21 Април, 2018 06:31 1 630 8

ЕС и САЩ да обсъдят новите санкции

  • германия-
  • ес-
  • сащ

Германия иска диалог по темата

Германия смята за желателно САЩ да обсъдят въвеждането на нови санкции срещу Русия с ЕС, съобщи РИА Новости.

Това беше обявено от официалния представител на германския кабинет Щефан Зайберт.

„Това е желателно и ще бъде обсъдено по отношение на санкциите, наложени във връзка с превземането на Крим. Ще се опитаме да говорим по въпроса“, заяви Зайберт.

Той добави, че все още не са планирани други санкции. По-рано днес излезе информация, че Германия може да преговаря със САЩ, бизнеса в страната да бъде освободен от налагането на санкции срещу Русия.

Много руски предприятия имат бизнес отношения с Русия. За това и те държат на продължаване на преговорите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    4 18 Отговор
    Няма да и мине номера на Меркел,принципите са по-важни от желанията на бизнеса!:)Путин докато не фалира,няма да клекне!:)

    Коментиран от #2, #4

  • 2 гост 2

    17 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    Светът не е само САЩ и ЕС! Със санкциите които САЩ налагат на неудобните за тях и с които задължават васалите си просто постигат обратният ефект. Изолират се и пречат на развитието на всички, гонейки собствените си интереси. Ако Света на изпуши от създаденото изкуствено напрежение, то следващото столетие може да се очакват много войни за независимост, съпътстващи края на всяка империя.
  • 3 Рубладжийче

    2 18 Отговор
    Пак хибридни номера, но минават пред неграмотна и малоумна аудитория. Санкциите, които ЕС е наложила на кочината тбсе налагат със съгласието на всички членки, като Германия е техния инициатор. САЩ тук изобщо нямат думата. В статията става въпрос за санкциите, които САЩ наложиха на Русия и, които ще засегнат и европейските фирми, които ги нарушат. Но поднесена по подобен хибриден начин написаното напълно обслужва руската гледна точка, че ЕС не иска санкции а те се налагат от САЩ и, че ЕС са американски васали. Христомотиен пример за руски хибрид.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Истината

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    Колкото си грамотен толкова и изказването ти тъпо!
    Русия е единствената страна в света която може да съществува сама!
    Има и природни и интелектуални ресурси!
    Руски студенти спечелиха първо и второ място в Световното първенство по програмиране в Пхенян.
    В продължение на 18 години руснаците са спечелили световното първенство 12 пъти.
    А в България само "процесори" - тип "варена глава" катоато теб!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 а от кога

    7 1 Отговор
    америка е чавст от ЕС за да трябва ес да се съобразява с желанията на краварите ??време е ЕС да започне да се държи като възрастен и да гледа само своите интереси което включва излизане от нато , създаване на европейска армия и сътрудничество с русия .
  • 7 2018

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рубладжийче":

    В статията става въпрос за санкциите, които САЩ наложиха на Русия и, които ще засегнат и европейските фирми, които ги нарушат. САМ СИ ГО НАПИСАЛ И ТОВА АКО НЕ Е ИЗНУДВАНЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Е.
  • 8 Голям Слон

    5 0 Отговор
    Игра на нерви! Крим няма да им го опростят скоро на руснаците. Както и това, че надигнаха глада. САЩ искат Русия с някой, като Елцин или Горбачов.
Новини по държави: