Last news in Fakti

18 Юни, 2018 18:40 1 890 5

Тръмп: Германците се обръщат против лидерите си

  • доналд тръмп-
  • германия-
  • ангела меркел-
  • мигранти-
  • бежанци
Тръмп: Германците се обръщат против лидерите си - 1

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който заема твърда позиция по имиграционните проблеми на страната си, посочи проблемите, с които се сблъсква управляващата коалиция в Германия заради миграцията, като пример за последствията от лесното приемане на бежанци, предаде DPА.

"Хората в Германия се обръщат срещу ръководството си и миграцията разклаща вече нестабилната коалиция в Берлин", заяви той в Тwitter.

"Престъпността в Германия нарасна силно. В цяла Европа направиха голяма грешка, приемайки милиони хора, които са променили толкова силно и рязко културата си! Не искаме това, което се случва с имиграцията в Европа, да се случи и на нас!", написа президентът на САЩ.

Неотдавна американските имиграционни власти започнаха неотдавна да разделят родителите от децата им, когато търсещите убежище, повечето от които бягащи от насилие в Централна Америка, пристигнат на границата между САЩ и Мексико.

Тази мярка беше осъдена от опозицията, активисти за правата на човека и конгресмени от консервативната Републиканска партия, към която принадлежи и Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    18 3 Отговор
    Много нагъл бил този изрусеняк бе а кой ги орати тия бежанци от Сирия към Европа и кой уби Кадафи и Африка нападна Европа???
    Да го д...... сега Франция и Германия
  • 2 геополитика

    19 0 Отговор
    Ако не беше "демократизирането" на някои страни в Африка от страна на САЩ и протежетата й, нямаше да има миграция! А отварянето на Германия и ЕС за всички нелегално нахлули от там е втората грешка, която за съжаление, г-жа Меркел не иска да си признае.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Херман Гьоринг

    10 0 Отговор
    Това е фашиския план правят сблъсък на цивилизациите показваш на белите на практика какви са др.раси и фашистите са готови и надъхани!
    Новият световен ред се осланя на РАСИЗМА!
  • 5 Голям прос

    3 0 Отговор
    Политиката подай г@з на ЕС е виновна за нахлуването на мигрантите. Не че в Англия и Франция нямаше преди това или в Германия се нацвъкаха 2млн турци. Като ви са разтворени бузите, всеки ще иска да се намърда там