19 Март, 2018 18:10 4 370 18

Путин ще намали военните разходи

  • владимир путин-
  • русия-
  • разходи-
  • отбрана-
  • военни-
  • президент

Това няма да доведе до намаляване на отбранителните способности

Путин ще намали военните разходи - 1
Снимка: БТА/ AP

Русия ще намали военните си разходи през 2018 и 2019 година, заяви президентът Владимир Путин след убедителната си победа на изборите в неделя, на които получи нов мандат. „Имаме планове за намаляване на военните разходи през тази и в следващата година. Но това няма да доведе до намаляване на отбранителните способности на страната“, заяви той на среща с други кандидати на изборите. И обясни, че основните разходи за създаване на най-нови оръжейни системи са направени в предишните години.

„Никой няма намерение да разпалва каквато и да е надпревара във въоръжаването. Точно обратното - планираме да развиваме отношенията с всички страни по света, така че да бъдат конструктивни“, каза още Путин, съобщи БНР. В речта си пред парламента на 1 март президентът обяви разработки на нови руски оръжия, които предизвикаха безпокойство на Запада и опасения за надпревара във въоръжаването, каквато имаше в Студената война.

Путин посочи, че Москва ще се опитва да решава всички проблеми с други страни чрез политически и дипломатически средства. „Но, разбира се, винаги ще се борим за защита на нашите национални интереси“, подчерта той. По думите му Русия ще се стреми към конструктивен диалог с партньорите си. „Но не всичко зависи от нас - за това е необходимо, както в любовта, двете страни да са заинтересовани, иначе любовта не се получава“, уточни руският президент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОПЕЛДАЦИ

    38 10 Отговор
    По-кретенска снимка на Путин не можахте ли да намерите !? Същите сте като платените соросоидни медии,които с всички средства,най -вече мултимедийни се опитват да принизят,окалят,окарикатурят Владимир Владимирович Путин -най-великият президент в момента на Земята.

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 2 El comandante

    27 10 Отговор
    Велик!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 КЮРД

    6 22 Отговор

    До коментар #1 от "КОПЕЛДАЦИ":

    Баш добра си е . Тръмп му го е отпрал в тоя момент
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЗайоБайо

    10 3 Отговор
    Какво да му коментира човек, достойнство и ниво
    Жалко че на западния фронт нищо ново.....
    Дрънкат с оръжията
  • 7 Borislav Popov

    11 8 Отговор
    Препмч. Йероним Санаксарски
    – 6. 06. 2001 г.

    Русия ще има нов Живот. И отнове ще се издигнат от нашата земя праведници, и отново, за кой ли път, Богородица ще ни покаже как да постъпим със земята руска. Русия ще възкръсне, но през големи трудности, сълзи и нищета. Ще сме бедни, но силни духом – и с това ще се спасим. По време на всемирната война целият свят ще мине към Русия.
    След войната само Русия ще остане запазена и с държавен потенциал за глобално ръководство. Откликавйки на всеобщите молби на народите, тя ще обяви световно покровителство, провъзгласявайки образуването на Свещенна Руска империя. При което за себе си, като общосветовна държава, ще запази единовластието: над оръжието, над държавно-информационния апарат, над военно-научния комплекс, и което е най-важното, над църквата Христова.

    С времето, в състава на Свещенната Руска Импероя ще влязат териториите на Северна Америка и Евразия.
    В европа, към Русия ще се присъединят изконните Славяно-Руски земи.

    . В Северна Америка, към Русия ще минат земите над 60-ия градус, а именно: Аляска, част от Канада, Гренландия и Исландия. Православната Църква ще заема господстващо положение. Висшата власт и свещенството ще са изключително във Великорусите. Противящите се ще се изселват в пустинни пространстав, на милостта Божия. Русия, святата, ще се възцари с Христа за хиляда години, така и, без да се покори на звяра, и ще запасе народите с жезъл железен.

    Коментиран от #9, #13

  • 8 Диди

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "КОПЕЛДАЦИ":

    О,не си го познал сигурно.Е как да го познаеш,като точно за самоизбирането си,са му понабучкали лицето до обезобразяване.
  • 9 Диди

    5 19 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Путин и Ердоган да се хванат за ръчички и хайде при Петлус,за да се отървят народите от диктаторите си,които живеят с миналото.Жалко за руският народ,който сляпо и наивно вярва на лъжите на правителството си,но денят ще дойде,,в който ще разберат истината.
    Русия не е стигнала дотам,за да бъде наричана Велика.Велика държава,не може да бъде наречена такава,която е агресор и избива невинни хора в суверенна държава.

    Коментиран от #11, #15

  • 10 Константинопол

    11 5 Отговор
    Ти май нещо бъркаш !замисли се че ако не е Путин света утива на гибел .А що се отнася за ездухан то нямат място за сравнение.
  • 11 Да да

    15 5 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    Ти руския народ недей да го съжаляваш.те защото са зле гласуваха близо 77%за Путин!
  • 12 гост

    5 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Путин ще намали военните разходи" и сигурно ще увеличи минималната работна заплата,белким догони българите!
  • 13 Голем смях

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Колега,на каква дрога си.Дай и на нас от нея.Явно си я бива .

    Коментиран от #14

  • 14 Borislav Popov

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Голем смях":

    Не съм го измислил аз но щом ти е смешно явно и без дрога ще минеш.

    Покаяние на равина Йозеф Цви бен Порат пред руския народ…
    Ние превзехме Русия и избихме 30 милиона образовани руснаци! Ние създадохме марксизма и ленинизма. Евреи-комунисти извършиха Руската Революция. Ние сами за всичко сме си виновни и трябва да знаем, защо ни гонят.

    ЕС има парламент,който командва държавите-членки.Но него го командва ЕК(европейска комисия).Тя е от трима души(Туск,Лагард и тоя Шулц втория отляво надясно на снимката.Тях ги назначава еврейската банка-тия другите от снимката.Тях пък ги назначава МВФ.Тях пък ги назначава Федералния резерв(Бернарке,преди беше Гриспиин).Него пък го назначават триумвирата Рокфелер, Морган и Карнеги.А те целуват ръка на Ротшилд.А Ротшилд целува ръка на всемогъщия жрец,чието име не знам.

    .Но поне едно да е ясно.В България от никой,нищо не зависи…
    Европейският Съюз (ЕС) е регистрирана като ЧАСТНА КОРПОРАЦИЯ (Europa Inc.), като основните акционери са Европейската Комисия и BeNeLux ( 40 %) и Съюза на Кръглата Маса на европейските индустриалци (ERT- European Road Table/60%) с борд на Директорите шефа на Волво, Сименс и още един французин, който почина преди 2 години! А най-интересното е, че повечето членове на ERT са членове и на Клуб Билдерберг (NWO), които са подвластни на същия този пирамидален триъгълник Рокфелер, Морган и Карнеги! Веригата е много дълга…

    Покаяние на равина Йозеф Цви бен Порат пред руския народ... (ВИДЕО) by The B

    Коментиран от #17

  • 15 Borislav Popov

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "Диди":

    " Велика държава,не може да бъде наречена такава,която е агресор и избива невинни хора в суверенна държава."

    За американците и англичаните това важи ли ? Колко народ избиха на "територията" на Ирак , Сирия , Либия , Афганистан ?
    Как се нарича присъствието им там ?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Голем смях

    3 8 Отговор

    До коментар #14 от "Borislav Popov":

    И в цялата тази словестна еквилибристика и дума няма за Путин и неговите олигарси.Не случайно смятат Путин за един от най-богатите хора в света.И всичко това от заплатата му на доносник ,кука и нископлатен президент на бедна държава.Все пак и Путин е назначен от някой.Нали не мислиш,че някакво дребно ченге ще се назначи сам за президент на Русия и ще стане така милиардер.И в Русия ги назначават,а ако не слушкат -в мавзолея или в Сибир.
  • 18 стоян георгиев

    2 3 Отговор
    нормално е леко да намали парите за оръжие,особено като народа вече мре от глад,но малко да ги намали да намали и танковете от 300000 танка на 299999 .съвсем нормално е човека да се погрижи за руския народ дето го избра за незнаино кои път.нека хората да имат по един хляб за нова година заедно с лосиона за баня да видят, че чичо вова е ларш .празнуваи народе руснаците може да сте наи-бедни ама имате наи-богатия президент в света за всички времена имащ пари колкото всички останали президенти на света взети заедно.гордеи се руски народе,но не се вълнуваи щото пак ще огладнееш,а яденето е веднъж на ден!смяххх,макар че не е за смях!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания