Last news in Fakti

22 Март, 2018 20:47 2 458 6

Репортерки скочиха срещу руски депутат

  • русия-
  • репортерки-
  • парламент

Секс скандал в руския парламент

Секс скандал се разрази в руския парламент, съобщи телевизия "Дождь".

В него е замесен депутатът Леонид Слуцки. Две журналистки са се оплакали от сексуален тормоз от страна на депутата.

Едната е Заместник-главния редактор на RTVi Екатерина Котрикадзе. Тя е заявила, че преди време е искала да вземе интервю от Слуцки. Той я е поканил в офиса си, където се е опитал да я опипва и целува. Тя обаче е успяла да избяга.

Продуцентът на ТВ Дождь“ Дария Жук, също обяви, че Слуцки се е държал непристойно с нея по време на ефир.

Самият Слуцки отхвърли всички обвинения срещу него. Той е обявил, че не е правил нищо подобно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    6 4 Отговор
    Да не е бягала.Сега и да съжалява ,вече е късно.Птичето веднъж каца на рамото.
  • 2 Бесен Язовец

    6 6 Отговор
    Къде са русофилските джендъри дет все реват под всяка подобна статия с такива случай в Америка и Европа ?

    Коментиран от #3

  • 3 Румяна Костова

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Джендърството не е на мода на тази огромна територия,Русия.Нямат си гей паради,а и фондациите на Сорос,които се занимават с този род дейност са изгонени.
  • 4 Румяна Костова

    1 3 Отговор
    Продуцентка на ,,Дожд,, ,ясна е работата!Един вид либерален протест .Да даде някакво доказателство.Или само и е намигнал и направил комплимент за роклята.То и това вече май е сексуално посегателство.Не са интересни вече тези пре свети госпожици и госпожи.
  • 5 mediator37

    1 0 Отговор
    Медиите назначават простовати, но сексапилни репортерки не случайно. След като е заела мястото на основание на циците си, джуките си и т.н., какво се изненадва , че някой иска да ги ползва по предназначение. Мъжът си иска, това не е престъпление. Тя, че не е дала, също не е престъпление. Но да прави капитал от това, че мъжът си е искал, е долно. Тя точно за това е назначена тъпа но красива, именно за да привлича сексуално кандидатът за интервю и той да й даде интервюточно с надеждата, да я опраска после.
  • 6 Домоуправител

    1 1 Отговор
    Вижте ся,щом е руски депутат може !Те го правят за родину,не за някакъв си там кеф!Дори ми се струва,че те нарочно са му се слагали за да могат след това да го обвинят в сексуален тормоз.Пък той знайш къв хубав човек,кротък,културен изобщо нямаме проблеми с него във входа.А бе компромат.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания