Last news in Fakti

11 Април, 2018 14:33 19 438 118

Тръмп към Русия: Пригответе се, ракетите идват!

  • сирия-
  • сащ-
  • русия-
  • доналд тръмп-
  • ракети

Американският президент загатна, че предстои атака по Сирия

Тръмп към Русия: Пригответе се, ракетите идват! - 1
Снимка: БТА/ AP

Американският президент Доналд Тръмп предупреди Русия, че американските въоръжени сили ще извършат удари по Сирия. Държавният глава направи това от профила си в социалната мрежа Туитър.

„Русия обяви, че ще свали всички ракети, изстреляни по Сирия. Русия, приготви се, защото те ще дойдат – хубави, нови и „умни“. Не трябва да сте партньори с животното, което убива своите хора с газ“, написа Доналд Тръмп, визирайки Башар Асад.

Много анализатори очакват американците да действат „много скоро“. Самият Тръмп заяви, че ще използва „сила“ срещу правителствените сили на Башар Асад, след като се появи информация за поредната химическа атака срещу мирното население. Сирия е в гражданска война от 2011 година насам.

Малко след въпросния туит, Доналд Тръмп написа: „Нашите отношения с Русия са по-лоши от всякога, включително и Студената война. Няма причина това да е така. Русия се нуждае от нас за икономиката си, а ние искаме всички страни да работят заедно. Да спрем надпреварата по въоръжение?“.

От руското външно министерство реагираха бързо. Дипломатическото ведомство посочи, че „ракетите трябва да летят към терористите, а не законното правителство“ в Сирия. Изстрелването на ракети ще е опит на САЩ да се унищожат доказателствата за химическа атака, посочиха от Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Morgoth

    137 14 Отговор
    Е, американците открито казват, че ще стрелят и най-вероятно няма да го направят с кой знае колко модерна техника, че тя пари струва. Руснаците казват, че ще свалят ракети.
    Време е да видим колко реално струват руските С400.

    Коментиран от #8, #20

  • 3 Хомофоб

    92 59 Отговор
    Добре, че е тази миролюбива американска нация да се противопостави на руските агресори.

    Коментиран от #78, #79

  • 4 Тимур

    97 15 Отговор
    Иедиото, трябва да си платиш дето те избрха от военно-промишления комплекс. Комплексар, не то е виновна Русия, а оня дето ти дадоха пари да станеш президент на тая терористична държава.
  • 5 к нинова

    28 52 Отговор
    др.решетников,да го разпускаме ли нашето червено тръмп общество.питах и йончева и тя мълчи като г.з. аз предвидливо пратих синът си в сащ,стана американски гражданин,ама за пред простия ни електорат съм за русия.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Българин

    121 9 Отговор
    Спрете му на тоя глупак интернета. Режете кабелите че само глупости ръси
  • 8 Жозеф

    34 27 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    Видяхме предния път - нищо не струват!

    Коментиран от #13

  • 9 САЩ терористите на света

    134 23 Отговор
    Страхливи кучета, помните добре Виетнам и Афганистан, как се пробрахте пребити от бой. Сега от далеч с ракети , боклуци. Кой ви дава право да сте световни джандари и да стреляте по суверенна държава? Няма как да си закрепите фалшивия долар дето става вече за бърсане отзад ! Тъпкано ще ви се върне н а два ката !
  • 10 mediator37

    94 13 Отговор
    С-400 са скъпи ракети, жалко да се хабят за затъпени томахавки. Томахавките на Доналд Кук са в 64 контейнера, като има и още. Другата гемия и тя колко носи не знам. Ако ще пуцнат 500 томахавки, едва ли има толкова батареи С-400 , че по всяка томахавка да замярат със С-400.
    На томахавките им изтича гаранционния срок и за да не дават пари за утилизация измислиха повод да ги изпуцат, че и Израел моли, в смисъл иска , заповядва.

    Коментиран от #15

  • 11 no name no face no number

    29 21 Отговор
    Приготвихме се г-н Тръмп, заредихме се с памперси, вазелин и носни кърпички

    Коментиран от #25, #29

  • 12 Цензура моля

    100 12 Отговор
    Моля многоуважаваната преса и всички други медии да спрат да отразяват тоя луд старец поради факта , че насажда вражда, заплахи за война, наглост граничеща с налуничество и не спазва приличния тон на комуникации. Понякога и децата четат по невнимание глупостите му. Поне слагайте червена точка !

    Коментиран от #24

  • 13 Morgoth

    18 21 Отговор

    До коментар #8 от "Жозеф":

    Предния път руснаците просто се изтеглиха от целта, както най-вероятно ще направят и сега. Но по израелските ракети стреляха и свалиха някои, а други преминаха и удариха иранската база, която беше под защита на Русия.
  • 14 патриотъ

    64 8 Отговор
    Ако се докаже,че е имало химическа атака!Ами ако не се докаже,тогава какво?Нещо взе да даваш заден ход,Тръмпи!?
  • 15 Morgoth

    13 42 Отговор

    До коментар #10 от "mediator37":

    Толкова по-зле за руснаците, които трябва да докажат, ще могат да отстояват завладените територии. Защитата винаги е много по-трудна и много по-скъпа от нападението.

    Коментиран от #40

  • 16 Иванов

    14 59 Отговор
    Миналия път янките стреляха с ракети с изтекъл срок на годност. Днес ще използват нова стока. Първата вълна ще бъде с ракети от ф15, които ще обезвредят стотината ракети с400, като ги накарат да се взривят по тях. Следващата вълна ще са Томахоук с делящи се глави. Когато такава ракета е засечена от пво, тя се разделя на отделни подзаряди и е практически неунищожима. Асад да си копае гроба!

    Коментиран от #21, #34

  • 17 стьопа

    41 5 Отговор
    готови сме !!ще ви посрещнем с червен хайвер и водка !!добре сте ни дошли !!
  • 18 Патоанатом Сирия

    9 34 Отговор
    Така де, да се изкъпят, да се обръснат, да сложат чисти дрехи. Не като ония вмирисани на мърсотия от Вагнер миналия път. Две седмици проветрявахме моргата след тях.

    Коментиран от #54

  • 19 стоян

    10 45 Отговор
    Тия С 400 колко ракети в минута могат да изстрелят Въпрос до путинофилите защото ако Тръмп изстреля 30 наведнъж от томаховките колко ще попаднат в целта И какъв е смисъла от прехвалените скъпи С400 дето се набута Ердоган и плати 2 милиярда

    Коментиран от #22

  • 20 НАТО ВЕЦ

    54 13 Отговор

    До коментар #2 от "Morgoth":

    По последни данни, руснаците нямат нужда дори да стрелят с С-400, защото имали електронна система, взривяваща "умните" ракети още на старта. Това само по себе си ще доведе до унищожение на пусковите установки. Ако пък решат да изчакат, след свалянето на томахавките, вероятно ще последва кинжален удар, от което краварите ще се хванат в ядреното оръжие, със следствие световно "остъклявате".
    В общи линии, най-добре Перко да си наляга парцалите, щото ще "гледаме" краят на света от първия ред, нещо от което не изпитвам необходимост.

    Коментиран от #44, #81

  • 21 гробар

    30 6 Отговор

    До коментар #16 от "Иванов":

    Еми тогава дай па руснаците да запукат направо корабите с установките.Защото иначе вярно,че няма да им стигнат силите да свалят всичко що полети към тях.Мисля,че тогава друга песен ще се запее.

    Коментиран от #27

  • 22 Член

    38 3 Отговор

    До коментар #19 от "стоян":

    Това което ще стреля може и да не съществува преди да почне да стреля.
  • 23 викт

    6 24 Отговор
    "Нови, красиви и умни "

    Какво означава това ?
    Че ще бъдат използвани и непознати досега ракети , Томахоук са добре познати.

    А защо са умни ? Защото могат да избягват противоракетната отбрана.
  • 24 Смаян

    11 37 Отговор

    До коментар #12 от "Цензура моля":

    Леко бе пич. Насра се от страх. Каква цензура те гони. Ти си живееш в 1950 година май. Умре сталин. И СССР умре. Ше седиш пред телевизоро, ше гледаш на живо как ви бомбят и ше ривьеш.
  • 25 no name no face no number

    24 7 Отговор

    До коментар #11 от "no name no face no number":

    Ей това соросите срам нямате и воя ли ник хакнахте да ви го ту у гзо

    Коментиран от #32

  • 26 Stefan

    35 5 Отговор
    Нещо се бави удара. Минаха 2 дни. Екипажите май ги е страх да натискат копчетата за ракетите....
  • 27 НАТО ВЕЦ

    33 6 Отговор

    До коментар #21 от "гробар":

    Няма нужда от стрелба. Вярвам ще се сетиш, че на едното американско корито вече му "гаси тока" една дърта сушка. Може да са сменили екипажа, ма коритото е същото.
  • 28 ikem

    60 9 Отговор
    ТръмБ към войниците : "Огън " ,войниците към ТръмБ : " Огън на майка ти у п*ткат* ,не чули какво казаха руснаците ? Ела ти стреляй,като си толкова отворен " :)
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ха сега

    43 7 Отговор
    Вечесъм сигурен за едно нещо - че на Тръм му хлопа дъската
  • 31 фейк нюз

    17 0 Отговор
    това изобщо не е фалшиви новини
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гост

    30 7 Отговор
    В Америка май психиатри няма.
  • 34 ikem

    31 2 Отговор

    До коментар #16 от "Иванов":

    Така е.Даже тия,дето се разделят,като стигнат целта спират ,оглеждат през прозореца първо дали има някой там и тогава избухват,ако няма - стоят и чакат,докато се появи нещо.А други ,спират първо пред огледалото да се огледат дали са достатъчно красиви и тогава продължават.Абе голяма работа са !
  • 35 Велика България

    18 38 Отговор
    Руснаците определено сбъркаха с назначаването на Тръмп за президент:):) Халал да им е сега и да си му ''берат плодовете'':):) Скоро наближава и краят на руските шпиони и подлоги в България. Ще ги използваме като жив щит срещу евентуална руска инвазия в Родината. Ако войната се развие конвенционално, със сигурност ще сме част от окупационните Натовски сили в Крим, ще имаме парче от Крим и ще намажем с красиви рускини и украинки. Турция също ще го отнесе -има и хубави туркини. Гответе се българи, смели натовски воини - интересното предстои:):)

    Коментиран от #85, #118

  • 36 Еее

    17 5 Отговор
    И колко седмици ще му трябват на тоя самолетоносач да стигне Средиземно море?
  • 37 Шляхтиц

    40 8 Отговор
    До всички специалисти по военните въпроси. Руските генерали НЯКОЛКО ПЪТИ И НА МНОГО МЕДИИ СЪОБЩИХА: Ще атакуваме ракетите, но ПРЕДИ ВСИЧКО АТАКУВАМЕ УСТАНОВКИТЕ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ, Т.Е. КОРАБИ, САМОЛЕТИ, ПОДВОДНИЦИ, АМЕРИКАНСКИ НАЗЕМНИ БАЗИ И Т.Н. И Т.Н. И Т.Н. Психопатът Тръмп този път ще защити мира, свободата и демокрацията на ЗЕМНОТО КЪЛБО.
  • 38 Истина

    20 4 Отговор
    Абе алоууу тук сички сте луди за вързване ,З тея вобще неги мисля .те шесе оправят .ами помислете нийй с ко шесе браним.?!? С заднитеси миризливи части.Ужас.
  • 39 Ник

    39 11 Отговор
    Важното е, че по голямата част от населението на земята, е на страната на Русия. От 7 милиарда и нещо, не повече от милиард са за САЩ, Англия и Франция.
  • 40 Гост

    32 5 Отговор

    До коментар #15 от "Morgoth":

    Затова, най добре да се изтеглят и след обстрела да използват своите за да потопят корабите. Ще кажат, че вследствие на обстрела са загинали много руски войници и са били длъжни да отговорят.
    Провокациите станаха прекалено много, като втората световна. Дано Путин наистина е въоръжил добре страната. Другото общо,е че американците отново са потънали в дългове, точно както през втората световна, когато от длъжник на Европа се превръщат в кредитор. Наистина се надявам на добрата стара руска традиция с ракетите и да имат повечко от тях.

    Коментиран от #49

  • 41 ЕС-BG

    14 23 Отговор
    Америка ще компроментира Русия!!!
    Руснаците го знаят това, нямат сметка братушките да се води война в близките 2 години!
    А другите натискат това да стане ден по-рано!!!
    Аз се моля да няма комунизъм!!!

    Коментиран от #43

  • 42 тръмпи дъмпи

    16 2 Отговор
    беееее, беееее, беееее
  • 43 ха ха ха

    22 8 Отговор

    До коментар #41 от "ЕС-BG":

    ходи се лекувай братчет... кви камунизми са ти в тиквата бе? Путин не го е поискал още, не ти го е натресъл :D

    Коментиран от #50

  • 44 Morgoth

    8 1 Отговор

    До коментар #20 от "НАТО ВЕЦ":

    Съмнява ме, но както се вижда "сеира" предстои, така че ще гледаме.
  • 45 Диди

    14 27 Отговор
    Щом толкова сте уверени в силата на Русия,защо грачите толкова?.Празнувайте от сега,щом мислите,че те ще са победителите. Как е възможно,да подценявате САЩ?

    Коментиран от #55

  • 46 Гост

    28 4 Отговор
    Само красавец като този,може да нарече оръжие за масово унищожение красиво. Ще ги видим и колко са умни.
  • 47 ежко бежко

    7 0 Отговор
    4:4:2
  • 48 The TRAPPER

    7 2 Отговор
    Коментарът на IKEM е върхът !!!!!!
  • 49 Morgoth

    7 9 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Ако говорим за "най-добре", то най-добре е сега руснаци, сирийци и иранци да са готови за бързо изнасяне от стратегическите обекти и когато разберат къде ще бъде удара там да няма нищо - нито хора, нито техника.
    А след това е добре да се задоволят само с бучане пред международните институции. Като едновременно с това си запасят териториите, които вече са под техен контрол, допрочистят Гута и работят за деескалация, както и за това никой да не използва и никой да не успее да излъже, че е било използвано химическо оръжие.
    Удар срещу корабите на САЩ или Европа, независимо дали след изстрелване на ракетите или преди това ще доведе до световна война. Никой не е толкова глупав да го направи. Стратегията на големите е видна - ако ме дразниш ще избия още от тези които подкрепяш. Следват я и САЩ, следват я и Русия.

    Коментиран от #52, #103

  • 50 EC-BG

    9 14 Отговор

    До коментар #43 от "ха ха ха":

    Ало невежия, ако Путин ти е фен иди и си го натрисайте взаимно!
    Коя сила би оставила, да се гаврят с нея!!!
  • 51 Диоген

    13 1 Отговор
    " Всеки век си има своето средновековие!"-Николай Бердяев.
  • 52 Гост

    18 3 Отговор

    До коментар #49 от "Morgoth":

    Ами нали това иска тръмп.как така без никакви доказателства за химическа атака ще нанася удари върху Сирия и руски военни части. Разликата е,че едните са в морето, другите на сушата.аз друга не виждам. Защо трябва да стане световна война? Едните губят наземни сили, другите морски. Не е зле да изпратят наистина специалисти,за да се установи тази предполагаема химическа атака.

    Коментиран от #53

  • 53 Наблюдател

    7 14 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    А ти защо вярваш на всичко което жълти вестници пишат??? И на Русия също???
  • 54 Onq s konq

    18 2 Отговор

    До коментар #18 от "Патоанатом Сирия":

    Кви морги бе засранец си чистил ти бе , такива отрепки като тебе ги знам , гащите пълнят с говна до горе от страх ама с устите сте много яки , при бай Тошо всеки си знаеше гьола и се съобразяваше кво говори , сега всяка отрепка говори и изказва мнение по всяка тема , джендъри , гейове и т.н. всички разбирачи , плювачи, политици и анализатори на геополитиката , само дърво за вас

    Коментиран от #59

  • 55 Бисмарк

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "Диди":

    Скъпа,има время!Дай да говорим па!!Па!
    Но с реална ситуация!
    А,между друго,-как бих се радвал да видя скалпа ти на лагера Бухенвалд!
    Днес е ден на жертвите на концлагерите по света!
    Скъпа,-твой ход!

    Коментиран от #64, #66

  • 56 арджентата

    16 2 Отговор
    А, ако някоя дефектна, ядрена ракета се " приземи" в България ???
    Кой е този комплексар, за да се мисли за Бог!?...
  • 57 georgi

    21 5 Отговор
    Схемата на САЩ и бабата е винаги една и съща.Започва със смяна на режима на управление с подкупен такъв и разграбват ресурсите на държавата . Унищожават икономиката и инфраструктурата.После ти дават кредити ,с които да плащаш на техни фирми за възстановяване .

    Коментиран от #87

  • 58 Kcaniba

    22 6 Отговор
    Цирка е на финала - предпоследно действие!!
    Пушката на стената...
    не е заредена...
    Последно действие - ядрен апокалипсис!!!
    Предисловие :
    Асад, Крим, Руска агресия, Руски хакери избрали тръмп...
    Повествование: Крим не стана американска база, Украина не стана тотално подчинена на цру, а се раздели на две половини, започнали гражданска война...
    идил, талибан и други човекоядци са избити от руските ВКС , спецназ и ирански войски.
    Империята на злото фащ е на колене и в агонията си повлича целият свят.
  • 59 Диди

    6 19 Отговор

    До коментар #54 от "Onq s konq":

    Е браво на теб,наименувал си се на ,,оня с коня,,. Американците ще изхвърлят някоя друга ракета,руснаците ще напълнят гащите.
  • 60 Преминаващ

    15 9 Отговор
    И къде ще се скриете когато Русия приключи със САЩ и НАТО?

    В американската пустиня?
    :)

    Коментиран от #63

  • 61 гн Хокинг

    8 11 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    Жалки сте Комуняги
  • 62 Мими2

    8 20 Отговор
    В нормалните държави президнтите подават оставка за снимка с модел ,този изтрепа 200 000 хил човека и руснаците го пазят . Смърт за Асад да се предава животно гадно
  • 63 Kcaniba

    6 12 Отговор

    До коментар #60 от "Преминаващ":

    Северна Нигерия може да приключи със САЩ и НАТО само на някоя компютърна игра или в прогнилите от бойряшник мозъци на комунделите!
  • 64 Диди

    5 10 Отговор

    До коментар #55 от "Бисмарк":

    Любими,защо да чакаш?Ела и вземи скалпа ми. Кажи ми кога и къде да те посрещна.
    Пишеш,че искаш да те зарадвам. Хайде по скоро,само внимавай да не издадеш багажа,по път.

    Коментиран от #69

  • 65 3WW дано да не почва

    6 6 Отговор
    Американците искат 3WW, американците копнеят за 3WW, американците правят всичко възможно дори чрез Англия и Скрипал за 3WW, пробват отчаяно и не знам как Русия ще спре 3WW.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 123;)

    7 6 Отговор
    Прави ли ви впечатление,че към Сирия пътува само един кораб въоръжен със 60ракети томахоук?!Просто,повече не необходимо ...когато болшевиките ги засекат,напишете тук статия!
  • 68 Юююбряяяяя

    11 5 Отговор
    Тия брадати лъжи от Афган-а май няма да свършат работа и цял свят ще се радва ако краварите ди го заслужат магарешкия атрибут и гъдела по гъзеца от руска баба меца!
  • 69 Бисмарк

    5 4 Отговор

    До коментар #64 от "Диди":

    Един ден ще отида до Бухенвалд!
    СКАЛПА ти,скъпа,бих искал дя видя там,-да си минал/а/ през този ужас и да си омагъгосана от от това еврозверство!Първо да минеш през пещите!
    И не го предлагай на никой!
    Да,впрочем,-на плъхове,-!

    Коментиран от #75

  • 70 Рубладжийче

    6 15 Отговор
    Какво дращите по форумите ушанки? Братушките ви в Сирия имат спешна нужда от памперси, а вие им вършите много добра работа, при това безплатно. Отивайте натам, помогнете им.
  • 71 Животновъд

    7 8 Отговор
    Путин е животновъд N°1. Грижи се за най-омразните животни по света, включително и за такива в България.
  • 72 777777

    4 11 Отговор
    Ушанките да не се пъчат ами да се изтеглят Овреме!
  • 73 ицо

    6 1 Отговор
    Спрете с тези спекулацики с-400 неможе да покриецяла Сирия 400км.това е .
  • 74 незнайко

    14 3 Отговор
    НА ЦЯЛ СВЯТ Е ЯСНО ВЕЧЕ, ЧЕ РУСИЯ И САЩ СЕ БИЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ !!! Защо Тръмп не се опита да стреля директно срещу Русия ??? Защото не му стиска и свата ще разбере кой е агресора !!!

    Коментиран от #96

  • 75 Диди

    3 6 Отговор

    До коментар #69 от "Бисмарк":

    Ти не си ,,сам,,.Къде ще ходиш и какво ще правиш,не ме интересува.

    Коментиран от #82

  • 76 jambazina

    11 2 Отговор
    Смешна работа, щом това е президента на най-мощната държава в света....какво толкова има да желаем от нашине чепове...
  • 77 Политолога

    3 7 Отговор
    Това предсмъртно писмо на големия държавник Шимон Перес, носител на Нобеловата награда да го четат тъпите и платени путинови слуги

    Аз му казах: вие сте на 63 години, аз съм на 93 години. Кажете, какво искате да постигнете в близките 30 години? За какво се борите? Опитвате се да дразните Америка?

    Той каза: Не.

    Иска ли Америка част от Русия? Не.

    Имате ли недоразумения с Обама?

    Той каза: А вие защо питате?

    Казах му: Вижте, аз не съм шпионин, може да говорите с мен за всичко.

    Той попита: Какво мислите?

    И аз казах: Америка ще спечели, без значение какво правите.

    Защо? – попита той.

    Защото те са щастливи, а вие не сте.

    По-нататък му казах:

    Когато американците се събуждат сутрин, какво виждат? Мексико е на юг, те приемат мексиканци в своята страна. Канада е на север, те са много добри приятели с канадците. А вдясно и вляво има риба във водата. За какво трябва да се безпокои Обама? А вие? Вие се събуждате сутрин до своите съседи. Кои са те? Япония, Китай, Афганистан! Боже мой! Те знаят, че имате огромни земи, но на никого нищо не давате. Притежавате 20 процента от прясната вода в света, но нищо не давате. Така че когато снегът в Сибир се стопи, какво ще видите отдолу? Китайци! Защото на изток китайците са много, а руснаците – малко.

    Второто, което му казах:

    В Америка съотношението между размера на земята и числеността на населението е по-добро. При вас е лошо. Двайсет милиона квадратни километра! Боже мой! Но вие нямате
  • 78 САЩ - умри

    11 3 Отговор

    До коментар #3 от "Хомофоб":

    Кви руски агресори бе??? На теб са ти промили мозъка по телевизията. Главата ти е пълна с бръмбари. Ако не беше русия сега щеше да бършеш задниците на турците а после и на немците.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ооооо

    3 9 Отговор
    давай Тръмпи - цялото световно прогресивно човечество е с теб! Ушанките - на боклука на историята! Няма такъв измислен строй като буржоазен социализъм!
  • 81 ааааааааа

    3 7 Отговор

    До коментар #20 от "НАТО ВЕЦ":

    електронна система....да бе вярвай си! те един телевизор не могат да направят...

    Коментиран от #105

  • 82 Бисмарк

    1 3 Отговор

    До коментар #75 от "Диди":

    Но твоята пичка и скалпата ти ЖЕЛАЯ да видя на вратата на Бухенвалд!

    Коментиран от #83

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 vasik atanasova

    2 6 Отговор
    слава на Доналд Тръмп

    Коментиран от #86

  • 85 Румяна Костова

    6 2 Отговор

    До коментар #35 от "Велика България":

    Мечтата на някои бедни умове за Велика България се изчерпва със сексуални миражи за рускини в Крим.

    Коментиран от #95

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Румяна Костова

    8 2 Отговор

    До коментар #57 от "georgi":

    Планът Маршъл за Германия издига на върха корпорациите,които сега ни владеят и ни правят на луди.

    Коментиран от #89

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ДА, НО ПЛАНА МАРШАЛ ДЪРЖИ И .....

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Румяна Костова":

    50,000 ДНА АРМИЯ ОТ САЩ, ЗЛАТОТО ИМ И ОБЕЗАТЕ
    СТВОТО ДА НЕ ПРЕТЕНДИРАТ ЗА СУВЕРЕНИТЕТ. НА КОЛЕНЕ И В ПАРТЕР ДО ОТКАТ. ЗАДНА ПАЖКА ПО ХАЙДУШКИ И НА ФИНАЛА СИТНА РАДОМИРСКА. ТИ СЕ ЖЕНКА ТИ ТУЙ ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ, ТИ ТУЙ ДОБРЕ ГО ИГРАЕШ.
  • 90 МОЖЕ ДА СЕ ОС.РАТ АМА НЯМА ДА СЕ ИЗЛОЖАТ

    4 0 Отговор
    КОЙТО ГИ Е ПОМИРИСАЛ, СЕ МУ Е ОКАПАЛ НОСА. АМЕРИКАНЕЦ ЛИ Е - Е.И МУ МАЙКАТА ! УВАЖАВАЙГО И СТОЙ ПО- НАДАЛЕЧ.
  • 91 КОМ ОН! ДОНИ , ДАЙ ДОБРО !

    0 0 Отговор
    ТА ДА ВИДИШ ТИ ДЪРВО ! КОМ ОН ! ЛЕТС ГОУ !ДОНИ, ЗАХАПИ ВЪДИЦАТА ДОНИ ! ИЛИ СИ ПОРЕДНАТА РАЗМАЗНЯ !
  • 92 КЛЪВНИ ДОНИ !

    2 0 Отговор
    ЕДНО ГОВОРИШ - ДРУГО ВЪРШИШ. НО ПУТИН ОТДАВНА ТИ СКРОИЛ ШАПКА СЪС ПЕРЦЕ! ПА, ПА, ПА .ПАТЕНЦАТА ПЛУВАТ В СРЕДИЗЕМНИЯТ ПОТОК, ДОНИ ИМ ПРЕПОДАВА ПОСЛЕДНИЯТ УРОК.
  • 93 ДОНИ, ТИ СИ ПИЧ ! ТИ СИ С КРАЙСЛЕР

    1 0 Отговор
    А НЕ С МОСКВИЧ ! ТИ ВСИЧКО МОЖЕШ ДОНИ, ВЛЕЗ В КЪРВАВАТА БАНЯ ДОНИ С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ. НЕКА ДА ТЕ ВИДЯТ ВСИЧКИ, ЧЕ КАОБОЙ СЪС БОТИ А НЕ УЧЕНИЧКА СЪС ЦВИЧКИ.
  • 94 А АЗ ВЪРВЯ ПО СВЕТА И ПОДСВИРКВАМ СИ ДАЖ

    2 0 Отговор
    ДОНИ ЩЕ ДАДЕ ЛИ ЗАДЕН !
  • 95 ЩО БЕ РУМИ, НЕ ТЕ ЛИ ЗАБЕЛЯЗВАТ ВЕЧЕ ?

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "Румяна Костова":

    ГАЛИБА СИ ПРЕЦЪФТЯЛА, ТРЕПЕШ ИМ ЛИБИДОТО ОТ ДИСТАНЦИЯ.
  • 96 гост 2

    3 2 Отговор

    До коментар #74 от "незнайко":

    "НА ЦЯЛ СВЯТ Е ЯСНО ВЕЧЕ, ЧЕ РУСИЯ И САЩ СЕ БИЯТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ !!! Защо Тръмп не се опита да стреля директно срещу Русия ??? "

    Една директна конфронтация в САЩ-Русия в Сирия с ясно изразен победител би имала два евентуални изхода:
    - Явно надмощие на САЩ.
    О.К. Ще се приеме като победа на "демокрацията", но на Русия няма да й се накриви много шапката, защото Русия е сама за себе си. Няма толкова васали около себе си, които да трябва да държи в подчинение, защото на васалите й се крепи силата. Русия ще се оттегли в ъгъла, който в случая е доста далеч от нейните граници и ще продължи да си кара нейната, а Света ще е станал свидетел на поредната война, без някаква съществена промяна след краят й.
    - Явно надмощие на Русия.
    Тук вече е интересното. Една победа на Русия би компроментирала много САЩ пред слугите й. Би компроментирала ВПК на САЩ, милиардите за военен бюджет и милиардната търговия с оръжия. Това би били такъв удар за САЩ, който би обезсмислил започването на 3СВ. Просто единственото, което ще трябва да направи Русия при победа е да чака.

    Може би за Света варианта с война САЩ/Русия в Сирия е по-малкото зло, което е за предпочитане и което Света чака с нетърпение, за да си отдъхне от продължаващото години дрънкане на оръжие на двете големи военни сили, което да е локализирано, а да не повлече целият свят както при предната Световна.
  • 97 Midnight Express

    4 2 Отговор
    И Турция да се приготви, американските ракети не са толкова умни, някои отклоняват се. Πогрешно, разбира се.
  • 98 Владо Вр

    2 0 Отговор
    Колеги, благодаря Ви, за коментарите. Развеселихте ме. Ще си пия ракията в добро настроение. Бъдете живи и здрави много години да ме веселите така.
  • 99 Мар.Жуков

    5 1 Отговор
    Край с краварите тръмпи ще погуби америка,това бе ясно още преди 1 год.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Людовик

    3 1 Отговор
    Според мен ще има война. Много по-мащабна и смъртоносна.И като загинат достатъчно хора(милиони) и тези които,оцелеят усетят пагубните последствия от войната.Може би тогава светът ще се обедини и хората ще живеят по спокойно.
  • 103 НАТО ВЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Morgoth":

    Щатите се държат като хулигана на махалата. Русия не може да им прави повече отстъпки. Време е хулиганското поведение да бъде наказано. Ако не го направят руснаците, после никой няма да ги взима на сериозно.
  • 104 Пич

    3 7 Отговор
    Не одобрявам това! Демагогия,която всички от вас,самоопределящи се като кравари и ушанки с радост коментирате. .
    Възпитаник съм на електротехническо и военно училища.Не съм нито русофил, нито на вашия език "соросоид".Приемете личното ми мнение.
    Русия ще е безпомощна в една обикновена,конвенционална война!
    Един предател (Скрипал) не успяха да затрият,Турция им свали самальот, Израел ги бъзика по съюзническите им бази,народа им гладува,Су-Пу-Миг им не струва,горят си хората в мола,денги нет...
    Ето напоследък сами падат-Ил-76 (270 погибшивх,Бог возмьот)

    И скъпи мои руски подлоги, тролове, ушанки и т.н., не забравяйте (ако сте истински българи ) , че последната държава обявила война на Майка България е СССР (05.09.1944) .
    Айде фак ю и до свидания
  • 105 НАТО ВЕЦ

    2 1 Отговор

    До коментар #81 от "ааааааааа":

    А ти си гледай китайският телевизор и вярвай на глупостите, дето пишеш.
  • 106 съмнителен

    6 3 Отговор
    "ще използва „сила“ срещу правителствените сили на Башар Асад" - къде е Демокрацията, че да ползва сила, срещу избраното правителство?? Значи войната не е СРЕЩУ ТЕРОРИСТИТЕ, а срещу законно избраното правителство, което се бори с шайката, която реже глави и взривява бомби в метрото, сваля самолети и т.н.! САЩ трябва да обявят официално война на Сирия и да признаят обучението на терористите на които помагат! Няма доказателства за използването на хим. оръжия, няма доказателства, че Русия е отровила Скрипал - кому е нужна тази провокация при това положение?! Руснаците са поканени от Асад, а какъв го дирят САЩ(НАТО) и Израел там, ГРААЛА ЛИ ТЪРСЯТ??
  • 107 Гала

    2 0 Отговор
    Оффф, айде пускайте атомките, че ми писна от вас да ми пада рейтинга!!
  • 108 идил

    3 3 Отговор
    До всички американо еврогейчета на вас ви трябва още един Кимчо и няма да ви стигнат памперсите хахахахаааа...

    Коментиран от #111

  • 109 Кимчо

    2 4 Отговор
    Американски гейове пригответе се еднооките ракети с две бомби идват да ви го напраскат отзад хахахаааа...
  • 110 СЛАВА РОССИИ ! И ТУЙ ТО !

    2 2 Отговор
    МЕКИ КИФЛИ С МАРМАЛАД ! ЕДНА ХУ.НЯ ! НО ПЪК СА ПОБЕДИТЕЛИ ДОРИ ПРЕДИ ДА СА ОТИШЛИ ТАМ. ГАЩИТЕ ИМ СЪ СЛАБИ, ГАЙКИТЕ ИМ ЛАБАВИ А И МЕЖДУ КОЛЕНЕТЕ СА МЕКУШАВИ. А СА ГЪКНАЛИ МЕКИТЕ КИФЛИ, А СА СЕ РАЗШИРИЛИ ЗА В ЧАС ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ ЧАК ДО НАС. ДУНЯ СИ МИСЛИ ЖЕ Е ГОЛЯМ МЪЖАГА НО НЕ ЗНАЕ С КОЙ СИ ИМА ДЕЛО. ПУТИН ЩЕ МУ ТУРИ ШАПКАТА САМО ДА СИ НАВИРИ ДУНЯ ОПАШКАТА. ЗАБРАВИХА, ОСЕТИЯ, АБХАЗИЯ, КРИМ. А КОЛКО ОЩЕ ЧАКАТ. ДА НЕ СПОМЕНАВА, РИМ, БЕРЛИН И ТОКИО.
  • 111 fez alert

    4 0 Отговор

    До коментар #108 от "идил":

    На Турция, за 2018, се нуждаят 200 милиарда $ заеми. Иначе фалира. Ти, помисли си кой ще ги даде. Ако ги дадe де ...

    Коментиран от #113

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 fez alert

    4 1 Отговор

    До коментар #111 от "fez alert":

    И ако не разбираш, защото си глупак, човекът се молеше. Да, "великия султан", той. Вие дадохте на Гърция 300, каза, дайте и на мене, що не давате и на мен. Да, ама Гърция е в ЕС, има газ и се държи достойно. Ти си в анадола, нямаш нищо и ги псуваш всеки ден. Идват ти черни дни, момченце, черни дни ти идват.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ААА

    2 0 Отговор
    Всичко ще затихне в този момент в който до руските кораби в залива застанат и китайските ,както стана преди 7 години когато щяха да нападнат Сирия за първи път. И тогава се даде шанс да се излезе елегантно от ситуацията с уж унищожаване на хим. оръжие. Но после пратиха в Сирия главорезите да демократизират. Китайците за в момента мъдро изчакват ,за да осребрят както трябва важното си място в световната игра за надмощие. Американците предварително се опитват да ги контрират със санкции и мита ,за да не се месят , а стара Европа е легнала в калта и съзерцава пейзажа.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Гостът

    3 0 Отговор
    А бе господа американци стойте си в тъпата държава ! Не ви щем ни демокрацията ни вас. Стига сте протягали мръсните си ръце.
  • 118 велик бълха̀рин

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Велика България":

    Коя приказка четеше майка ти преди да почнеш да сънуваш? Хан Крум-Супермен, или Стамболов - Дарт Вейдър?