Last news in Fakti

25 Април, 2018 14:00 3 404 11

Русначе, гений по химия, се самоуби

  • русия-
  • химия-
  • момче-
  • ученик-
  • самоубийство-
  • москва-
  • гений

Момчето оставило предсмъртно писмо

Русначе, гений по химия, се самоуби - 1
Снимка: Shutterstock

В Московска област е открито тялото на 17-годишен победител в олимпиада по химия. Ученикът е открит мъртъв малко след като бил посетен от служители на федералната служба по безопасност, съобщи „Московский комсомолец”.

По данни на изданието нещастието се случило на рождения ден на момчето. Преди това той бил на училище, където не предизвикал подозрения у преподавателите си с поведението си. Ученикът оставил предсмъртно писмо, в което пишело, че в страната му не са необходими талантливи хора.

Момчето неведнъж е побеждавало на областни и национални кръгове на олимпиади по химия. В дома си той провеждал опити, които понякога приключвали с взривове.

След оплаквания от съседи дошли от службите, направили проверка и иззели телефона му. През март стана ясно, че семейството на друго талантливо дете – Марк Вишни, са емигрирали в САЩ, за да може то да се чувства полезно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    36 16 Отговор
    В империята на злото, лъжата, наглостта и двуличието не е здравословно да си умен и да можеш да мислиш! На Путин и олигарсите му им трябват безмозъчни мужици на които единствената жизнена нужда е бойряшника! Жалка история!

    Коментиран от #2

  • 2 Иван

    25 33 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Империята на злото е Америка пич нещо си се объркал.

    Коментиран от #5

  • 3 ГосТ

    23 4 Отговор
    И това не може да се отрече на руснаците. Страничен ефект, който е доста сериозен. Не може да третираш мозъците на нацията си като щофьорите,дори по лошо -да ти репресираш. Затова ще продължи да има изтичане на руски мозъци. Разбира се, че отношението и заплащането на интелигенцията е несравнимо с нашето, но все пак е крайно недостатъчно. При нас,ако химика не бърка дрога е умрял от глад или взима колкото чистачка.това отделен въпрос
  • 4 Реалист

    18 5 Отговор
    Вместо да го привлекат на работа и да му създадат условия да се развива, те са го смачкали...
  • 5 Kcaniba

    13 9 Отговор

    До коментар #2 от "Иван":

    Тролчик напиши в гоогле "Империята на злото" и ни кажи какъв е първият резултат !!!
  • 6 Хихихи

    11 16 Отговор
    Чиста антируска пропаганда! Пълни глупости. Също като химическите стаки в Сирия и случая Скрипал.
  • 7 Ф 35

    6 5 Отговор
    В руските служби служат само хазари. Част от тях са верни на Сион, а други на Кремлин. Тези първите търсят и унищожават млади таланти работещи във военната сфера с цел да не бъдат наклонени везните срещу Сион. Първо се опитват да откраднат новата технология, по стар обичай и после в канавката. Преди дни убиха създател на подводница от най- нов клас с фалшиво обвинение за разхищение на средства. Плановете вече са в Близкия изток.
  • 8 Пеньо

    15 2 Отговор
    В Русия умните и способните винаги са представлявали опсност за управляващите. А тези, които могат да мислят самостоятелно направо са врагове!
  • 9 Бай хой

    5 12 Отговор
    В сащ " талантшивите" са поощрявани докато влязат с автоматично оръжие в училище.
    Много ясно че след като е предизвиквал взривове в жилищна сграда и има оплакване, службите ще му обърнат внимание.
    Какво са ревнали соросоидите?

    Коментиран от #10

  • 10 Kcaniba

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Тролераст покажи ми къде в статията се споменава името на САЩ??? ВАС РУСКИТЕ слуги САЩ МНОГО ви страхува май! И има защо? Страната на неограничените възможности за пореден път ще ви смаже гнилите тикви! Ама така е кат сте прости да се състезавате с тях!
  • 11 Суйо

    2 1 Отговор
    Голяма драма, няма що! Малкият често е правил взривове и съседите викнали полиция. А тя виновна, че държавата не давала тласък в развитието на млади гении?! Ако взриви блока или опожари 2-3семейства, ще дрънкате, "Къде са били властите?". Ей Сузанита свива цигари, духа на чичковци с Мечоци, и връзва куките на ружка, без да е лауреат по химия.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания