10 Февруари, 2018 11:07 2 775 7

Южна Корея получи покана от Северна

  • северна корея-
  • южна корея-
  • покана
Южна Корея получи покана от Северна - 1
Снимка: АР/БТА

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун покани южнокорейския президент Мун Дже-ин да посети в скоро време Пхенян. Информацията дойде по време на брифинг на представител на администрацията на южнокорейския лидер. По думите му устната покана Мун Дже-ин е предал на сестрата на Ким Чен-ун.

Мун Дже-ин е обещал да посети Пхенян „след създаването на необходимите условия”.

Делегация от 22 членове на КНДР пристигна в Южна Корея на 9 февруари. В нея са председателят на парламента на Ким Ен Нам и сестрата на Ким Чен-ун – Ким Е Чжон. Срещата с южнокорейския президент продължи над 3 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мерзавеца

    11 6 Отговор
    Е става са ? Чичо сами нали трябва да продава оръжия бе, животът не е песен на Майкъл Джексън, знаете ли колко пари трябват за американската администрация ?
  • 2 Нинова

    11 22 Отговор
    Браво!!! Там където руснаците не ги допускат, а ги връщат обратно има мир, любов и помирение на старите вражди. Трябва да се замислим за руската сган в Родината ни!!! Не визирам чистите, богати руснаци с бизнес и имоти в България, а комунистическата сган.
  • 3 некойси

    18 2 Отговор
    Дани това са наченките на началото на края на разделението?
    Лично аз ще се радвам ако се обединят.

    Коментиран от #5

  • 4 Коко

    21 6 Отговор
    Краварската измет да се разкара от там и да остави хората да се оправят сами те освем да разпалват войни под девиза демокрация за друго не ги бива
  • 5 Кики

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "некойси":

    Това не са никакви наченки! Няма да се обединят, защото двете страни имат различни идеологии. Всеки харесва своята. Приятелските отношения ще продължат докато трае Олимпиадата, след това идва САЩ и ги разваля... и така до следващата Олимпиада.
  • 6 gzkfzkfzkgzktzktzlgzktxgk

    9 1 Отговор
    СЕВЕРНА И ЮЖНА КОРЕЯ ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ НА ПРИНЦИПА НА ГЕРМАНИЯ. ....ПРОТИВ СА USA ..ЗАРАДИ БАЗИТЕ, КИТАЙ ЗАЩОТО КОРЕЯ ЩЕ ОБЕРЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ ВМЕСТО ТЯХ. ..ЯПОНИЯ ЗАРАДИ ЗАЛЯЗЛОТО СИ ИМПЕРСКО МИНАЛО. ...ЕДИНСТВЕНО РУСИЯ Е ...НЕПРИЧЬОМ. .....
  • 7 Призрак

    4 0 Отговор
    А сега си представете, технологии на Южна и армия на Северна взети заедно в една държава. Японците ще трепнат!