9 Февруари, 2018 18:06 1 180 3

Германец се предлагал за шпионин на чужди служби

  • германия-
  • шпионин-
  • полиция

Той е арестуван

Германските служби арестуваха мъж, който е предложил услугите си на три чуждестранни разузнавателни служби, съобщи ДПА.

Арестуван е 27-годишен мъж. Той е идентифициран като Дани Гюнтер Г. Той е бил арестуван в Лайпциг.

Заподозряният е задържан след информация, че е готов да извършва шпионаж. На този етап Гюнтер е бил освободен. Той обаче е разпратил молби в три чуждестранни служби, заявявайки, че иска да бъде агент. В момента се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румяна Костова

    1 0 Отговор
    Грешен подход.Когато Путин е бил в седми клас отива в КГБ да пита как може да стане разузнавач.Странното е,че там го приемат и изслушват,макар и подсмихвайки се.Обясняват му,че първо трябва да завърши международно право и после да намине отново при тях.Така,че и за шпионството си има традиционни пътеки.А друго е да си издайник на родината си.Ама пак трябва да имаш нужната информация.И тогава съответните служби сами ще те потърсят.
  • 2 Камагра

    2 0 Отговор
    Аз като бех малолетен се предлагах за шпионин на съседката ама не й хареса, тази ми дейност напълно ме затвори вратите с нея
  • 3 радев

    1 0 Отговор
    АБЕ ТУКА ВСИЧКИ СА АГЕНТИ НА НЯКОГО
Новини по държави: