Last news in Fakti

28 Февруари, 2018 14:20 3 446 35

САЩ обучават Европа да използва оръжия срещу Русия

  • русия-
  • сергей лавров-
  • сащ

Сергей Лавров с критики към Вашингтон

САЩ обучават Европа да използва оръжия срещу Русия - 1
Снимка: БТА/AP

САЩ обучават Европа да използва тактически оръжия срещу Русия. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от РИА Новости.

Лавров говори по време на конференцията на ООН по разоръжаването в Женева. Лавров разкритикува Вашингтон, заради обучението за използване на ядрено оръжие от държавни в НАТО. Според руският външен министър тези действия нарушават договора за неразпространение на оръжие.

„За всеки трябва да е ясно, че американските военни подготвят въоръжените сили европейските държави да използват тактически ядрени оръжия срещу Русия“, заяви Лавров.

Той заяви, че някои държави не са готови да осъдят терористични групи под претекста за свобода на словото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    21 85 Отговор
    Както обикновено Лавров лъже. Проблема му е, че дори ватата в Русия вече не му вярва. Изключение правят разни задунайски руски гниди, за които лавров е най-великият и ерудиран руски външен министър.

    Коментиран от #9, #33, #35

  • 2 Абв

    64 14 Отговор
    Това е целта на САЩ .На всеки му е ясно. Европа не трябва да позвулява на краварите да се доближават до старият континент.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 KOm

    18 45 Отговор
    Да, не трябваше да им позволяват изобщо да припарват до Европа!!! Утре ще кажат - защитаваме руснаците в Поморие или в Бяла и пак ще окупират България.Както го направиха в Крим. Алкохолици долни...
  • 5 OMG WTF

    16 41 Отговор
    Лошо няма. Цивилизованият свят трябва да се защитава по всякакъв начин от пияните северноазиатски мужици. :)
  • 6 Наблюдател

    20 46 Отговор

    До коментар #3 от "До наблюдател":

    Доказани врагове на България са руските гъзолизци. вече над 130 години продавате и предавате България на руската кочина. Посочи ми поне един русофил от последния половин век, който да не е вършил национално предателство!

    Коментиран от #8

  • 7 Кcaniba

    29 13 Отговор
    империя на злото и лъжата-фащ
  • 8 До наблюдател

    11 18 Отговор

    До коментар #6 от "Наблюдател":

    капитан Петко Киряков ,ако ти говори нещо

    Коментиран от #14, #18

  • 9 Асковлията

    31 16 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Представям си , наш външен министър - без значение кой е, да застане срещу Лавров. Дали Митов , дали сегашният травестит, ми че тоя ерудиран дипломат от кариерата, Бойковите министърчета-джендърчета ще ги изяде с парцалките!

    Коментиран от #16

  • 10 ЦРУ

    16 29 Отговор
    Тези в Кремъл изкукуригаха ! Спокойно . пак ще изберат Жужи ...но после - денги нет ! Плашат мужиците със Запада - но и те вече имат итнтернет ...виждат какво прави Цивилизована Европа....хората имат проблем - Ферари или Порше да си купят...на Малдините или на Сейшелите да почиват...в Монако или Швейцария да живеят - а в Раша-жалки !

    Коментиран от #12

  • 11 черкелез

    16 31 Отговор
    Русия е страна от Третия свят с икономика като на Венецуела.

    Коментиран от #13

  • 12 СБУ

    18 6 Отговор

    До коментар #10 от "ЦРУ":

    Алоуу...алоууу нюв йоурк, денхи ни дължите, карбованци немае!!!!
    Обещахте УкйраинацеГейропа, получихми усраинацежопа!!!
  • 13 Сиганин

    8 8 Отговор

    До коментар #11 от "черкелез":

    у нас у майлата и ток - жицта брат ми, и водатече от канала , и био транспорт ползвами, хем тори хасфалта!!!
    21век сме вей!!!
    Да страдат руските хасмонавти , хабер нямат там у третия свят, аверчиту ми!!!
  • 14 Пеньо

    9 16 Отговор

    До коментар #8 от "До наблюдател":

    Не бих го нарекъл "предател", но определено е бил "късоглед" и прекалил със залитането си по Русия, която не е освободила България заради славянката близост, а защото е преследвала имперските си интереси. Иначе защо би била против Съединението?! Вечна слава на падналите за Освобождението! Като се вижда и сега има късогледи и лизачи на чужди задници, които не могат да отговорят на най-простичкият въпрос: можете ли да дадете поне един пример за "приятелско" поведение към България и българите от страна на кремълските управници?
  • 15 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    15 15 Отговор
    ГДЕ РОССИЯ ТАМ И Я - СЕГОДНЯ И ВО ВЕК И ВЕКОВ! АМИН !

    Коментиран от #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Вечна дружба.

    23 3 Отговор
    Стига писахте чужди думички и внушения.Едните се имат за най силните на света и са арогантни и безцеремонни.Другите пък са най великите и са нахални .Тук пишат 6 пшатени трола видно от изказванията им по всяко време на денонощието.Значи нямат нормална работа.Пишат срещу Русия като засягат периоди на СССР.Другите били кравари.Да ама всичкие от другаа страна на океана са дошли от Европа Африка и Азия.Както и да ги наричат и двете държави могат да унищожат света.А това тъпаци не могат да го постигнат.Сега си мерят ....бутоните ,но ако един ден внезапно решат да са най големите приятели каквито примери има в миналото тролчетата ще трябва да търсят салам другаде.
  • 18 Наблюдател

    10 13 Отговор

    До коментар #8 от "До наблюдател":

    попитах в последните 50 години, макар, че и преди това русофилите са национални предатели. След преврата на русофилите, с който свалят Батенберг, в който капитан Петко не взема участие, той не се изявява като радикален русофил. дори се е върнал от Русия, като продал имението подарено му от Алексндър II и се завръща в България. филма, който се гледал преекпонира русофилията му по обясними причини.
  • 19 Kcaniba

    11 18 Отговор
    Бояришинка води до екстаз и халюцинации, СТОП дринк товорищ лавров

    Коментиран от #25

  • 20 Наблюдател

    12 15 Отговор

    До коментар #15 от "СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !":

    Тук не е русия товарищ. хайде, уезжай на родину!

    Коментиран от #32

  • 21 Kcaniba

    14 9 Отговор
    За предателите на Отечеството прошка няма да има!С.Стамболов
  • 22 Kcaniba

    7 8 Отговор
    Каката с големите бомби няма ли да изкаже компетентно мнение?

    Коментиран от #34

  • 23 Диди

    10 17 Отговор
    Русофилите са хора,които са на възраст и си мечтаят комунистическият режим да се върне.Русия има място и за тях,да замина.България да си отдъхне от тях.
  • 24 Чавдар войвода

    15 7 Отговор
    Да,на всички е ясна пагубната за Европа и света политика на Краваристан,само на малка,но близка до управляващите туземни кръгове страната ни от десни соросови хрантутници не е ясна и Русия ги "заплашвала", а малоумното Нато ни "пазело".Аз от много време насам исксм да разбера как можем аз и семейството ми да св откажем от тази натовска "защита"?! Не я искам,не искам това престъпно сборище Нато да ме "пази"- нито мен,нити семейството ми,нито Родината ми! Вън Сащ и Нато от Черно море,от България и от Европа! Когато и където им е стъпило копитото на тия варвари, трева не е пониквала никога и никъде- Афганистан, Ирак, Сирия, Либия...за щастие от тяхната "демократизация" в крайна сметка се опази Египет и след военния контрапреврат сега е далеч по-добре. За съжаление Сирия така и все още не може да се опази от тази хамериканска либералдиктатура и бере ужасно горчиви смъртоносни плодове вече близо 7 години...Те това е световният жандарм,всъщност хулиган и разбойник-ФАЩ- държава на кравари с оръжие, психопати, златотърсачи, разбойници, избягали преди 200 години от прависъдието в Европа...и някой главанаци все още им се възхищават и се опитват да ни натрапват психопатския им обществен модел като нещо позитивно на което да подражаваме- позор сте- махайте се от България американофилски ренегати! Търсете обежище при дядо-рептил Сорос, в посолството на Козяк или в смехотворния Американски "университет" в Благоевград...

    Коментиран от #26

  • 25 Абе смешко!!

    14 5 Отговор

    До коментар #19 от "Kcaniba":

    Нима ли да престанеш със заучените думи:борящник и парцуца!
  • 26 Наблюдател

    12 14 Отговор

    До коментар #24 от "Чавдар войвода":

    Къде в България си виждал американци бе байно, та ги гониш така настървено. За какви американофили бълнуваш, да си виждал някой да размахва американското знаме, да се увива с него или да дращи по форумите "Слава на САЩ", "ДА живее Тръмп", "САЩ са велики". Единствено задунайските гниди правите подобни изцепки. И като ти гледам правописа и стилистиката май предишното ти име е Бесен Язовец.

    Коментиран от #31

  • 27 Владо Черноземски

    11 13 Отговор
    лавров е един гранд интригант ,в чиято празна глава още гърми залпа на аврора.
  • 28 маама му стара

    7 2 Отговор
    що все ми се струва че фащ и европата им се иска и двата континента да изчезнат в небитието за което вовата ще помогне
  • 29 Бог

    12 5 Отговор
    Чавдар воевода каза всичко много изчерпателно.САЩ е държава сурогат.Създадена от каторжници.Трови света . Всичко лошо идва от там.Аз моето семейство ,приатели,познати я ненавиждаме и не си мислете че имаме руска кръв,чисти Българи сме.Солумон Паси ни навря в нато за което ще бъде проклет!
  • 30 гост

    4 0 Отговор
  • 31 Бай хой

    11 3 Отговор

    До коментар #26 от "Наблюдател":

    Пълно е говедари на козяк и от там налагат затриването на Българската държава. Окупациония им корпус е разположен при Ново село, Безмер, Айтос, Сарафово и Крумово. Никога преди България не е била окупирана.
  • 32 Ммм

    10 4 Отговор

    До коментар #20 от "Наблюдател":

    Тук не е и Фащ ама точно те са ни окупирали разрушиха армията ни и бомбардираха София,какъв наблюдател си като си сляп .
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Голям прос

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Не лъже, краварите винаги търсят някой да им върши работата
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания