Last news in Fakti

29 Май, 2018 07:24 2 851 15

Британски лекари: Не гарантираме за живота на сем. Скрипал

  • сергей скрипал-
  • новичок-
  • великобритания-
  • юлия скрипал

Лекуващите медици на Сергей и дъщеря му не могат да направят дългосрочна прогноза за здравето им 

Британски лекари: Не гарантираме за живота на сем. Скрипал - 1
Снимки: БТА/АР

Лекуващите лекари на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му, които бяха отровени с нервнопаралитично вещество във Великобритания, не могат да направят дългосрочни прогнози за здравето им, а в началото са се опасявали, че е можело да стане много по-зле, предаде Reuters.

Скрипал - бивш полковник от руското военно разузнаване, издал десетки агенти на Великобритания, бе намерен заедно с дъщеря му Юлия в безсъзнание на пейка в южния английски град Солсбъри на 4 март.

Медици от болницата в Солсбъри, където двамата бяха лекувани, казаха пред BBC, че са се питали дали някой от тях няма да пострада от нервнопаралитичното вещество. Освен това са допускали, че Сергей и Юлия може да умрат от отравянето.

Британски лекари: Не гарантираме за живота на сем. Скрипал

На въпрос какви ще са дългосрочните последици от отравянето за здравето на бащата и дъщерята, медицинският директор на болницата Кристин Бланчард отвърна, че прогнозата е неясна. "Честният отговор е, че не знаем", каза тя в интервюто, цитирано от Reuters.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бббббб

    18 1 Отговор
    То и тук нашите доктори не гарантират ,че ще живеем 100год.
  • 3 соросоидни кърлежи

    32 1 Отговор
    Втора серия от един филм с голям бюджет, но със слаби изпълнители.След като съборихте къщата на Скрипал,изхвърляхте земята от градинката им,сигурно утре ще заличите и летище на което кацнала Юлия.Така се крият следи от едно британско престъпление.

    Коментиран от #6

  • 4 среднощен

    21 3 Отговор
    Десетките агенти издадени от полковника, също биха били достатъчна заплаха за здравето на този, който ги е издал!? Понякога нещата са съвсем "травиални"! Но в своята мания за величие забравяме за "малките камъни", които "обръщат каруцата"! За жалост, "цялата истина" по случая няма да стане достояние на "публиката"! Защото ще си проличи, че някои "велики" всъщност не са на нивото на своето "величие"!
  • 5 прогноза

    24 0 Отговор
    "не могат да направят дългосрочни прогнози за здравето им" - Е, да! Ако не говорят каквото ги инструктират, като нищо може да се окаже, че "новичок" действа с голямо закъснение. Те и без това са "употребени" и почти непотребни вече...
  • 6 ЗайоБайо

    17 0 Отговор

    До коментар #3 от "соросоидни кърлежи":

    Точно
    Само ще прибавя:
    Избиха и изгориха животните им
  • 7 въпрос

    0 10 Отговор

    До коментар #1 от "Еl comandante":

    Скоро ходил ли си на психиатър. Не си само ти, много българи, подобни на тебе, пренебрегват този толкова важен преглед.
  • 8 ако беше новичук

    8 0 Отговор
    ако беше пропагандната съставка в кръвта им, отдавна щеше да знае доктора-директор. Но тъй като е някакъв антируски коктейл с неизвестни химически съставки, наистина не знаят хората.
  • 9 004

    10 0 Отговор
    Българските лекари се разграничават от мнението на британските си колеги. Няма основание за безпокойство- всеки човек рано или късно умира нерде Англия нерде България.
  • 10 Под прикритие

    9 0 Отговор
    Тези хора са употребени от западните служби и не са нужни на никого. Дори пречат. Ще последват домашните си любимци. Това е тъжната истина. Нови самоличности, нов живот, ама друг път...
    Просто няма да ги има. Разтворени в киселина или изгорени и всичко е приключило и никога няма да проговорят. За света ще са с нова самоличност и живеят някъде в САЩ. Да бе...
  • 11 Да уж

    3 1 Отговор
    Ами нали точно това са казали аналитиците на ситуацията в Русия. Нищо добро не ги чака. Тя иска да се върне, горката, ама не може. Отвличане на руска гражданка, това е.
  • 12 Истината е,

    0 0 Отговор
    Че Скривалището не искат да плюят Русия и английските изрод чета от МИ 5/6 ще ги ликвидират като неудобни свидетели на тази интрига. Те за това нарушават международно право и не пускат роднини и хора от руското посолство при гражданската на Русия Юлия Скрипал. Обаче тя ясна каза за Русия - "... моя страна"
  • 13 Истината е,

    0 1 Отговор
    Че Скривалището не искат да плюят Русия и английските изрод чета от МИ 5/6 ще ги ликвидират като неудобни свидетели на тази интрига. Те за това нарушават международно право и не пускат роднини и хора от руското посолство при гражданската на Русия Юлия Скрипал. Обаче тя ясна каза за Русия - "... моя страна"

    Коментиран от #14

  • 14 Истината е,

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Истината е,":

    Че Скрипали
  • 15 незнайко

    0 0 Отговор
    ПРЕКАЛЯВАТ !!!
Новини по държави: