Last news in Fakti

20 Февруари, 2018 20:50 1 571 9

Антонио Таяни подкрепи България за Шенген

  • българия-
  • шенген-
  • антоонио таяни

Той поздрави българското правителство

Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни обяви подкрепата си за членството на България в Шенген, съобщи „Евронюс“.

Той отбеляза, че работи отлично с представителите на българското правителство. Таяни обяви, че и споделя техните приоритети.

„Доволен съм от решението на страната да постави Западните Балкани като приоритет на своето председателство. За мен ще бъде чест да участвам в интерпарламентарния форум в София през есента“, заяви Таяни.

Той подчерта, че никой не обмисля възможността за Европа на множество скорости. Таяни подкрепи членството на Румъния и България в Шенгенската зона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салама Алеко

    6 3 Отговор
    Айде цигани, Европа е ваша, дано се изнесете всички, и никога не погледнете назад! Щастливо будеще за вас, само далеч да сте от нас!
  • 2 onq s konq

    4 2 Отговор
    Фрапиращото е,че всички ни подкрепят за Шенген при това мн отдавна,но ние все сме си "навън"!Вече имам чувството че ЕВРОГОЛЕМЦИТЕ знаят нещо но не ни го казват и то е,че...НИЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН,ЗАЩОТО ШЕНГЕН ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРИ НАС:)

    Коментиран от #3

  • 3 Бобо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Как всички ни подкрепят за Шенген след като Германия и Холандия не ни искат там а не се знае още колко ще скочат :)

    Коментиран от #5

  • 4 pompev

    5 1 Отговор
    Радвайте се че не сме в Шенген,иначе тези дето ще минават оттук,много ще И остават.А като знаят че има граница ,не идват изобщо
  • 5 onq s konq

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бобо":

    Не си актуален.Лично Меркел като беше неотдавна у нас ОФИЦИАЛНО ЗАЯВИ ПОДКРЕПАТА СИ ЗА ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН,така че единствено Холандия остава.ББ се надяваше при посещението на Макс Рюте преди дни у нас да получи и неговата подкрепа,но думите бяхя "България има още да работи по въпроса".Тогава Борисов мина към план Б и го покани да ходят да разглеждат традиционно оградата на Ю. граница,но "лалето" надуши че ББ иска да си поговорят на 4 очи без свидетели и моментално се направи на много ангажиран,отлитайки експедитивно.Това е.
  • 6 Гого

    1 3 Отговор
    А бе,какъв Шенген,какви 20 стотинки,бе!
    То ние където влезем,всичко се разпада.Затова не ни искат,като знаят какви каръци сме!Е тя Англия се отърва от нас,ще се отърват и останалите!

    Коментиран от #8

  • 7 гражданин

    3 0 Отговор
    Аре стига с разни фалшиви Варшавски договори!Време е България да поеме по пътя на цивилизацията и стига сме живяли в царството на ватенките!Работихме им и безплатно дори Ленински и Димитровски съботници та дето не валяло дъжд през лятото......За сушата!!!ЕС е с нас!!!
  • 8 Иво

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гого":

    Извинявай, че се намесвам в коментара Ви но Англия не се е отървала от нас, а ние от техните частни фирми разни в които нашите са работили там и не са им заплащали труда за бране на цветя!И Вие и не само Вие ами като Вас такива му казвате, че англичанина се отказал от нас!!Другото от коментара Ви е за без коментар!Извинявам се пак за неучтивата намеса във Вашият коментар!
  • 9 ГОРАЗД

    0 0 Отговор
    Чудна работа,всички се надпреварват да обясняват как ни подкрепят,а все някак си не става,защото само един(винаги само един,и винаги различен)не искал!То ние много искаме,но понеже,обаче,защото........И после се чудят защо имало евроскептицизъм!Защото хората,не са толкова прости и всички виждат че ни гъбаркат!ЕС е чудесна идея,но докато се управлява от доморасли бюрократи с апаратни хватки,ще си стои на едно място и язък за потенциала!