Last news in Fakti

10 Април, 2018 16:00 62 720 165

Турция: Фасулска работа ще е да смажем Гърция

  • турция-
  • гърция-
  • заплаха-
  • девлет бахчели-
  • панос каменос-
  • смажем-
  • острови-
  • егейско море

Отново се сипят заплахи между Атина и Анкара

Турция: Фасулска работа ще е да смажем Гърция - 1
Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)

Турски опозиционен лидер разкритикува остро гръцкия министър на отбраната Панос Каменос, който наскоро нарече Турция „враг“. Напрежението между двете страни остава високо заради инциденти в Егейско море.

Гръцката брегова охрана стреля предупредително по турски хеликоптер, прелетял ниско над гръцкия остров Ро. Девлет Бахчели, лидери на опозиционната крайнодясна Партия на националистическото действия, заплаши гърците, че „историята може да се повтори“.

„Той забравя дните, в които те (гърците) бяха хвърлени в морето. Ако иска това отново, повтаряне на историята ще е фасулска работа за нас“, заяви Девлет Бахчели, цитиран от гръцкото издание „Екатимерини“.

„Гръцкият министър на отбраната изглежда живее с митологията. Ако е заспал и иска да бъде събуден, ако има истерична криза, то трябва да отиде в болницата“, заяви Бахчели, коментирайки нареждането на Панос Каменос да позиционира повече войници в Егейско море.

Според Девлет Бахчели гръцките политици се държат безразсъдно. Напрежението между Атина и Анкара се увеличи още след опита за военен преврат в Турция през 2016 година. В Гърция избягаха осем турски войници, които гръцкият съд отказа да предаде обратно на турските власти.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 празни думи

    228 108 Отговор
    Куче, което лае, не хапе. Турция тва прави. Само говори. Друго май не смее...

    Коментиран от #3, #126, #128, #129, #151

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай Благой

    202 36 Отговор

    До коментар #1 от "празни думи":

    Абе виж в Сирия какво става....май бая си хапят...
    Иначе там каква беше онази организация дето и ние членуваме....НАТО-Мато...тъй ли беше...нали наще тъпунгери ни уверяваха, че НАТО ще ни пази...онзи еврейчето с Трабанчето даже и сълзичка пусна....ама Турция и Гърция от години са на нож...как са ги приели и двете страни не знам...

    Коментиран от #34, #162

  • 4 goni

    293 45 Отговор
    Българин съм! В случая обаче да се каже че Гърция има някакви шансове?! Няма кой да и помогне, както и на нас, ако се наложи! Дори и в съюз двете ни страни нямат шансове срещу противник като Турция! НАТО го забравете! То не функционира! Щом САЩ няма интерес няма НАТО! Който, не вярва да прочете някои истории свързани с Кипър и....! Абе, няма значение!

    Коментиран от #9, #10, #35, #39, #146

  • 5 Българина

    125 101 Отговор
    Диалог между челенове на нато! Турция вън от нато, искаме си Константинопол

    Коментиран от #6, #29, #52, #58

  • 6 ivan4o

    99 155 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Турция ако излезе от нато , на следващия ден всичките страни членки на нато ,ще се молят на колене пред Ердо Паша! хахахахахда се върнат пак!хахахах

    Коментиран от #74, #121, #133, #155

  • 7 Ердоган съсипа Турция

    98 71 Отговор
    Остава да я разцепи на три и се събере в анкарския санджак. Кюрдистан е ясен. Одринска Тракия и Константинопол трябва да са директно към Брюксел. Иначе щр се изпокараме с гърците.

    Коментиран от #8, #11, #120

  • 8 Т 34

    98 40 Отговор

    До коментар #7 от "Ердоган съсипа Турция":

    Натам отива и бг на три парчета ти за комшите не мисли
  • 9 гост

    81 56 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    аз прочетох една история за беззащитния Кипър, че без да има там гръцки кораби и гръцки самолети, турските военновъздушни сили се бореха срещу турския флот и загинаха много хора. а бе кво да каже човек, тъпи фесове - голям смях

    Коментиран от #141, #157

  • 10 Гост

    130 76 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    За две седмици Франция приключва с чалмите,ако има подкрепа от Германия -за една. Никво НАТО не ти трябва. Затова наистина е важно ЕС да има някакво собствено формирование.както предлага Макрон. Гърция има подкрепа от Германия. Чалмата,колкото и да се мазни на Путин, той срещу ЕС и Германия нема тръгне току така. Треа да им разклатат здраво фесовете на тва племе.

    Коментиран от #67, #139, #158

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Георгиева

    139 40 Отговор
    Турция, дали би могла успешно да воюва на няколко фронта .....в Сирия, с Гърция , а и сигурна съм,че кюрдите няма да стоят мирно ? Не смятам,че там има глупави военни ,които не си дават сметка за една такава ситуация . Приказките и заплахите служат да повишават духа на останалите турчоля в държавата и Ердоган да си вдига рейтинга.

    Коментиран от #117, #137, #164

  • 13 ще ми смажете чепа

    84 42 Отговор
    войната означава разруха и унищожение, тъй че ердо паша ако иска да си прави кефа да се обърне на другия край на картата и да си тараши из сирия...там африн-мафрин или някое друго кюрдско гето. гърмежи близо до вкъщи не искам, че ще му направя сюнет на горната глава, няма някакъв дядо да ми разваля рахата.
  • 14 Аслан

    87 139 Отговор
    Турската армия ще хапне гръцката за закуска

    Коментиран от #27

  • 15 iQ-5

    89 39 Отговор
    В Гърция мъже няма от джендър нагоре са не знам на какво разчитат
  • 16 Кучето

    53 9 Отговор
    Пак фалшиви новини, манипулирани! И ''карат'' се Гърци с Турци?! Според мене това е няква платена новина. Нямат интерес към война!

    Коментиран от #20

  • 17 Знак

    68 13 Отговор
    Ако Турция победи Гърция кой е наред?

    Коментиран от #22

  • 18 Ники

    60 35 Отговор
    Не ходете в турция.не помагачите на един инфантилен диктатор да се репчи с униформа. Всички ще бъдем смазани при евентуална воина.
  • 19 Бесен Язовец

    45 11 Отговор
    Изглежда че се задава манафоджендерската война на Юг така ще бъде записана в аналите на историята ще завърши с Кекс!
  • 20 goni

    28 5 Отговор

    До коментар #16 от "Кучето":

    Никой няма интерес от такава война! Ама, понякога нещата така се случват че....! Дълго е! Едва ли някой ще го прочете! Здраве! Казано на чист български език!:)
  • 21 Башибозук

    33 29 Отговор
    Днеска гледам турската лира много и скочила обменната стойност това сигурно заради големия президент и неговата политика
  • 22 goni

    28 30 Отговор

    До коментар #17 от "Знак":

    Въпроса е дали ние ще оставим Турция да спечели?!:) Или, ще предпочетем Гърция да загуби?!:) Шегувам се! Винаги сме били част от Византия!Е! Калоян се опитал да промени нещата! Ама, нещо не му харесало!:) Кой знае какво?! И се отказал! Лека му пръст! И на нас! Весели празници!:)
  • 23 Гост с име

    69 52 Отговор
    Ще седнат на таралежа с голо дупе тъпите фесове ако се закачат с Гърция. Те с маслиновата си клонка отзад 3 месеца се бореха със селяните от Африн а срещу редовна войска ще има да дънят канчетата в земята по 50 пъти на ден техният алах да ги спаси.
  • 24 The TRAPPER

    51 20 Отговор
    Всички тези издънки които правят турците спрямо гърците са заради 8-те превратаджии. Обзалагам се че ако гърците ги предадат всичко ще спре. Как може една държава да се управлява от такъв фанатик , готов да унищожи 10 000 000 души заради 8 ?

    Коментиран от #26, #102

  • 25 Смях

    76 33 Отговор
    Турция бива разкъсана от всички странни при една евентуална война с Гърция ... Кюрдите ще я нападнат и те веднага половината и армия е в Сирия и бере мъки , друг е въпроса че ако стане война градове като Кърджали , Хасково , Смолян като нищо ще се изпарят от Българската карта него забравяйте това , в гърция може и да не победи но такъв отпор ще даде на абитата че свят ще им се завие а ние какво ще дадем голи задници и ще загубим пак територия в краен случай освен ако EU си изпълни договора и не пратят миротворците да се смачка турската армия все пак за това е тоя съюз .... и крайно време е на ердоган да му се сложи тапа на устата а всички дето толкова много си го искат да отидат да поживеят в турция да видят с тия тиранически закони неговите как се живее сега има и публична екзекуция ... а не да лаят от българия и се правите на мъже .
    Господ да пази всичкини от тези лоши времена .

    Коментиран от #118

  • 26 ivan4o

    25 26 Отговор

    До коментар #24 от "The TRAPPER":

    ей мой навремето ги оставиха тея продажници, и сринаха цяла империя, е вече нема оставяне, аз ако съм на мястото на Ердо ,още утре връщам смъртната присъда.
  • 27 помака

    60 36 Отговор

    До коментар #14 от "Аслан":

    Да видяхме ги фесовете, в Kюрдия 2 месеца се мъчиха с шепа хора, егати смотания и страхлив аскер.

    Коментиран от #28, #165

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ггмм

    44 41 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Та кога изобщо Константинопол е бил ваш, че си го искате? :D Та вие не сте успявали да стъпите там дори, най много стените сте виждали ама нищо, пак си го искате. :D

    Коментиран от #32, #49, #111

  • 30 ivan4o

    18 26 Отговор
    вчера нали четох за битката при черномен, е ко да кажа с такава войска и стените на истанбул сиг не са успели да видят. с 50 60 хил армия да паднеш от 4 5 хил .хахахаахах

    Коментиран от #40

  • 31 Гост

    46 25 Отговор

    До коментар #28 от "ivan4o":

    Да бе, много са "яки", 50 кг сополанковци от аскера! Миналата седмица ги "претеглях" на Капъ Куле?! Двамца. С М-ките. Чудех се, ако... Хм! За колко време ще им ги наврЪ там дето слънце не пече! И на двамцата на батя рязаните шмайзери. Ша ги ма'ам с шамари с една ръка само, че ако ги почна и с двете...

    Коментиран от #33

  • 32 Гост

    60 16 Отговор

    До коментар #29 от "Ггмм":

    Питай в историята хан ти Тервел. Дали не е бил. Дваж дори. Че единият път буквално го е превзел по учебник със "спецчастите"! Заради Риномет-а. А пък Фердинанд вече го е бил изпекъл по времето на Балканската. Видно е било как ахааа да ги свари нагъзени в джамиите! Ама пусти Велики сили!
  • 33 ivan4o

    19 40 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    пхахахаха преди 1 година нали видяхме по границата кът се появиха и оп памперсите сложиха тея от бг страна дет са.
  • 34 Българин

    19 33 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Благой":

    Само заради НАТО Турция няма да направи нищо, това е истината.Колкото и това да не се нрави на Русия и българските предатели, червените мишоци.
  • 35 да ама не

    37 32 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    Русия ще подкрепи Гърция и ще заличи Турция от картата при това скоро. Има пророчество по този въпрос. + Китай ще помогне на Русия с 200 МИЛИОНА армия :) Господ ни подготвя с пророчествата,но много хора не вярват и отричат Бог...

    Коментиран от #43, #55, #103, #138

  • 36 Ford Prefect

    37 16 Отговор
    ерГРУХАНе, ама пита ли първо чичко Путин дали ще позволи? Да не те привика пак за обяснения на червеното килимче в моцква?
  • 37 Месут

    60 64 Отговор
    Разчетите на Нато при една евентуална война между Турция и Гърция са че в първите 24 часа цялата ПвО на Гърция, летища, пристанища и т.н ще бъдат унищожени. До 48 часа аскера ще марширува в Атина. Всички гръцки цели отдавна са прихванати от турските военни сателити Гьоктюрк . Гърците са много слаби войници.Половината ще дезертират в първите часове и ще избягат в България.

    Коментиран от #38, #44, #51, #86, #108, #109

  • 38 Ford Prefect

    47 19 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Айде сега си избърши бялото около устата и го напиши пак.

    Коментиран от #89

  • 39 Биг Дик

    23 9 Отговор

    До коментар #4 от "goni":

    Глупоторетник русодебилски,Кипър не член на Нато да ти ЕПМ.

    Коментиран от #159

  • 40 Месут

    32 62 Отговор

    До коментар #30 от "ivan4o":

    При Черномен 5 хиляди турци хемса еб.ли хем са избили над 50 000 български пишман воини само за няколко часа

    Коментиран от #57, #94, #110, #112

  • 41 Osman

    40 45 Отговор
    Гърците са калпави войници. Ататюрк ги издави в егейско море през 1920. Еджевит ги размаза в Кипър през 1974.

    Коментиран от #50

  • 42 Иван

    54 19 Отговор
    Булгаристан ще помогне на Гърция с двата си самолета които могат да летят.
  • 43 Хахаха

    8 9 Отговор

    До коментар #35 от "да ама не":

    Вземи се прегледай при някой добър специалист, че изглеждаш като за психодиспансера. :D
  • 44 Ташко Мъдев

    26 27 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    То такива бяха и преди 100 г, га бихме Турция пак.
    При бай Тошо с с цялто ни съветско оръжие ,самолети и прехвалени ракети щяхме да издъжим 2 часа (това пак нашенските разчети) иначе е било 1 сигурно.Та разчети всякакви.

    Коментиран от #88

  • 45 Дмитрий Константинов

    51 28 Отговор
    Ама наистина турските ци,гани много на сериозно са се взели хахахаха

    Коментиран от #59

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 хюсеин

    28 54 Отговор
    господин ердоган е много добар човек но продалжават ли да го провокират тъпите византийци ште ядат шамари ... подкрепям мнението на Месут на 100 процента..при една ивентуална воина гарците исчезват от картата и ште бягат по даржави като българия и други

    Коментиран от #70, #153

  • 48 КОДИДИНААГ333333333

    49 10 Отговор
    Бях на военния парад на 25 март в Атина.Войска , мощ , сила и нахъсени млади хора!!!!Часове след това неможахме да се съвземем от възторга който преживяхме!!!Това беше нещо невероятно. Не забравяйте че са големи националисти!!добър отпор ще има , ала читака е многоброен. Молете се да не се случи. Мечката като заиграе в комшията , ще дойде и у нас!! Че с този гол гъз , без армиая и господ не ще ни помогне !!гърците са в НАТО ,но военната служба е задължително 1 год. Така че НЕДАЙ БОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!!!6873
  • 49 Салам Алеко

    44 30 Отговор

    До коментар #29 от "Ггмм":

    На вас християни ви направиха оръдието за да съборите стените! А Елемаг(първия десантчик на България) ги е отворил и е влязла войската през 715 г. така че може да сте 80 мил. овце, но сърцето на българина няма да го имате!

    Преди да пишеш, първо придобий знания! Все пак ако си нещо, и ако знаеше, Юзал щеше да ви прибере, днес всички тук сте или сте потомци на тези които на границата ги изкараха некадърници!

    Коментиран от #66

  • 50 Салам Алеко

    24 11 Отговор

    До коментар #41 от "Osman":

    Виж как ви бяха насмели, големите ви помогнаха тогава, така е дори и да не ти харесва!
  • 51 Някой си там

    8 15 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Абсолютно си прав!!
  • 52 Света ми го духа....

    14 25 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Абе да та е...а и шушумигата долна...вного като искаш ела си вземи константа. .😠😬😤
  • 53 Феса

    23 43 Отговор
    Велика българиЯ оправи себе си и сега тръгна да помогнеш на гърциЯ събуди се българиЯ вече сме 2018 г и 5000 години да минат за Турция има да мечтаете
  • 54 Гост

    59 7 Отговор
    Наскоро посетих Анъткабир. Много е радващо, че съвременният турчин държи на демокрацията, Републиката, светския начин на живот! От тази гледна точка съм обнадежден относно несъстоятелността на ердогановите халюцинации! Но нещо ме жегна много лошо, нещо което е очевадна пропаганда! Навсякъде в мемориалнният комплекс, където е пресъздадена историята се натяква, че Гърция е била и е най-върлия враг на Турция. Само Гърция! Никой друг. И се водят цели класове ученици, това им се натяква и разказва. Целенасочено! Колко му трябва на детският мозък да бъде промит? Е кажете какво е политиката и омразата - не се ли насажда целенасочено с евентуална бъдеща цел?! А Вие спорите кой - кого, все едно ще се играе мач, а няма да падат ракети! Извадете си главите от задниците. Всички имаме право да сме на този свят и е крайно време да спрем да обръщаме внимание на политическите манипулации!

    Коментиран от #56, #115

  • 55 Mиджо

    4 9 Отговор

    До коментар #35 от "да ама не":

    Прекалено много гледаш научна фантастика. .
  • 56 Салам Алеко

    21 6 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    Е как иначе да оправдаят жителството си на гъцка земя?
  • 57 Д'мин

    27 4 Отговор

    До коментар #40 от "Месут":

    Верно ли бе? Нещо като битката на Шипка а?
  • 58 1453

    13 19 Отговор

    До коментар #5 от "Българина":

    Константинопол фалира през 1453 година.Хахахахаха.Гледай на не изтървеш Румелия:-)))))

    Коментиран от #63

  • 59 ЕРДОГАН

    26 15 Отговор

    До коментар #45 от "Дмитрий Константинов":

    Не са турски цигани - цигански турци са.
  • 60 гост

    14 2 Отговор
    Ако има война?Което значи разруха,тук в Европа.Кой ще, възстановява после от последиците?Отговор 1:Гастарбайтери от всякъде по света! Кои работят? отговор Хората, които са гладни и мизерстват както сега!Утаиките като Еврей Арменци да сте виждали да работят?Отговор Или са Банкери или часовникари! И сега за две думи за лагерите!Кои през 20 век си е правил примерно златни коронки?Отговор :Богатите! Кои са Богатите?Евреите-хора а те са в УСА и Русия!
  • 61 Гост

    16 22 Отговор
    А български копа нарича или копансрски българи???
    Цървули во всеки Веков!
    Гладна, тъпа нация!!!

    Коментиран от #62

  • 62 Салам Алеко

    25 8 Отговор

    До коментар #61 от "Гост":

    Днес живееш сред нас щото си некадърен да се наложиш в търция! Ти много нахранен ли си бе, Гост? Гост си тук,нгост и в търция, браво гащник!

    Коментиран от #68

  • 63 Салам Алеко

    11 5 Отговор

    До коментар #58 от "1453":

    Прав си, днес 15мил овце живеят там!
  • 64 HHO

    10 15 Отговор
    Днес Гърция утре България
  • 65 HHO

    7 15 Отговор
    Днес Гърция утре България
  • 66 ivan4o

    7 16 Отговор

    До коментар #49 от "Салам Алеко":

    ти сеа ще кажеш и барута вие открихте. то добре че сте имали договор с византия иначе и стените нямаше да видите на Истанбул. хахах

    Коментиран от #73, #144, #145

  • 67 Реалист

    34 13 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Кви франсето,къв ЕС,к'во Нато???Турция като влезе в Кипър, защо никой не гъкна???Европейчетата знаят много само на кръглата маса.Когато замирише на кръв и барут, се скриват като мишки.Турската войска всеки ден се сражава с кюрдите и участва в реални бойни действия, а не учения и метене на листа, както е в повечето държавици...

    Коментиран от #140

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ivan4o

    9 17 Отговор
    А и да ти кажа православната църква щеше да изчезне , ако нали знаеш
  • 70 Гост

    28 9 Отговор

    До коментар #47 от "хюсеин":

    Научи се да пишеш грамотно,циганин!!!И отивай при г-н Ердоган щом е много губаво там.
  • 71 Петя

    52 9 Отговор
    Турците са пускали бомби в Егейско море до гръцката граница. Обадиха се българи, работещи в Гърция, видели са го с очите си.
    Турция превърна в свои врагове всичките си съседи. От какъв зор?Земи на Балканите били турски. Живели тук 500 години. А ние къде бяхме, когато те довтасаха тук и завладяха земите ни? Те бяха наши и сега са наши. Не й стигнаха на Турция земи и морета!Да бяха облагородили своята земя и да бяха създали малко култура и цивилизация, вместо да правят войни и да колят невинните хора, да унищожават...
  • 72 Салам Алеко

    29 15 Отговор

    До коментар #68 от "ivan4o":

    Ибанчо, СаламАлекум, това са измислици! Когато идват османците, двете най-развити страни в Света са гърците и българите, после има 500 години дърпане назад(в простотиите на мохамед) затова и успяха сивите помияри! Всички вие трябва да се молите на цар Калоян, ако беше загубил битката при Одрин, днес турците щяхте да сте в Татламакан(където ви е мястото)!
  • 73 Салам Алеко

    16 2 Отговор

    До коментар #66 от "ivan4o":

    Барута го откриха китайците! По нататък?????
  • 74 трасиращ куршум

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "ivan4o":

    лека нощ от острова
  • 75 Майка

    22 10 Отговор
    Наистина има предсказание от Света гора. Турция ще остане само една трета. Една трета стават християни. Една трета ще бъде в държава на кюрдите. В същото предсказание се казва, че когато турците тръгнат по море към Гърция, руснаците ще ги бомбардират и унищожат. Нито Унгария, нито Румъния, нито България няма да свалят руски самолети, ако прелитат насам. Путин вече има ракета достатъчна за целите САЩ. Обикновените хора не могат да проумеят защо западняците се втурнаха да правят войни. Не виждат ли каква сила се задава от Изток?! И каква има от Север?!
  • 76 Илия

    48 2 Отговор
    Който помага на България, ще бъде добре. Който я нападне - няма да го има! България ще пребъде!Само нашите управляващи в момента не са си на мястото!Една трета от столетието не могат да си напълнят гушите. За какво са ви тия милиони, жалки духовно човечета? Когато разгонихте българите по света и унищожихте държавата, как се виждате по-нататък?! Как се не наядохте? Защо не се погледнете от страни? Потупват ви по рамото само тези, които ви се радват, че си унищожавате народа и държавата. Само вие самите си правите комплименти - фалшиви новини!Жалки смешници!
  • 77 дипси метро II

    6 1 Отговор
    лелеее, кво ме очаква ако напусна никомедия...
  • 78 Иванов

    29 2 Отговор
    Ей, момци, Турция и да бие, вас паши и аги няма да ви направят. Турция си има достатъчно паши и аги. Ще ви благодарят за предателството и като ви видят акъла и адетите, ще ви дадат по една гега да пасете козите, защото за друго не ставате. А Гърция има твърдата подкрепа на Германия и няма да бъде сама. Днешните германци вярно са овце, но във вълчи кожи, малко да се накървавят и жените ви ще вият на умряло. Същото се отнася и до нас българите. И Путин няма да може да ви отварди!

    Коментиран от #100

  • 79 Бат Мишо

    8 16 Отговор
    ха ха ха турците и сърбите били джендъри и нямало да наритат Гърците и нас....пък вии лъвове хххххх
    вчера са оплаквахте че Руските танкове нямали климатици -
    ДА ВА ПОСОЧА ЛИ ПОИМЕННО ПО НИКОВЕ
    а пудриери да ви сложат ли с огледалце в танковете

    а в БТР ите щото служат И ЗА ТРАНСПОРТ рашките можали да сложат
    пък в танковете НЕ МОЖАЛИ
    колко са тъпи тес руснаци да не ви сложат клими и да не оберете сичко с термонасочване - корнет, СА 7
    И ДА НА ОТЪРВЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ а и вие да се отървете от тас мъка
    да лижете краварски дупарляги.....
    пускате климите да дуфат ладно да не ви се РАЗТЕЧЕ ГРИМА вътре
    а вънка да БЪЛВА МЪЖКА СТРУЯ ЖЕГА
    и помитате и сърби и руси и турци ....
    климите аз ще ви ги сложа на Т55 и Т72 ките ни ОТ ДЖОБА СИ
    ще купя и танкове от джоба си още да моге да си вземете и синовете с вас и да поемете в атаката
    срещу жендърите турци и сърби и руснаци

    обещавам ви НАЙ МОЩНИ КЛИМИ В ТАНКА бат мишо черпи

    Коментиран от #131

  • 80 Мата

    5 6 Отговор
    Турция иска да нападне Гърция през България откъм Родопите, защото иначе Русия ще бомбардира войската й.
  • 81 Гост 78

    16 16 Отговор
    Турците са родени войници както и китайците и монголците. Европа и САЩ са гей-войни. И българите можеха да въюват когато почитаха Тангра, но откакто Византия ги асимилира спряха да въюват. Гърция като държава има много дългове и е зависима от другите държави

    Коментиран от #96, #101

  • 82 дрън-дрън

    29 14 Отговор
    Турция е много силна. Първо ще защити Сирия от запада, второ ще завладее Гърция и България, трето ще шамаросва Русия, а на края, звънеца ще звани и ще се събуди.

    Коментиран от #143

  • 83 Бат Мишо

    4 5 Отговор
    ПС
    лично ще проверявам климите да са включени ва мах да не се изпотите в мощната ви НЕДЖЕНДЪРСКА АТАКА

    ееее после може маааааалко да ва постоплят ма то ще е от героизма щото сте много способни войни и ПОКАЗАТЕЛ НА ВИСОКОТО НИВО НА ОТБРАНАТА НИ В МОМЕНТА
    няма да е щото танковете нямат клима споко
  • 84 Станчо

    29 18 Отговор
    Като чета коментарите и се плаша. От нашата християнска д ържава 70 % подкрепят турция. Не ви ли е срам. ГОСПОД БОГ ДА ВИ ПАЗИ ОТ РЕЗАЦИТЕ. ДА ЖИВЕЕ ХРИСТА.

    Коментиран от #85

  • 85 инспекция

    35 13 Отговор

    До коментар #84 от "Станчо":

    не са 70%, 2-3 турски трола които сменят никнейм са
  • 86 Насо

    19 16 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Месуте,истина е,че гърците са слаби войници ,но турците са още по-слаби.Това е обективно (не се заяждам с тях).
  • 87 Минаващ от тук

    13 4 Отговор
    Нещо много фронтове отвориха, че не зная. Германия и двете световни войни на два фронта воюва.
  • 88 един от всички

    30 16 Отговор

    До коментар #44 от "Ташко Мъдев":

    Ташко,сигурно си младо момченце и не знаеш какво е оръжие и войска! Щяли сме един час да издържим? -:))) Ами България допреди 30 години беше фактически подготвена да води (успешно) война срещу всичките си съседи едновременно!България имаше повече танкове, отколкото Турция и Гърция взети заедно. Също и самолети!Също и други неща! При едно нападение от страна на Турция,според разчетите,българските танкове до два дни трябваше да форсират Истанбул ,беше разчетено и тяхното прехвърляне през Босфора и Дарданелите...!Нашите военни само това чакаха -те да започнат първи,за да не може да се задейства клаузата на НАТО за взаимопомощ. (НАТО се задейства само ако дадена страна- членка бъде нападната от страна- нечленка на Алианса,но ако натовската страна нападне,то тогава НАТО все едно,че не съществува).И турците много добре мисля,че го осъзнаваха това,и се въздържаха,плачеха из цял свят и по време на голямата екскурзия,но за нещо конкретно така и не посмяха -знаеха,че само това чакаме.

    Коментиран от #99, #150

  • 89 gost

    7 3 Отговор

    До коментар #38 от "Ford Prefect":

    сърце ли те боли като чуеш истината?

    Коментиран от #91

  • 90 www

    13 7 Отговор
    По добре Турция да се занимава с влошяваща икономиката й.
    Да не харчи сили и пари срещу чуждите ИИЗи в средиземно море.
    Нито газта ще открадне, нито чрез нея ще мине за Европа.
    А както и да е, никой няма да и позволи да владее морето там.
  • 91 Ford Prefect

    5 4 Отговор

    До коментар #89 от "gost":

    Не, направо х*я ме заболя като прочетох фантазиите на тоя ром. Защо питаш? Да не би да искаш да ми го излекуваш?
  • 92 vasik atanasova

    4 10 Отговор
    ГЪРЦИТЕ ИМАТ ГОРЕЩА КРЪВ
  • 93 невъзможно да избяга от съдбата

    14 9 Отговор
    Турция е преди разделянето й на три парчета...
    Един свободен Кюрдистан в изтока
    Една съвремена европейска Турция западно
    А изостаналата ислямска ердоганска, в средата
  • 94 Пръцко

    29 11 Отговор

    До коментар #40 от "Месут":

    1373 г. папа Григорий ХІ до архиепископа на Гран:
    „Безбожните неверници, наречени турци, тези най-жестоки врагове на Христовото име и негови неукротими преследвачи..., от не много време и особено от 20 месеца насам нападаха с постоянни враждебности, завладяха и свирепо разориха обширни области на ромейското и българското царство и кралството на Рашка, както и други страни на люде изповядващи Христовото име, ако и бидейки схизматици. Те спечелиха големи победи над жителите на тези земи и страни. Самите обитатели бяха или жестоко изстребени, или отведени в жалка робия, или по някакъв друг начин поставени под ярема на най-злощастното робство, като някои от тях, уви! – се отрекоха от Христовото име."
    А, кажи ми, кой и как да ви обича, дори и 700 години след тия събития вие сте си същите лакоми паразити за чуждото, като скакалците...
    Да си седните на задника, да измайсторите нещо - не, даже и най-прославената ви джамия е преустроен християнски храм - открай време сте гнусни безбожници, подобни на кучета, препикаващи чужди гробове!

    Коментиран от #98

  • 95 Гец

    22 12 Отговор
    Абе тея фесове се осраха с кюрдите дето армията им е десет пъти по малка и невъоръжена и е 60% от жени, не са воювали срещу истинска обучена армия, тогава ще ги видиш как бягат и реват резаците!
  • 96 Салам Алеко

    6 4 Отговор

    До коментар #81 от "Гост 78":

    Браво Хасан78, плоча Балкантон!
  • 97 Turk

    21 10 Отговор
    Защо онкоболни българи се лекуват в Турция, а не тук???Нали Турция е пропаднала, нали е зле от всякъде???...Това е само един малък пример, колко изостанала е днешна България!!!Да не говорим за инфраструктура и мега проекти...Магистрала тракия знаем колко години се строи, магистрали навсакъде в страната.Да не говорим за тунел под Босфора,а тук под Шипка още чакаме Неволята....Мостове,летища,стадиони и пр...Само ще вметна,че за последните 3 години са изградени близо 20 стадиона, отговарящи на всички изисквания на Уефа.Дори отбори от 3та лига разполагат с нови стадиони
    https://m.youtube.com/watch?v=lz5U2C9VQaY ...а тук????А за армия няма смисъл да се коментира,защото тук е разграден двор и армия няма.Цял самолет си каца и си слизат всички без да се провери нито един....
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ivan4o

    2 10 Отговор

    До коментар #88 от "един от всички":

    89а добре че свалихте преводача на свинете, иначе сеа хммм.хахаххах
  • 100 ivan4o

    10 7 Отговор

    До коментар #78 от "Иванов":

    ей чобан, на нас никой не ни трябва. а за путин да ти кажа ли 1 тайна!? цялата дандания е заради газта у кипър. еу искат да не зависят от путин , като вземат газта на кипър. хахаха е тва няма да стане. аре сеа върнете учете политика.!
  • 101 Ford Prefect

    18 13 Отговор

    До коментар #81 от "Гост 78":

    Хахахах смяяяях. Фесовете родени войници. Хахахах абе бай мангал, не говори смешки. Най-добрите войници и гръбнакът на османската армия не са били турци и за това си има причина... А САЩ и европейците са такива "гей войници", че са завладели целият свят. И са в основата на цялата човешка цивилизация заедно с рушняците. А всички държави, управлявани от рязани карабини още са в 15-ти век. И не се вижда как ще минат в 16-ти в обозримото бъдеще.
  • 102 Ивайло

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "The TRAPPER":

    Управлява се перфектно. Когато в една държава която чрез нейните граждани е избран един президен и там се извърши от ЦРУ и Мосад опит за преврат на този президент то той има пълното право да защити народа си и държавата.Другото е статистика.
  • 103 Ебтер

    17 3 Отговор

    До коментар #35 от "да ама не":

    Не зная какво Ви прави кеф да се заяждате един друг-но фактите са си факти! Първо: Турция въобще не може да се сравни с България! България от как масоните взеха управлението след горбачевското предателско фиаско, отвсякъде си загуби и икономика и армия и ...каквото си помислите-даже и младите си хора! Така че, тези които тук пишат разните му глупости-просто избиват някакви собствени комплекси на малоценност! България ще я има, но някои южни територий няма да бъдат нейни/предсказаниятя на Слава Севрюкова/, а що се отнася до Турция-нея също ще я има, само където някои територий ще бъдат залети с вода! Това се очаква около 2024-2028 година!Сегашния 44 президент на сащ ще е последния за сащ! Нидерландия,англия и част от германия ще са под вода! Просто Земята ще се наклони с около 20 градуса и за някои ще изглежда, че слънцето изгрява от запад!?Дори Бяло море ще дойде до България!Исраел, след изчезването на сащ-също ще изчезне от картата! Всичко това е заради Нибиру, който на 3600 години се приближава до Земята и луната е била нейн искуствен спътник, но след сблъсък става земен и играе много важна роля за нашто развитие като същества! Не напразно архангел Михаил/Джебраил/ при появата си пред неукия и не можещ да чете и пише пророк Мохамед-му казва-да се изобразява винаги луната и около нея звезди!/в османското истинско знаме са една луна и три звезди/След сваляне на султана през 1908 г. еврейте дьонме. преиначават знамето с червени атрибути почти като съветскот

    Коментиран от #132

  • 104 Тоягата

    11 8 Отговор
    Турчина че е просто се обаче заедно може да му се признае винаги пита колко и докъде може да стигне. В една опоскана Сирия то не бяха телефони и то не бяха срещи то не бяха чудесии докато го пуснат да си вее байряка на всичкото отгоре не турската армия и някакъв башибозук тюркски е основната ударна сила с подкрепа от аскера. Виж Гърция е съвсем друга супа, там има и армия има и авиация има и дух Освен това Америка и Европа никога няма да оставят Гърция сама. Най-много ердохан да загуби някой друг самолет продължава да се прави на мъж, Ама нали идват избори трябва да се плямпа няма как току така не се печелят

    Коментиран от #113

  • 105 Бачо ви

    10 6 Отговор
    Поздрави на всички Турски тролове.Моментното състояние на армията ни е резултат от 20 години, управление от национални предатели,в резултат на това Ердоган за два дни ще е до Пловдив.Верно е да ще захапите Кърджали,хубаво дано бързо да се изтеглите в Турция,колко от вашите ще останат по селата от шалварите стават хубави важета а Делиормана е пълен с високи дървета,лично съм го виждал на балканите има опит които и тук да се приложи,уши много важета също.Армията ви е високотехнологична добре Балкана е дълбок,и тъмен,древен,костите на дядовците ви още белеят по баирите.Това ще се случи разбира се ако Турция сама не си реши проблема а да се случи последното според мен е по врроятно!

    Коментиран от #107

  • 106 Alipi

    4 5 Отговор
    Kakav Konstantinopol be zarvul
  • 107 ivan4o

    8 9 Отговор

    До коментар #105 от "Бачо ви":

    балкана е 45% мюслумани бре. хахахахаха
  • 108 Бат Влад

    11 8 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Кога казваш Турция е изстреляла ракета в космоса със сателит?че и мрежа взе да ти се привижда. Нито Русия, нито Европейската космическа агенция, Китай,Индия или НАСА не са качвали турски сателити. Щото то първо трябва да имаш акъл да съзфадеш сателит. После софтуер. После САЩ,Русия или Китай да се навият да ти качат военния сателит в космоса. Хубаво нещо са мечтите но пропагандата не ги прави реални.
  • 109 Бат Влад

    9 6 Отговор

    До коментар #37 от "Месут":

    Кога казваш Турция е изстреляла ракета в космоса със сателит?че и мрежа взе да ти се привижда. Нито Русия, нито Европейската космическа агенция, Китай,Индия или НАСА не са качвали турски сателити. Щото то първо трябва да имаш акъл да съзфадеш сателит. После софтуер. После САЩ,Русия или Китай да се навият да ти качат военния сателит в космоса. Хубаво нещо са мечтите но пропагандата не ги прави реални.
  • 110 spirit4o

    5 1 Отговор

    До коментар #40 от "Месут":

    Я си помисли, български или сръбски воини. От османска страна, около 4500 войници а от сръбска около 20000.Сръбското, царство е владеело обширни български територии, с компактно население. В една война, огромна роля за победата играят стратезите.
  • 111 Гостъ

    3 0 Отговор

    До коментар #29 от "Ггмм":

    Малко тябва да се образоваш .
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Еджевит

    11 9 Отговор

    До коментар #104 от "Тоягата":

    Първо научи български.Второ, казваш,че Америка и Европа няма да оставят Гърция, а защо им е нужна на "великата" Гърция помощ?Нали е способна?...И къде бяха Америка и Европа през 1974(Кипър).Турция си влезе и всеки млъкна и гледа до ден днешен!!!

    Коментиран от #160

  • 114 Боби62

    21 10 Отговор
    .....нещо много подръжници на османската империя виждам тук !!! Резняци !!!! Като не ви харесва БЪЛГАРИЯ , ходете в анадола !!! На времето след освабождението от вашето присъствие...... БЪЛГАРИНА е проявил търпимост към дедите ви и не ги е натирил там където им е било мястото !!!! Никой не ви е канил да стоите в БЪЛГАРИЯ , като не ви харесва.......аре в турция ако ли не бъдете лаялни към народа и държавата , които са ви приютили дори и не канени !!!
    И не се перчете толкова никога не се знае ....кой......кого .....
  • 115 Мишо

    18 0 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    Най после нещо смислено до тук се чуваше само дрънкане на оръжия и простотия!Ако някой обича войната да отива в Сирия и да се любува на приятната гледка,годината е 2018 и ако човечеството продължава да мисли за войни значи е далече от всичко човешко!
  • 116 ИСТИНАТА

    12 11 Отговор
    ГЪРЦИЯ НЕ МОЖЕ, АКО ЩЕ И ДА НАТРУПА ОЩЕ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ДЪЛГ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ГИГАНТА ТУРЦИЯ !!! ПЪРВА ТУРСКА АРМИЯ САМО ДА ПРЪДНЕ И КРАЙ С ГЪРЦИЯ !!!
  • 117 ИСТИНАТА

    13 15 Отговор

    До коментар #12 от "Георгиева":

    ТУРСКАТА АРМИЯ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВОЮВА СРЕЩУ ГЪРЦИЯ И НЯКОГАШНИЯ СССР ЕДНОВРЕМЕННО И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ТРЕПЕ КЮРДСКИ ЦИГАНИ В ПЛАНИНИТЕ !!! ТУРЦИЯ НЕЯ МИСЛИ, НЕ НАПРАЗНО Е ВЛАСТВАЛА НА ТРИ КОНТИНЕНТА !!!

    Коментиран от #122, #123, #149

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Дебър

    8 3 Отговор

    До коментар #11 от "100% ТURK":

    Турците са28милиона от 79др са кюрди зази помаци от Балканите албанци чеченци туркмени араби помаци от Грузия на Ердо лази карамани
  • 120 Кккккк

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ердоган съсипа Турция":

    Да дано
  • 121 Marto

    12 8 Отговор

    До коментар #6 от "ivan4o":

    Турция не е сила и никога не е била-просто са много.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Мазен фес

    5 2 Отговор

    До коментар #118 от "ИСТОРИК":

    Но нали знаеш че колелото се върти .Не мислиш ли че идва времето на древна Елада !!!!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Хасан

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "празни думи":

    А Кипър??
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Цветков Румен

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "празни думи":

    Само Русия може да помогне на Гърция
    .
  • 129 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "празни думи":

    Да, не смее.. Срещу Европа! Но в никакъв случай не е в невъзможност да го стори.. !
  • 130 българин

    3 4 Отговор
    Тия турци няма ли да мирясат най-после?! Коя от съседните държави не са заплашили? А и не само съседни! И останалата част от света пак си мълчи....
  • 131 българин

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Бат Мишо":

    Как е възможно такава неграмотност, "Бат Мишо"? Няма ли кой да те научи на български език - говоримо и писмено, че тогава да можеш да изразяваш какво мислиш....
  • 132 мето

    2 0 Отговор

    До коментар #103 от "Ебтер":

    А бе ти откъде се взе какви гидрънкаш
  • 133 ПЕЕВ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "ivan4o":

    АБЕ ХАСАНЧО И ТУК ЛИ ПРИКАЗВАШ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.ЗАЩО СЕ ПИШЕШ ИВАНЧО КАТО ТОЛКОВА ОБИЧАШ ТУРЦИТЕ.
  • 134 Християни

    3 2 Отговор
    Турция има един проблем! За това гледа да се въоръжава! Но ако избухне война и то срещу християни, чалмите изгарят с килимчетата! Русия, БЪЛГАРИЯ, Гърция, Сърбия, Кипър са ПРАВОСЛАВНИ! ВТОРО: САЩ, АНГЛИЯ, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ И ВСИЧКИ ДР НОРМАЛНИ СИЛНИ ДЕМОКРАЦИИ СА ХРИСТИЯНИ! СХВАЩАТЕ ЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С АРАБИТЕ И ПРЕХОДНИТЕ МЕЛЕЗИ ОТ ИД религия!? Само повод им трябва да разкъсат чалмите които се мислят за господари и да оправят света!!!
  • 135 Ако

    2 4 Отговор
    Иска ми се турчолар да се поддаде и да се подхлъзне ама да се образува широка християнска опозиция! Колко ли ще гш има на картата? Около 20 минути
  • 136 Всички срещу турция!

    5 6 Отговор
    Цяла европа +русия мразят турците в някаква степен! Но трябва рано или късно турците да бъдат разкъдани и да се сложат в ред!
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 наблюдател

    2 7 Отговор

    До коментар #67 от "Реалист":

    Видяхме как фесовете 3 месеца едвам минаха 30 километра с танкове и самолети срещу кюрди само с леко оръжие.
    Ако тръгнат срещу Гърция много фес ще загине и за това само си лаят нищо няма да наравят.

    Коментиран от #148

  • 141 Неканен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Незнам каквоси чел ама поизрови се детайлно за тази война преди да коментираш. Когато фесовете атакували гърцогите да не би да са били на море??? Или май толкова им са били силите....
  • 142 0000

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "100% ТURK":

    Колко да е силна?добре,че разни големи фирми си изнесоха производството там да им е тънкян и онези да видят наживо машини.иначе козоебите още ще са в 19 век.и нали се сещаш,че ако големите инвеститори получат заповед да се изнесат оттам,всичко свършва за великата икономика и работата става пълен сикеджам
  • 143 Иванчо 2

    3 3 Отговор

    До коментар #82 от "дрън-дрън":

    Че цяло НАТО и САЩ не смеят да нападнат Русия , а ти за турция говориш , онези руснаците само ще натиснат едно копче и Турция я няма , че дано после от радиацията и ние да не страдаме.

    Коментиран от #147

  • 144 Фесолюбяч

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "ivan4o":

    Иванчо , с тебе трябва да се видим някъде на саме , да поговорим за гютверените по българските земи. Кажи къде да дойда ? Много искам да си поговорим
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Да Гърка си е Грък

    2 0 Отговор

    До коментар #140 от "наблюдател":

    Всеки Грък мрази Турците....... Преди години работех шофьор в Гръцко на Кулата водех пазача на базата вечер с мен на Кулата да пие някоя бира Загока много му харесваше веднъж се случи и новини на Турски. Поседя и вика кажи им да пуснат друг канал кви са тия аз му обясних има такива новини ееееееее в Гърция това не може да се случи да се махаме от тук отиваме другаде не мога да ги слушам
  • 149 Минчо

    1 1 Отговор

    До коментар #117 от "ИСТИНАТА":

    Кво ще воюва сега хората по светъ си имат занимания коли къщи патувания по свободно е от преди 20 25 г. Кой се занимава със такива глупаци турци кат са господства ли тия нашественици кво са оставили нищоооооо по онова време са подкарвали и влакове а тия с волове аѝде пишете ГЛУПОСТИ само
  • 150 Ми да

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "един от всички":

    И сега нямаме нищоооооо все едно в къщи да си имаме ядене а да нямаме лъжици до там я докараха нашите оправници закво се дръпна ха от Русия и залепнаха за Америка тая псмина сборище от кви ли не от там доиде и модата на наркотици и разни други пази боже
  • 151 Еретика

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "празни думи":

    Турция не само хапе,а ако иска може и да отхапе.А нашите тупан и управстващите.За ще им правят минети.Е нашите деца са вече в чужбина,за да не лиже задника на Бойко и на оня олигофрена с многото апартаменти Цветан Цветанов.
  • 152 ТРОШАЧА

    0 2 Отговор
    Заради анексирането на половината Кипър и лошите отношения с Гърция турците ще влязат в ЕС през 3836 г. :) :) ;)
  • 153 Банскалия

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "хюсеин":

    Аз не знам до сега някой да е спечелил война. Има повече и по-малко губещи. Почне ли се между Турция и Гърция - олди битти. Някой от закъсалите, евентуално, ще има ядрено оръжие и няма да посегне към него?! След това вече всичко е ясно...
  • 154 Рататата

    2 0 Отговор
    Мисля, че гърците са доста противна сган.,но и турците не им отстъпват. Ще отворя количка за сладолед на морето ако тия се сбият, бизнеса ще цъфне.
  • 155 realist

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ivan4o":

    Никой намя да му се моли, САЩ иска република Кюрдистан в Сирия,Ирак и Турция и там ще са новите бази, но има една птречка... Русия също има интереси в тоя регион...
  • 156 Голям прос

    0 2 Отговор

    До коментар #11 от "100% ТURK":

    Силна, заради Франция, Англия и Германия още навремето. Подържали са я против Русия и потърпевшите сме ние и други като нас. Силна друг път. Държава от ограничени хора не е силна
  • 157 Стив

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Я поясни малко.Гръцки може и да няма,но има две огромни британски бази.
  • 158 Стив

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Хич не си на ясно май с разпределението на силите.В момента Турция има 5 най-голяма и силна армия в света.Франция къде бяха,че не се сещам.И в комбина с Гърция и Германия пак нямат шанс,ако другите не се месят
  • 159 Стив

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Биг Дик":

    А двете огромни британски военни бази на кого са😄😄😄.Половината е гръцки другата турски,на кой е член?Нали оттам нападат Сирия
  • 160 Интересно ми е ако Турция нападне Гърция

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "Еджевит":

    или обратно как ще се задейства чл. 5 от договора за НАТО?! Какви съюзници, какво НАТО!? Този съюз е нужен май само на оръжейната върхушка! Пълен фалш!
  • 161 Бай Шиле

    2 1 Отговор
    Не бойте се мишки.Турция няма нужда да ни превзема с военна сила. 40 % от българската обработваема земя и български гори са собственост на "българи" с турски имена или турски фирми.Кой им даде пари за това,при факта че българските турци не бяха виждали сто лева на куп.Ако ДАНС не изпълнява поръчките на Цецо,Мецо и Кумецо,а направи преглед за икономическото нахлуване на Турция,то ще стане ясно ,че няма нужда да ни нападат.Пък след пет години като ни дойдат ОСЕМ Ф16,хептен няма да смеят с тяхните СТО И ПЕТДЕСЕТ изтребителя.Е те така.
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 ценностна система

    1 0 Отговор
    В Гърция избягаха осем турски войници, които гръцкият съд отказа да предаде обратно на турските власти.
    А наш Тиквун,в една тъмна нощ откара един турски офицер с белезници на границата и го предаде на Чалмата.Да сте чули нещо от тогава за него - за турския офицер ?За Тиквун чуваме всеки ден.
  • 164 DARKNET

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Георгиева":

    Няколко? Точат им зъби Египет, Сирия„Гърция,Франция,Кипър и са в "цветущи"отношения със Иран и нов приятел Армения и да не забравяме скрития играч Израел+ скрития проблем Кюрдистан. Янки и Саудитци го гледат намръщено...проблеми в Либия и Путин немой го спаси тоя път. Турция има сила и потенциал но не и със Ердоган...прилича ми на новобранец-покерджия седнал да играе покер с вълците...
  • 165 угз

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "помака":

    Те с кюрдите се мъчат още.... а Гърците имат същото количество бойни самолети и купуват още и флот имат същия ...Гърците имат подкрепата от редица страни а Ердо разчита на кюрдите...боже опази Турция от тоя боклук Ердоган разсипа я
Новини по държави: