7 Април, 2018 20:14 3 480 5

Съмнителен предмет във вана, прегазил хора в Германия (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • германия-
  • мюнстер-
  • терористичен атентат
Съмнителен предмет във вана, прегазил хора в Германия (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимки: АР/БТА

Германската полиция е намерила съмнителен предмет във вана, който прегази хора в германския град Мюнстер, съобщи неин говорител, цитиран от агенция DPA. Районът продължава да бъде отцепен, а полицията води следствени действия. Не се дава информация за това какъв е предметът и дали е опасен.

По последни данни най-малко четирима са загинали, включително и шофьорът на превозното средство, който се вряза в хора, отседнали в кафене в центъра на града. Броят на ранените е 20, като от тях 6 са в тежко състояние.

„Мислите ни са с жертвите и техните семейства", каза в социалната мрежа Twitter Улрике Демер, говорител на германския канцлер Ангела Меркел. Тя окачестви инцидента като „ужасни новини". Министърът на правосъдието Катарина Барли благодари на службите за спешна помощ и призова да се направи всичко възможно за разкриване причината за случилото се.

Мюнстер е един от университетските центрове на ФРГ. В него учат над 50 000 студенти. В централната му част са разположени множество кафенета, ресторанти, барове и културни обекти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чалма тв

    16 2 Отговор
    Жалко за невинни жертви,но тези командоси които виждаме не са от полза срещу тези ислямски нашественици..На всеки имигрант талибан не може да сложиш полицай, късно е вече,влака отиде..
  • 2 гост

    3 8 Отговор
    Този предмет да не е кръст?

    Коментиран от #4

  • 3 Истината

    5 4 Отговор
    Когато на едно място гъмжи от олигофрени и шизофреници който пръв облече бяла престилка, той е "лекаря"!
    Има вероятност някой ден да се излекуват!
  • 4 Салам Алеко

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Предмета е полумесец! При толкова учене там, някоя рязана тиква е изтрещяла, и е почнала да гази! Не може да думкаш чутуртъ у земята и да я пълниш едновременно със знания, особенно ако си полудивак!
  • 5 Шерлок

    11 1 Отговор
    Няма име написано,значи е от новите граждани на ФРГ!!!