разруха!
  • 6 Kcaniba

    7 33 Отговор
    Империята на злото и лъжата , трябва да бъде укротена!Сто години руски терор ! СТОП!
  • 7 Kcaniba

    10 34 Отговор
    Русия е заплаха за Света!
  • 8 Гост

    24 6 Отговор
    И как по точно ще ги опази това? Рашките прелетяха 3 пъти над Лондон с лебеда, а ония галфони се насират сега. Как ще го свалят? С кво? :) хаха хайлязи!
  • 9 Lili Marleen

    7 31 Отговор
    Хубавото е, че цивилизования свят, макар и бавно започва да разбира каква огромна опасност за човешката цивилизация представляват психопата Путин и агресивната руска кочина.

    Коментиран от #11

  • 10 Kcaniba

    19 5 Отговор
    Дидке, юристке, сиргей...
    Стига спами от мое име ма тролня.
    Тарамбуките им туриха по един радар на ингилизките гендъри отдавана.
    Те от Русия са тръгнали да се плашат фоберастите

    Коментиран от #16

  • 11 психиатър

    16 4 Отговор

    До коментар #9 от "Lili Marleen":

    Безплатен преглед и за теб!
  • 12 Белия лебед

    18 3 Отговор
    Памперси да си инсталират наглосаксонците 😃😃😃😃😃
  • 13 Коко

    16 3 Отговор
    Прости и малоумни англичяне то злото си е в самата държава напълниха с орки то Раша ако реши да ви нападни дори няма да разберете а пак от мижавия ви радар и помен няма да има брюкселската паплач ги направи за смях
  • 14 Диди

    4 18 Отговор
    Русофили,как е възможно да пишете такива простотии.Англичаните имат право да защитават териториите си,така както всяка държава.Русия е агресивна и опасна за Европа.
    Ксаниба,аз никога не пиша с друг ник.
  • 15 прост

    6 3 Отговор
    НАвярно евреите, които организираха революцията през 1917г. в Рассия, въобще не са си давали сметка, какъв звяр ще отгледат на толкова голяма територия. Те самите бяха из Европа и Америка и реално си създадоха враг.
    Но явно са били и хитри, защото са знаели каква кочина ще стане СССР, след лозунга "Вся власт - советом". Така на практика са унищожили още в зародиш икономиката на една огромна част от хора и огромна територия. Яка хватка - планирана и осъществена.
    Е, не са предвидили появата на онзи мустакатия, че им обърка малко нещата - но пък и до сега рашъните не могат да се съвземат от тоя удар, който му нанесоха евреите в началото на века.
  • 16 Kcaniba

    1 8 Отговор

    До коментар #10 от "Kcaniba":

    Няма ли да изтрезнеете в коневръза бре?
  • 17 СЕРЬОЖА

    3 11 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ МОГАТ ДА БИЯТ РУСНАЦИТЕ ,КАТО ШКЕМБЕ В ДУВАР, НО ЗАСЕГА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА ,ЗАЩОТО ИМАТ ПАРИ ЗА ХАРЧЕНЕ

    Коментиран от #18

  • 18 tost

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "СЕРЬОЖА":

    И мойта жена снощи се опита да ми счупи "яйцата " то не бе с уста,с ръце с дупе,ама аз не се сърдя,за "боя" дето отнесох.

    Коментиран от #19, #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българин

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "tost":

    И с мен направи същото , но и аз не и се сърдя!
  • 22 Врачанска Ванга

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Агресор":

    Русия ще яде сочен бахур -това всяка врачка у врачанско ще ти го каже .
  • 23 ХРИСТИЯНИН

    3 0 Отговор
    Руският народ е Народът на Христос. Православните Християни вярват в триединството: в Бога-СветиДух, Бога-Син Христос и Бога-Отец, и изпълняват техните заповеди и поведения. Промисълът на Бога-Отец е: руският народ, заедно с българския, да бъде ДУХОВЕН водач на човечеството в предстоящата Шеста, Славянска културна епоха на ясновидството и братството.
    ХРИСТОС е Богът-Син, Словото или Логосът (виж Ев. Йоан 1:1-5, 1:9-14), Богът и Ръководителят на Духовната Еволюция на всеки човек и на човечеството, Същесетвото-Носител на божествената съзидателна Сила на Любовта, Кармичният Съдия на човека, човечеството, планетата Земя и Управител на Кармата,...
    Самият Христос ни казва: „Не е ли писано във вашия закон: „Аз рекох – Богове сте вие““ (Ев. Йоан 10:34), „Аз от Себе Си не говорих; но Отец, Който Ме прати, Той Ми даде заповед какво да кажа и що да говоря. И зная, че онова, което Той заповядва, е вечен живот. И тъй, това , което говоря, говоря го така, както Ми е казал Отец“ (Ев. Йоан 12:49-50), „Аз съм Пътят, и Истината и (вечният) Живот; никой не дохожда при Отца (не може да стане Бог) ОСВЕН чрез Мене“ (Ев. Йоан 14:6), „Истина, истина ви казвам, който вярва в Мене, има вечен живот“ (Ев. Йоан 6:47), „Това ви заповядвам: да се любите един друг“ (Ев. Йоан 15:17), „Всеки, който е от истината, слуша Моя глас“ (Ев. Йоан 18:37).
    Основен духовно-еволюционен Закон на човека и човечеството, формулиран от Христос и осъществяван от Православните Християни чре
  • 24 ХРИСТИЯНИН 2

    2 0 Отговор
    з помощта на Христос, е: "Обичай Бога... и ближния си (по Дух) като себе си" (Ев. Матей 22:35-45; виж също Ев. Йоан 6:27-29, 10:24-38, 12:44-50, 14:8-15, 14:23, 15:1-24; Ев. Матей 6:19-21, 6:24, 10:32-33, 19:16-24).///

    Тези са причините Христос и Християните да бъдат мразени от хората, които са обсебени от Сатана (наричан още: Антихрист, Мамон, Ариман, МефисТофел=ПогубителЛъжец, Веелзевул...). Защото обсебилият ги и разпореждащ се в душите им Сатана-Антихрист ги прави действителни атеисти, материалисти, сребролюбци, алчни, тъпи, зли, нагли, престъпни, убийци. Но най-важното: прави ги отричащи Божествената ДУХОВНА същност на човека и Вселената (Бога), и по този начин се отрича и промисъла на Създателя за Божественото бъдеще на човека, което води към отпадане на човека от ДУХОВНАТА Еволюция. Първо Луцифер (Дявол) обсебва човека, а чрез Луцифер в душата на човека прониква Сатана. Страстите, перверзиите, педерастията, лесбийството, травестизма,... са проявления на Луцифер в човека.///

    Всеки, който обича или вярва в Бога-Син Христос и Бога-Отец, и изпълнява волята на Отеца, т.е. Неговите заповеди и поведения, описани в Новия Завет, постига своята Божественост, защото ЕДИНСТВЕНО по този начин:
    1. Получава от Христос нов, ВЕЧЕН духовен първообраз (Фантом) на физическото си тяло,
    2. Изпълва с духовно (т.е. одухотворява с вечно) съдържание своите физическо, етерно (жизнено) и астрално (душа) тела.
    Всеки, който обича или вярва в Бога-Син Христос и Бога-О
  • 25 ХРИСТИЯНИН 3

    2 0 Отговор
    тец, и изпълнява волята на Отеца, получава от Христос Божествената, духовно-еволюционна съзидателна Сила на Любовта, която го предпазва от обсебване от Дяволи, Сатани, Азури и техните излъчвания (съответно демони, призраци или спектри, низши духове). Който не вярва в Христос и Отеца, и обича произведенията и инструментите на посочените ариманични и луциферични духове, чрез тази обич последните проникват в душата му и като превишаващи човека интелигентности се разпореждат в нея.///

    Прояви в човека и инструменти на ариманичните същества (подранили космични сили) са: мисли; (величествена) архитектура, пластика, драма; омраза; егоизъм; свръхиндивидуалност (обсебеният човек се изживява като Бог, на когото всичко е позволено!); заблуждения; догматизъм; инспирират геологията; абсолютизират „задълженията“; възторг от техниката; борба за власт; национализъм; държавен монополизъм; финансова власт; живот в една инкарнация, т.е. отричане на преражданията; висши технологии; виртуални (т.е. недействителни) „реалности“, стремеж към диференциране не езиците;...
    Материалната култура е много необходима и полезна на човечеството. Но човекът е Дух и неговото развитие, трябва да се измерва с духовни критерии. Народите (основно английски, американски, еврейски,...) в действителност отричат духовната същност на човека и култивират див материализъм, при което Духът е станал роб на материалното, налице е ужасяващ духовен упадък. Не би имало нищо лошо, а само полза, за човечест
  • 26 ХРИСТИЯНИН 4

    2 0 Отговор
    вото от материализма, ако хората се развиваха духовно (което днес не се наблюдава). Тези народи, загърбили духовното развитие, с алчността си награбили несметни богатства от човечеството и живеещи богато, с натрупани планини от дългове, с духовната си ограниченост, наглост, див материализъм, сребролюбство, лъжи и убийства, животинство, пиещи по различни хитроумни начини кръвта на човечеството, упорито водени от духовните си ръководители в Осмата сфера, т.е. в казана на Преизподнята, са спрели не само своето духовно развитие и това на народите си, но угробват физически и духовно и цялото човечество. При това дивият материализъм унищожава дори и постигнатото вече духовно развитие на хората в предишнните им въплъщения. И в своя упадък в животинството, поради това че са станали изроди, дебили, дегенерати, зомбита, изживявайки се като Богове, обвиняват за всичко Създателя, Христос, Логоса или Словото, мразят Го и се борят против Него, мразят и биха унищожили и Неговите Православни Християнски народи. Мразят Ги защото Тяхният закон е „Обичай Бога... и ближния си (по Дух, т.е. всички хора по света) като себе си“! И ето: Крадецът вика дръжте крадеца! Поради това Христос казва: „Истина ви казвам, мъчно ще влезе богат в небесното царство. При това ви казвам, по-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство“ (Ев. Матей 19:23-24).///

    Прояви в човека и инструменти на луциферичните същества (закъснели космични сили; „статуята на с
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ХРИСТИЯНИН 6

    1 0 Отговор
    човека е Христос.///

    „Религия“ (лат. ез) означава преминаване от сетивното в свръхсетивното, от сетивния в Духовния свят. В този смисъл всички други „религии“, освен Православното Християнство, в действителност са само духовни учения. Дори Римокатолицизмът, който на последния Църковен събор отхвърли Духа като същност на човека и по този начин фактически изключи действието на Христос в паството си, е само духовно учение. Христос е ЕДИНСТВЕНОТО Същество, Което действа в човешкия Дух, т.е. в действителната същност на човека. Лозунгът на римокатолицизма е: „Исусе, на тебе уповаваме“! Но Исус е човек, а Христос е Бог! ЕДИНСТВЕНО Бог и то ЕДИНСТВЕНО Богът Христос може духовно да води човека, за да стане човекът Бог. Поради това Христос ни казва: „Аз съм Пътят, и Истината и (вечният) Живот; никой не дохожда при Отца (не може да стане Бог) ОСВЕН чрез Мене“ (Ев. Йоан 14:6)!
    КРАЙ
  • 29 До МОДЕРАТОРА

    0 0 Отговор
    Защитнико на псевдосвободата и псевдодемокрацията, ето затова Бог ще те прати в казана на Преизподнята: Защото като служител на Антихриста, поради духовната цензура, ти премахна истината, т.е. премахна коментар #27 "ХРИСТИЯНИН 5"!
  • 30 ХРИСТИЯНИН 5

    0 0 Отговор
    вободата“ в Ню Йорк е паметник, посветен на Луцифер) са: воля; епос, поезия, музика; стремеж към единен език; отсъствие на индивидуални черти; страсти; фантазиране; инспирира космологията; антипатия към техниката; бягство от отговорност; абсолютизират „правата“; космополитизъм; анархизъм; религиозни движения; „отказ от инкарнация“; изкуствено разширяване на съзнанието, наркомании;...///

    Христос: Той, за разлика от горепосочените духове, не обсебва човека; чувствата уравновесяват луциферичната воля и ариманичните мисли; живопис, лирика; в изпълнение волята на Бога-Отец (чрез Любовта, Мъдростта, Истината, Правдата или Справедливостта, Добродетелите) е силата на човешката душа; това е живот вечен – да позная Тебе, Единия, Истинния Бог и Христа, Когото Си изпратил, да позная Любовта, Мъдростта и Истината, да позная, че Бог е Дух, Който царува навсякъде; Люби, учи, мълчи, търпи, прощавай, пътя си продължавай и Бога не забравяй... и т.н., и мн.др.///

    Посочените противодействащи духове се проявяват като неоходими и полезни, но и като пречещи на човешкото развитие, ако човек егоистично използва техните сили. Светът е под Божествено ръководство. Смисълът на човешкия живот е човек да прави Божията воля, да изпълнява Неговите заповеди и поведения. Духът (човекът) постига всякаква сполука, ако не се поддава на плътта. Човекът е безсмъртен, ако той иска, (ако съзнателно и целенасочено работи за постигане на) това. Помощник и Ръководител в тази духовна Еволюция на
Новини по държави: