15 Февруари, 2012 20:01 2 722 2

Видео – монтаж вкара Путин зад решетките

  • владимир путин-
  • русия
Видео – монтаж вкара Путин зад решетките - 1

Видео – монтаж показа руския премиер Владимир Путин като арестант зад решетките в съдебна зала. „Колажът” взриви социалната мрежа YouTube - само за ден над два милиона души са видели кадрите, представени като новинарски репортаж.

В центъра на събитията е жалната физиономия на Путин, който стои зад решетките на метална клетка за престъпници, заобиколен от тълпа журналисти.

На фона на всичко това женски говорител съобщава, че Путин е съден за измами в особено големи размери, кражби, злоупотреба с власт и тероризъм. В материала той е описан като бивш премиер.

Оказва се, че за монтажа са използвани кадри от процеса срещу бизнесмена Михаил Ходорковски, известен критик на бившия агент на КГБ и управлението му. Ходорковски ще остане зад решетките до 2016 година, тъй като бе признат за виновен за данъчни измами, а мнозина определиха процеса като политически.

Президентският вот е след броени седмици – изборите са на 4 март. Макар Путин да е считан за фаворит, съпротивата срещу присъствието му в политиката все повече расте.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    Putin e miliarder i mu dreme na shushonite
  • 2 СССР

    0 0 Отговор
    това ли е поредната лъжа на сащ и компания защо не направят същото и с обама само дето той е наистина тероррист защото кой ще преброи убитите във венецуела тунис либия алжир ирак афганистан сирия и иран и това не са всички страни в които убийствата и грабежите продължават с още по голяма сила с помоща на сащ чиято политика е убивай и граби