Last news in Fakti

19 Юни, 2018 16:10 2 634 6

Ким Чен-ун иска близки отношения с Русия

  • северна корея-
  • ким чен-ун-
  • русия

Той е изпратил писмо до руския президент Владимир Путин

Лидерът на Северна Корея иска да поддържа контакти на високо равнище с Русия, съобщи ТАСС.

Ким Чен-ун е изпратил писмо до руския президент Владимир Путин. В него той е изразил желание за близки отношения между двете страни.

Информацията беше обявена от външнополитическия съветник на Кремъл Юрий Ущаков. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обяви, че до Ким вече е била изпратена покана за посещение в Русия.

През миналия месец руския външен министър Сергей Лавров посети Северна Корея, за да се срещне с Ким. Двамата договориха още разговори на високо ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    26 4 Отговор
    Всички искат близки отношения са Русия. Те затова краварите са толкова нервни.

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    7 21 Отговор
    Ким не беше ли ДО СЕГА в "максимално близки отношения " Русия,след което ПАДНА НА КОЛЕНЕ ПРЕД АМЕРИКА?Ако е решил пък да се прави на "сърбин" и да иска да седне на 2 стола трябва да знае,че подобни номера НЕ ВЪРВЯТ ПРЕД ЗАПАДА.Естествено след като получи американските "дарове" и страната му ПОДСКОЧИ ИКОНОМИЧЕСКИ ,пак ще има право на "близки отношения" с Русия но...ДО КЪДЕТО МУ ПОЗВОЛИ АМЕРИКА!Защото "безплатен обяд" няма.
  • 3 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    Така е ! Особено Централна и Източна Европа!
  • 4 Бай хой

    2 15 Отговор
    Северно корейския палячо е марионетка на джуджето психопат от Кремъл
  • 5 СССР

    2 12 Отговор
    Не другари късно е вече - досега тоя лапа чурката на Тръмп да е мислил по рано !
  • 6 Така де

    12 0 Отговор
    Много пропаднали индиви даваха за лош пример Северна Корея, но ето , че Северна Корея е посрещана от най-големите лидери на Света!!! Северно Корейците са прочути в цял свят, а БГ над 95% от хората по света не са я чували!!!! БГ са най-жалкия народ, дори африканците са повече от нас, защото африканците живеят на майната си, а ние сме в Европа, но въпреки това сме по-долу от африканското ниво, защото африканците се множат, а БГ изчезват кото нация и ще са изместени от цигани. Най-пропадналия народ са българите - утайката на планетата Земя
Новини по държави: