Last news in Fakti

3 Май, 2018 10:40 1 376 6

В Румъния хванаха 34 мигранти в български камион

  • румъния-
  • бежанци

Шофьорът също е наш сънародник

Тридесет и четирима граждани на Иран и Ирак бяха заловени на граничен пункт "Нъдлак 2" румънско-унгарската граница при опит да напуснат нелегално Румъния с камион с българска регистрация, управляван от български гражданин, предаде агенция "Аджерпрес".

Всички задържани мигранти били подали молби за убежище в Румъния.

Български гражданин е на 51 години и е бил придружен от 59-годишен френски гражданин от турски произход.

По документи камионът превозвал палети със салфетки от България за фирма в Германия.

Румънските гранични полицаи предприели щателна проверка на товара и открили във вътрешността на камиона 19 мъже, осем жени и седем деца.

Румънската гранична полиция води разследване по случая, за да се установи пълната картина на престъпната дейност и да бъдат идентифицирани всички замесени лица, се посочва още в прессъобщение на румънската гранична полиция в окръг Бихор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валери

    7 4 Отговор
    Няма такова нещо! Тиквоча и подопечните му ще Ви потвърдят, че имаме най-строго охраняваните граници в Европа и пиле не може да прехвръкне! В краен случай камион с мигранти на всеки час.

    Коментиран от #3

  • 2 НКВД

    4 7 Отговор
    Българският шофьор, който всъщност е с руско самосъзнание, трябва да бъде освободен, защото според руските закони, се води и руски гражданин именно заради руското си самосъзнание. Френският гражданин от турски произход също трябва да бъде освободен, понеже произхода му го превръща в наш съюзник заради дружбата между Турция и Русия. Камионът е руска собственост и въпреки фалшивите български номера, също трябва да бъде освободен, защото ще бъде използван за мисия в Донбас като превозващ хуманитарна помощ с гаубици и снарядите за тях, с което да подкрепим нашите братя в Украйна в борбата им срещу украинския окупатор. Ако тези условия не бъдат изпълнени, ще насочим срещу Румъния ракети. Ще насочим ракети и срещу Бурунди, ако трябва. Светът трябва и е длъжен да се подчинява, да трепери и да лежи в краката на Русия.
  • 3 Бъг

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Валери":

    Турски тираджии натоварили емигранти в Румъния да ги закарат в Унгария , не се самобичувай като българин защитавай България , естествено че границата ни е за пример , цяла Европа го казва ама не няколко хахо индивида плюят по България .... срам

    Коментиран от #5

  • 4 Салам Алеко

    5 1 Отговор
    Шофьорът е наш сънародник! Това казва че най-важното не е българин, просто има български паспорт! Всичко е ясно!
  • 5 Валери

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бъг":

    Слушай какво ти говорят от европа и далеч ще стигнеш, скоро и чалма може да сложиш. Няма нищо случайно, простотията води след себе си мизерия и разруха. С такива индивид, като тебе логично сме на това положение.
  • 6 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Чист българин и още по-чист французин возили хора за интеграция в Германия!
    Братята румънци объркали работата и сега те ще трябва да ги интегрират някъде из Карпатите. А.Мергел ще им се разсърди!
    Ама защо французинът и българинът са си говорили на "майчин" язик ?
Новини по държави: