19 Март, 2018 07:38 2 896 19

Навални: Ксения Собчак е марионетка на Кремъл

  • ксения собчак-
  • владимир путин-
  • русия-
  • алексей навални-
  • кремъл

Критиците обвиняват Ксения, че помага на Путин да създаде подобие на състезание на изборите

Навални: Ксения Собчак е марионетка на Кремъл - 1
Снимки: БТА/АР

Руският опозиционен лидер Алексей Навални обвини кандидат-президента Ксения Собчак, че дискредитира опозицията, като участва в надпреварата за президентския пост в Русия, съобщава АР.

Навални заяви в YouTube, че Собчак е "пародия на либерален кандидат", а участието й в надпреварата помага на Кремъл да представи опозицията в отрицателна светлина.

Той отхвърли нейното предложение за обединяване на силите. Собчак отхвърли обвиненията, като каза, че използва надпреварата, за да защити либералните идеи, да привлече общественото внимание към някои от най-наболелите въпроси и да насърчи важни регионални проекти.

Навални: Ксения Собчак е марионетка на Кремъл

Критиците я обвиниха, че помага на Путин да създаде подобие на състезание на изборите, които той спечели с лекота. Тя отрича да е в таен сговор с Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    9 10 Отговор
    .Публикувано във факти.бг: Безапелационна победа.А онзи "голямата конкуренция"да беше взел целия вот на останалите кандидати пак щеше да духа супата.
  • 2 Д'мин

    11 5 Отговор
    Е колко процента спечели Собчак че да е фактор и да играе роля за манипулация на изборите? Путин ще трябва да се учи от нашите политици на тези игри.
  • 3 Kcaniba

    11 9 Отговор
    Навални : то гроздето е кисело...
    пък и да бях аз грабнал тез 2% поне....
  • 4 лубомир щроугал

    5 10 Отговор
    Трябва ли изобщо да говорим за избори,след като победителя е известен предварително,даже и с процентите.Навальний е също част от играта.
  • 5 Справедлив

    13 9 Отговор
    Соросоидите в Русия започнаха да си"бодът очите" с глупави обвинения. Видимо не оправдаха парите и очакванията на господарят им и сега прехвърлят вината между другите соросоиди..
  • 6 Румяна Костова

    13 12 Отговор
    Изборите в Русия бяха най-голям провал за Навални.Както по резултати,така и по участие.Но мен това недоразумение,наречено Навални не ме изненада.Той обвини Собчак,че е дошла при него в 2 часа през ноща,за да му каже ,че едни хора са и предложили огромни суми,за да участва в гонката за президент.А Ксения,колкото и да не я харесвам се държа като по-голям мъж от него.Защото той се показа като капризна,завистлива,вечно недоволна кифла.Но на народа в Русия няма да навреди,ако либералите междуособно се дисклафицират и изпохапат.А процента им от вчера е общо 3 процента.Съвсем сигурна работа,че ИК няма да имат.

    Коментиран от #12

  • 7 ААА

    12 3 Отговор
    Ксения какви зъби извади ,ако беше кон цена нямаше да има.
  • 8 реалист

    10 4 Отговор
    А бе "не допуснат кандидат",що се дразниш като няма да се празниш. Що не пиеш една водка за утеха,ако искаш и новичок,но не ти го препоръчвам.Явно си бил слаб по математика и не можеш да смяташ-при всички положения щеше да духаш супата.До беше дошла ВН и с 50 милиона,пак щеше да си извън борда,уж си руснак ,а не познаваш руската психика.Прочее правиш престъпление,като промиваш главите на младите.Живей си живота,щото ще се намери някой радикален руски патриот и ще последваш съдбата на Немцов.
  • 9 реалист

    9 4 Отговор
    Българин съм,но ме е гнус от теб,какво остава за руснаците.Даже Путин го е гнус от теб и избягва да споменава твоето име.Живей си живота,щото ще се намери някой радикален руски патриот и ще последваш съдбата на Немцов.
  • 10 Ха добър ден

    3 1 Отговор
    Ха добрутро ...
  • 11 Истината

    9 3 Отговор
    Какъв е този опозиционер, че и лидер бил?!
    Кой го поддържа, САЩ и запада?!
    На коя партия е "лидер" и колко от нейните членове са в парламента?
    Не ставайте смешни да публикувате готови статии поставени ви от американското посолство!
  • 12 Борис Немцов

    4 7 Отговор

    До коментар #6 от "Румяна Костова":

    Другарко Костова време е да изтрезнеете, понеделник сутрин е .
    Навални не участва в изборите -беше му отказана регистрация.

    Май сте в запой от няколко месеца.

    Коментиран от #14, #16, #17

  • 13 nonamenofacenonumber

    5 3 Отговор
    А ти марионетка на белия дом
  • 14 Кукувци

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "Борис Немцов":

    Кой твърди, че е той е участвал в изборите?
    Неучастието му е провал за него, естественно.
    Резултатът на Путин е провал за всички неолиберали. Руснаци не поддържат идеи на неолиберализма и се противопоставиха абсолютно категорично на бясовщината, която заля Европа.
    Няма смисъл да се говори за него. Той има същото влияние в нашето общество, както и вие, например.
  • 15 Кукувци

    4 0 Отговор
    Но пак искам да обърна внимание абсолютна нетърпимост и вербален екстремизъм на тези, които се позиционират себе си като демократи и либерали - само те са прави у никой няма право, според тях, на различно мнение от тяхното.
  • 16 Румяна Костова

    7 1 Отговор

    До коментар #12 от "Борис Немцов":

    Навални имаше среща разбор на изборите с Ксения Собчак.,разбор на отношенията им тази нощ.Провалът му коментирам заради апелът му към сънародниците си да не отидат да гласуват.Но, уви,голяма част отидоха до урните точно напук на него.Не сте в течение,господине,до вас са стигнали само крайните резултати.Ха,наздраве!
  • 17 Румяна Костова

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Борис Немцов":

    Резултатите на либералите са около 3 процента.Явлински,Собчак и Титов.Навални като най-поддържан и лансират от Запада кандидат също е в тази компания на губещите.Как по-ясно да Ви го напиша,не зная.Посещавара съм технически университет,не съм филолог.
  • 18 Писна ми от подлизурщини!

    1 6 Отговор
    Абе защо не сте емигрирали всички вие, хвалители на тоя нов Сталин, още в Русия, да ядете капуста и картошка, явно не гледате руска телевизия да знаете как е там. Отидете, имате шест години, при любимия Путин и оставете българите на мира тук.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания