Last news in Fakti

20 Февруари, 2018 06:32 4 179 35

Феноменът Путин

  • владимир путин-
  • феномен-
  • русия

В Кремъл обясниха огромната популярност на руския президент

Феноменът Путин - 1
Снимка: БТА/AP

Западните политици не трябва да търсят мръсни тайни зад популярността на руския президент Владимир Путин. Това заяви говорителят на Кремъл Вячеслав Володин, цитиран от РИА Новости.

„Когато говорим за феномена Путин трябва да кажем, че той действително е един силен президент, който е направил много за своята страна, а гражданите в нея оценяват това. За това и го поддържат.

Руският народ сам трябва да реши кой ще е президент на страната, като разбира се за това трябва да има и конкуренция. 80% от населението поддържат Путин. Така начело на нашата страна стои най-популярния политик. Просто руснаците оценяват своя президент. Той е направил толкова много и това е важното“, заяви Володин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    28 13 Отговор
    Факт!!
    По времето на пияния и наивен Илцин нпо соросня властваше в Русия.
    Заводите не работиха фащ са отпускали некви помощи на "младите демокрации"...
  • 2 Справедлив

    40 16 Отговор
    Путин има голямата подкрепа на руснаците по една проста причина--върши си работата адекватно....

    Коментиран от #27

  • 3 Баба Ванга

    16 43 Отговор
    Русия ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея

    Коментиран от #4, #7, #34

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 mediator37

    31 10 Отговор
    Какво има да умуват на запад, какви феномени ги гонят малоумниците ? Хелмут Кол 16 години управлява, Меркел 16 години управлява. Какъв им е проблемът. Щом хората живеят добре преизбират. Точка.

    Коментиран от #10

  • 6 Константинопол

    25 14 Отговор
    А иначе плюят по Русия разни хамерски въшки.и ни обясняват колко зле се живее във Русия!То ако е така защо Путин има такава подкрепа !На някои хора много им се иска но няма да стане !Русия ще върви напред и нагоре.имам познати които се ожениха за рускини поживяха малко във бг рускините казаха тук не се живее ,тука е само за почивка и заминаха за Русия там живеят и работят.потдържам контакт със тях и мога да ви кажа че се чувстват много добре.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Историк

    13 27 Отговор
    Никакъв феномен не е джуджето а обикновен психопат, масов убиец и военнопрестъпник. няма нормален човек по света, който да му се възхищава.
  • 9 Историк

    11 20 Отговор

    До коментар #7 от "Ха ха ха":

    Констатинопол ли си или Ха ха ха, все едно, но си руски клоун с различни никове. Пророчицата казва една голяма истина и Русия ще се оправи след като джуджето падне от власт.

    Коментиран от #13

  • 10 Kcaniba

    8 22 Отговор

    До коментар #5 от "mediator37":

    Да сравняваш каПутин с който и да е западен политик е признак на шизофрения! ФАКТ

    Коментиран от #12

  • 11 Забележка

    11 6 Отговор
    Джуджанка е болна легнала )

    Може странен чай да е пила
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Илия Бешков

    10 22 Отговор
    Русинът обитава огромно земно пространство, което той не успява да насели и да овладее – то доминира над него. Оттук идва първото чувство на подчиненост. Един огромен труп, който търси за своята неограниченост (пространственост) една глава, която да координира действията и движенията му, за да ги доведе до какъвто и да е порядък, подобен на човешкия. И ако тази глава е в Кремъл, той я приема за своя, каквато и да е тя. Какво би правил този огромен труп без глава? Съвсем основателен страх, тъй като не са достатъчни костният и мускулният мозък, за да гарантират безопасното съществуване на това живо туловище. Русинът няма глава и винаги намира такава, задължително чужда, на която той е подчинен и покорен, а не свободен, разумен и целесъобразен с нея. И естествено, най-много се хвали с нея, не познава и не признава друга, боготвори я и задължава всички хора към това. Русинът е дълбоко и абсолютно невярващ – в нищо невярващ, защото е дълбоко опорочен. Неосъзнал и непознал себе си, той непрекъснато лъже, лъже без мярка и без полза, защото не знае какво му е потребно, нито за какво е нужен на другите. Той убива, плаче, моли се и краде едновременно само за да не пропусне едно от тези неща, за да не изглежда недостатъчен, непълен човек. Порочен и не вярващ, той е в пълна малоценност, която именно иска да прикрие с дързост, лъжа, сълзи и накрая самоубийство.

    Коментиран от #20

  • 15 Kcaniba

    9 19 Отговор
    Пътя от велик до враг в Русия е много кратък,примерите са десетки!Та и с вовката няма да е по-различно! Руският народ се осъзнава и все по- често си задава въпроса ЗАЩО ЖИВЕЕ бедно? Цензурата и политическия натиск върху опонентите на Режима е огромен! Засега фалша и заблуждението в което Путин вкарва народа има успех,но хладилника е безпристрастен и показва друго!

    Коментиран от #17

  • 16 @ Илия Бежков

    10 4 Отговор
    Бреее! Невероятен анализ! Моля, по един такъв за американците и най-вече за българите ме интересува!

    Коментиран от #19

  • 17 Кcaniba

    9 5 Отговор

    До коментар #15 от "Kcaniba":

    най богаите сте укрите - факт!!!
    Вовка ви е крив,че сте нальокани от заранта!!!
    На командно управление от жидомасоните

    Коментиран от #18

  • 18 Kcaniba

    4 4 Отговор

    До коментар #17 от "Кcaniba":

    Най-богатия е ВВП!Над 200млрд$
  • 19 Илия Бешков

    10 13 Отговор

    До коментар #16 от "@ Илия Бежков":

    Кой народ се е хвалил така нахално с едно православие, взето назаем, с една азбука, подарена му от българите, със социалистически атеизъм, взет от немския евреин Маркс, с поети от Абисиния и Шотландия, с художник (да речем Репин), чиято картина, изнесена от Русия, струва само разноските по превоза? Това се отнася до цялата руска живопис и не става дума за някакво майсторство, а за това, че в картината неизбежно се отразява същината на русина: лъжлив, нескромен, развратен, преднамерен. Русинът няма духовно състояние. Той писа по подражание дълго време за Бога и светия Дух, докато убеди и света, и себе си, че му липсва. От 30 години крещи за социализъм и труд, справедливост, правда, мир и благоденствие, за световно водачество, докато убеди света, че всичко това е пълна негова липса. Русинът е въобще нуждаещ се – той няма дар и когато е дълбоко убеден, че дава – той всъщност взема, защото откъде ще вземе бездарният, за да даде? Защо русинът отрече с новата си материалистическа идеология (по-право религия) дара Божий, именно защото му липсва. Та дарът Божий наистина не съществува за русина и у русина, и той излишно бе задължен и обременен с Него от властническата руска църква. Дарът Божий изисква боязън и смирение, а русинът е годен за животински страх и дързост.

    Коментиран от #22

  • 20 До Илия

    16 10 Отговор

    До коментар #14 от "Илия Бешков":

    Ти в Русия ходил ли си? Имам в предвид не в някое село в Русия, а в нормална обстановка! Има нещо вярно в това, което си написал в селата, но то и при нас не е по-различно.. Това малко прилича да отидеш в някое село примерно в север-о-западна България, да се напиеш и да филосовстваш на тема "колко лошо се живее в България"..

    Коментиран от #21

  • 21 Kcaniba

    10 13 Отговор

    До коментар #20 от "До Илия":

    По-голямата част на Русия, прилича на нашата северозападна!

    Коментиран от #31

  • 22 Хайдтин

    15 5 Отговор

    До коментар #19 от "Илия Бешков":

    Ти голям поет се извъдши бре.Я виш Ганьо да дава акъл и пише простотии е н1 ,а да направи нещо за страната си е кръгла нула.русия е на светлинни години от нас така че недей да ръсиш глупости .

    Коментиран от #24

  • 23 Зигфрид

    8 15 Отговор
    1975 г. брат ми беше на студентска бригада в СССР, Железногорск , някакво село .Когато седнали да обядват нашите студенти си извадили и вилици .Руснаците ги питали " какво е това ".
    Егати държавата и народа !
  • 24 Илия Бешков

    6 13 Отговор

    До коментар #22 от "Хайдтин":

    Глупостите ги ръсиш ти, при това с правописни грешки. А за страната си съм направил достатъчно, много повече от всички русофили взети заедно. В едно си прав-че кочината е на светлинни години от нас. Само, че назад и встрани.
  • 25 Dreamman

    6 13 Отговор
    На гарата в Саратов 1988 г. видях тоалетните им - обществените .С дупка ,сковани от дъски, но дъските са сковани на 50 - 60 см , от дупката ( клекалото ,) нагоре .Общо взето не се виждаш от кръста нагоре . И аз ще кажа : Егати държавата !
  • 26 Гошо Хубавецът

    4 14 Отговор
    От Черноморието съм.Познавам десетки руснаци , а и имам общ бизнес с тях . Лекари,инженери , архитекти ,художници и т.н. Въобще интелигенция .Всичките ненавиждат Путин .Бил грабител на държавата и народа .Външната му политика
    била провал ? Е и ?
  • 27 Гост

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Справедлив":

    По твойта тъпа логика следва, че атомния прасчо още по-добре си върши работата, нищо че народът му пасе трева, за да не умре от глад!
  • 28 Пеньо

    6 10 Отговор
    Този народ навремето е подкрепял и Сталин, нищо че е избил повече руснаци от германците! На тази основа подкрепата за този диктатор е съвсем естествена!
  • 29 Владо

    5 4 Отговор
    Разбира се, че хората не трябва да знаят цялата истина. Вие какво мислите? Какво искате? Вие сте глупави, за да искате! Всяко знание представлява заплаха за реда и сигурността на властта в Русия и тя ще се бори до край срещу всеки, които пожелае да узнае истината. Срещу всеки, който носи истината и срещу всеки, готов да разпространи истина!

    Живеем в свят на лъжи и илюзии. Вие си купувайте стоки и да не ви пука. Купувайте си коли, ходете на почивки, снимайте си жалките животи с телефоните и раждайте още роби. Това е, което мога да направя за вас (да ви излъжа) защото никой не харесва истината!
  • 30 Гинеколог

    9 4 Отговор
    Много хора са останали назад във времето и съдят за една държава, по това какво е било през 70те и 80те години! Малко са хората, които са били там, още повече са живяли там и имат реалната възможност да сравнят между Елциновска Русия и това , което е сега! Затова има разминаване между приказки и истина!
  • 31 Хубуу де

    4 3 Отговор

    До коментар #21 от "Kcaniba":

    Добре се, като Москоу Сити е като ню Йорк, някой казва ли, че Русия е като америка?
    file:///storage/emulated/0/Download/800px-Moscow-City_(36211143494).jpg
  • 32 патриот

    13 4 Отговор
    Владимир Владимирович Путин е популярен и почитан в Русия,защото я спаси от алчните еврейски корпорации и я направи нормална държава.
    Той я измъкна от блатото,в което я навряха предателите Горбачов и Елцин и не продаде богатствата и на капиталистите.Стъпка по стъпка възвърна величието и достойнството на руснаците,затова те се гордеят със своя президент.И на предстоящите президентски избори ще видите какво огромно преимущество ще има Путин.

    Коментиран от #33

  • 33 Наблюдател

    3 7 Отговор

    До коментар #32 от "патриот":

    Руските патриоти пишете по руските сайтове!

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Малоумник

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Наблюдател":

    А вие фашагите по usa сайтове пишете.Но донякъде имате право,България е в нацисткия алианс.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания