Last news in Fakti

5 Май, 2018 16:19 36 154 22

Грандиозен скандал в Сърбия

  • сърбия-
  • ана бърнабич-
  • александър вучич

Президентът отказал да приеме оставката на премиера

Сръбският премиер Ана Бърнабич е подала оставка, която е била отхвърлена от президента Александър Вучич, съобщи Telegraf.rs.

През вчерашния ден Бърнабич имала огромен спор с министъра на иновациите и технологиите Ненад Попович. Това е станало по време на вчерашното правителствено заседание.

Бърнабич е била атакувана от още няколко министри, след което е подала оставката си на президента. Александър Вучич обаче отвърнал: „Това няма как да стане“.

Сръбският министър на отбраната Александър Вулин отрече да се е стигало до оставка, но призна за сериозен конфликт. Според него на този етап има някакво съгласие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    39 19 Отговор
    Трудно им е на сърбите,но скоро ще хванат вярната посока!
  • 2 Буги вуги

    57 81 Отговор
    Света отдавна се промени.Предстои обединение на балканските народи.Руската пропаганда вече определено изнемогва.Сърбия ще бъде една от първите,подала документи за влизане в НАТО.Налагане на част от санкциите,които има Руся,биха я докарали до просешка тояга.Би било глупаво,да си изолация почти в средата на Европа,но верна на Москва!И те осъзнават това.

    Коментиран от #22

  • 3 Буги вуги

    51 60 Отговор
    Може да слагате червени минуси,но това е единственото,което можете да правите…Просто,нещата вървят както трябва да бъде.Опитайте,да преглътнете този ФАКТ.БГ

    Коментиран от #5

  • 4 Буги вуги

    43 35 Отговор
    Погледнете лицето на премиерката на Сърбия!Тя ли,ще клекне на Путин?

    Коментиран от #21

  • 5 Здравко Чолич

    25 23 Отговор

    До коментар #3 от "Буги вуги":

    Абсолютно си прав!
  • 6 onq s konq

    48 49 Отговор
    Сърбите много скоро ще повярват ЗАЩОТО ВЕЧЕ УСЕЩАТ че РУСКИ "НЕУТРАЛИТЕТ" = ГЛАД,но верни на дебелоглавието си ще бъде ПО ТРУДНИЯ НАЧИН.

    Коментиран от #8

  • 7 И???

    48 14 Отговор
    И кое му е грандиозното? Нашите ги правят често и кво от това? Скарали са се и това се предоставя като грандиозна случка! Нима не е по-грандиозен скандала, че ние си даваме златните находища безплатно, дори без някой да се противопостави! Ето това е грандиозен скандал, а не, че комшийката се е скарала с някой си..
  • 8 За оня под коня

    71 28 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Гладен си ти, а не комшиите! Ти в Белград ходил ли си? А в Нови Сад? Хората с чичо ти сам воюваха и пак са много по-добре от нас!

    Коментиран от #9, #14, #19

  • 9 onq s konq

    40 74 Отговор

    До коментар #8 от "За оня под коня":

    Не съм ходил в Белград.И в Нови сад не съм ходил.И не ти вярвам че са по-добре,а не по-зле.И не са хора и не са воювали с чичо ми Сам.Просто бяха поставени на мястото им от НАТО.Щото ако имаше война,кьорав сърбин нямаше да оцелее.И не съм гладен...щото преди малко ядох:)

    Коментиран от #18

  • 10 За оня под коня

    39 16 Отговор
    Да ти е сладко! Но ако имаш време и желание, препоръчвам ти да отидеш и видиш с очите си, особено Нови Сад ще те изненада много приятно!

    Коментиран от #17

  • 11 гост

    30 18 Отговор
    Това не беше ли лесбийката, която редовно им води гей парадите? Да си я чуват, така се влиза в гейропа.
  • 12 Kralq

    7 23 Отговор
    Vijdate li hora Macedonia I Surbia ostavat velikata Russia zahto be hora neni stiga nahata Bulgaria no I vsichki susedki predavat Russia

    Коментиран от #13

  • 13 брей,брей

    14 6 Отговор

    До коментар #12 от "Kralq":

    Заради такива като тебе ме е яд че не мога да дам повече минуси от един...То шльокавица ли не бе,то глупости ли...
  • 14 хитеp

    27 12 Отговор

    До коментар #8 от "За оня под коня":

    да си чувал за област Воиводина? просто в Нови Сад никой не се определя като сърбин! Така че не си вади заключение за Сърбия от това че си изял една плескавица в Белград и си ходил до тоалетна в Нови сад пътувайки транзит за Суботица!

    Коментиран от #16

  • 15 До хитеря

    10 7 Отговор
    А ти не си вади заключение, съдейки по себе си! Имам бизнес в Нови Сад от края на миналият век. Прекарвам една седмица в месеца там. В Белград ходя само време от време, защото ми е по път и тогава, когато участваме в обществени поръчки! Войната през 99та ме завари там. Така че видях това, което не ти пожелавам да виждаш.
  • 16 До хитеря

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "хитеp":

    Само да добавя, че се извинявам като написах, че съдиш по себе си, защото мисля, че ти даже не си минавал транзит! Защо така мисля ли? Ако беше минавал дори и транзит през Нови Сад, нямаше да напишеш "..си ходил до тоалетна в Нови сад пътувайки транзит за Суботица!" , защото пътя за Суботица минава не от Нови Сад, а покрай Нови Сад! Това малко прилича да кажеш, че пътувайки от София за Бургас си ходил в тоалетната в Стара Загора...
  • 17 Така е

    5 2 Отговор

    До коментар #10 от "За оня под коня":

    Така е, но не забравяй че във Войводина живеят етнически унгарци
  • 18 Ония с магарето

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Ако си гладен, све някой ден ще се надеж, но ако си прост е завинаги.
  • 19 57к

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "За оня под коня":

    Големи вицове разказваш :))
  • 20 Христо

    5 2 Отговор
    Винаги съм се чудел, защо някой, като не е с САЩ или ЕС, непременно трябва да е с Русия??? Нещо като „неутралитет” не съществува ли? Сърбите мразят американците точно толкова, колкото мразят и руснаците.
  • 21 ТеооГеоо

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Буги вуги":

    Позна , като техен съмишленик ....джендър , достоен последовател на Джудит Бътлър , фекалното изчадие на Сорос.Да няма да клекне.
  • 22 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Буги вуги":

    Съгласен съм със теб! Ама, мислиш ли че с тая ще стане!?:) Кадрите решават всичко! Можех да го цитирам и в оригинал! Ама, нема смисъл! То, и на български, я някой ме разбере, я не!
Новини по държави: