Last news in Fakti

24 Юни, 2018 23:02 8 337 9

Невиждано одобрение за Тръмп в САЩ

  • доналд тръмп-
  • одобрение-
  • сащ

Президентът вече се радва на одобрение от 45%

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е регистрирал рекордно висок рейтинг на одобрение от началото на своя мандат. Това показва проучване на CNN.

В момента Тръмп има одобрението на 45% от гражданите. Рейтингът е подобен на този Барак Обама и Роналд Рейгън на този етап от техните мандати. През втората година от мандата си те са имали одобрението на 46% и 45% от гражданите.

Неодобрението към политиките на Тръмп е 50.9%. Според други проучвания обаче одобрението към президента през този месец е спаднало с 2% спрямо миналия.

Одобрението към него се увеличава благодарение на силната икономика на САЩ. През последните месеци страната регистрира рекордно ниска безработица. В същото време положително се оценява и неговата среща с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун от миналата седмица.

Срещата се състоя в Сингапур. На нея беше договорено понижаване на напрежението между двете страни.

Тръмп вече обяви прекратяване на военните учения в Южна Корея. В момента той готви и среща с руския президент Владимир Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да да

    21 22 Отговор
    Не е важно какво казваш! Важно е какви са резултатите от делата ти! Тръмп е човека ,който ще реши много конфликти. Той е човека който ще върне световната икономика в подем! Е,за пРосия и турция гаранции няма де! Като не искат,едва ли ще ги кара насила! Иран до две години ще е с нова сделка,ако не и още 2019!
  • 2 Hhhhhhh

    9 4 Отговор
    Шега е
  • 3 onq s konq

    13 1 Отговор
    Поредния фокус,който Тръмп извади от ръкава си-ВЪРНА МИГРАНТСКИТЕ ДЕЦА НА МАЙКИТЕ ИМ и сега всички мигранти /плюс децата/ с радостна усмивка задраскват кръстче в анкетата ,което с помощта на жестове им е обяснено че значи "ДА" на американски.
  • 4 Kcaniba

    19 9 Отговор
    Е да, "диктатроът" Путин е имал срив в рейтинга - едвам, некви вижави 72%!!!
    А великанът Тръвп, цели 45!!!
  • 5 Ултра националист

    13 6 Отговор
    Американците го одобряват, но ние европейците не и положението в България става все по-зле откакто там се подобрява. Така че би било добре да не бъде президент след два месеца, а да го импийчнат. Мисля че в целия свят положението е все по-зле и целият свят ще допринесе за това /премахването му от белия дом/. Руснаците си ги знаем, те са си зле и с него и без него, така че от българофобите и българомразците мнения не желая за чувам. Запазете си ги за отпътуването ви към Крим.А ТО ЩЕ СТАНЕ МНООООГО НАБЪРЗО АКО СЕ ОБОСТРИ ПОЛОЖЕНИЕТО ВИ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. И ПО-ТОЧНО ТИЯ КОИТО УСПЕЕТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ВОЕННОКОНТРАРАЗУНАВАНЕ, ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ВПОСЛЕДСТВИЕ ОТ КОНЦЕНТРАЦИОННИТЕ ЛАГЕРИ.А ТОКИВА ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СТРОЯТ СПЕШНО С ГЕРМАНСКИ ПАРИ ЗА ЕВЕНТЕАЛНО ВРЪЩАНЕ НА БЕЖАНЦИТЕ НО ТЪЙ КАТО НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТАКОВА ЩЕ БЪДАТ ЗАПЪЛНЕНИ ПО НАСИЛСТВЕН НАЧИН ЧРЕЗ НЕОБХОДИМИТЕ ВЛАСТОВИ СТУРКТУРИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.БЪДЕТЕ УМНИ БЪЛГАРОФОБИТЕ БИХ КАЗАЛ И НЕ РАЗЧИТАЙТЕ КОЙ ЗНАЕ НА КАКВА ПОМОЩ ОТ РУСИЯ ЗАЩОТО И ТАМ СТАВА НАПЕЧЕНО.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Ултратъпанарист извади си пръстите от ко

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ултра националист":

    Страдаш от ментално разтроиство
  • 7 Яшар

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ултра националист":

    Това са запъртъците - продукт на "демокрацията"! Ако го питаш, той е най първи демократ, уважава мнението на всеки... Колчем някой покаже СВОБОДНО своя светоглед, различаващ се от неговата представа за мироустройството, бива пращан в Русия или Белене. ХвалЪ на таквизи демократи!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Глобалистите 30 години прокарваха ,,свободната търговия,,само и само да обезкостят АМЕРИКА и изнесат ПРОИЗВОДСТВОТО в третия свят,за по-евтино...В Америка останаха само услуги,земеделие,патенти,авторски права,и УОЛСТРИИТ....Не вярвате ли????/Ми вижте ОТГОВОРА НА СВЕТА СРЕЩУ МИТАТА НА Тръмп!!!!,Облагат с мита ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ!!!!Щото ДРУГО В АМЕРИКА НЯМА!!!Всичко е ВНОС....За по-голяма яснота вижте ,,РЪЖДИВИЯ ПОЯС,,.А Тръмп за няколко месеца направи ОБРАТ ИИИИИ,,,АМЕРИКА ПРЕДИ ВСИЧКИ,,!!!!!БРУТАЛНО ИЗТИКВАНЕ НА ВСИЧКИ КОНКУРЕНТИ НА Америка!!!!!Да си ПЛАТЯТ!!!!И ВЪРНАТ ПРОИЗВОДСТВОТО....Даже ИРАНСКАТА случка е заради това!!!!Иска да изгони ЕС от Иранският пазар!Това не означава ,че ние ще намажем,.....даже и напротив---тотално губим.Само вижте дългът и чуждите инвестиции.....