Last news in Fakti

5 Май, 2018 08:07 3 553 16

ИД заплаши Мондиал 2018: Избийте всички

  • ислямска държава-
  • мондиал 2018

Бойци на терористичната групировка „Ислямска държава“ (ИД) призоваха последователите си да организират атаки срещу световното първенство по футбол тази година в нова онлайн пропаганда, пише „Дейли Мейл“ (Daily Mail).

Един от плакатите на ИД идва с надпис на френски език, който гласи „Избийте всички“. Това е най-новата серия от заплахи, които джихадистката групировка отправя към Мондиал 2018, който започва на 14 юни в Москва.

През април „Ислямска държава“ предупреди руския президент Владимир Путин, че „ще плати и цена за избиването на мюсюлмани“. Тогава плакатът показваше джихадист, който държи автомат, на заден план се вижда Путин, изобразен като мишена, както и футболни трибуни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    50 7 Отговор
    Английска медия разпространява изявленията на терористи, за да е сигурно че няма недочули и недоразбрали терористи на острова и във Франция. Остава само властите да ги въоражът и да им купят билети за световното.

    Коментиран от #3

  • 2 Eee

    20 1 Отговор
    Еее тогава ще гледаме световното по ТV-то,за безопасност.
  • 3 Мужик

    18 23 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Като си бил дете, много са те изпускали на глава, нали?... Поддръжниците на Ислямска държава в Англия и Франция не четат Дейли мейл, а сайтовете за ислямистка пропаганда, където репортерите от Дейли мейл са видели тази информация. Според теб кое е по-правилно, когато медиите открият такава информация, да си траят ли? Явно не си наясно, но на медиите в свободния свят работата им е да информират, а не да си траят, както си траеха нашите за Чернобил и куп други неща...
  • 4 НКВД

    23 6 Отговор
    Британците и без друго ще гледат световното пред телевизорите такаче да не се притесняват толкова хахаха!

    Коментиран от #7

  • 5 Гостът

    26 7 Отговор
    Точно английската информация и не само тяхната в момента е пропагандна.И са насочени единствено към Русия.Такива слепоци като теб не виждат какво се случва.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бесен Язовец

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "НКВД":

    Точно вчера гледах по един руски спортен канал, Матч-Тв, предаване за продажбите на билети. Ще се удивиш но всички билети които им са положени на англичаните, отдавна са изкупене и търсенето е гоолямо ! Дори американците са изкупили 80 хиляди билета, макар и да не учавстват в първенството. Тъй, че не се изхвърляй много, кът не знайш !

    Коментиран от #8

  • 8 НКВД

    8 4 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Еми тогава да слагат памперсите и да сядат на трибуните и кротушка!

    Коментиран от #10

  • 9 некойси

    7 2 Отговор
    Англо-Американската машина в действие ... Евреите трябва да са доволни ...
  • 10 Бесен Язовец

    4 3 Отговор

    До коментар #8 от "НКВД":

    Те поляците, га беше европейското в Полша и без памперси ви отупаха като шкембе у дувар !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Оптимист

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Cenzor":

    Ми,класираха се ти поне веднъж в живота си за нещо,бе, да ти с.рем у мъжката.
  • 13 Оптимист

    2 0 Отговор
    *Класирай се ти поне веднъж в живота си за нещо,да ти с.рем у муцката!
  • 14 Ще пътува за световното

    1 0 Отговор
    че няма недочули и недоразбрали терористи на острова и във Франция
    --
    Имаш ли идея каква е организацията за пътуване на зрители за световното? Руските власти са направили и невъзможното, за обезпечат сигурността. Първо: всички зрители трябва да се снабдят с ID карта с имена и снимка - без нея не можеш да припариш до нито един стадион или обект. Без ID карта не можеш да си купиш билет за мач, като местата са поименни.
    За чужденците се издава ID карта в специален сайт, която замества визата за периода на световното. В сайта пише, че властите си запазват правото за недопускане на чужденци без обяснения, като информация за причините да се откаже издаването на ID карта не се се предоставя. Информация за организацията на посещенията на световното има в нета.
  • 15 Бай село

    1 0 Отговор
    Нема да се случи това ПУТИН И ТРЪМП са ги предопредили ха премърдате спираме ви и парите и оръжията ..така че ще има футболни емоций за белите хора ..а на българите един съвет играйте повече тото за да могат да получават повече пари нашите футболисти и да могат да се развиват като певци и да можем да слушаме повече песни от тях като,,,ТРЕПНИ ТРЕПНИ...............Ааааа и на идиотите дето ходят по бг футболни срещи ако поискате държавата да ви разреши да влизате с оръжия на стадионите ще ви подкрепя даже и на референдум съм съгласен..
  • 16 Крадец

    0 0 Отговор
    Англичаните газ пикаят от злоба и безсилие !Станаха говорители на ИД!Позор за тях!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания