Last news in Fakti

1 Март, 2012 16:03 6 837 8

Девственица рекламира Путин (видео)

  • владимир путин-
  • русия
Девственица рекламира Путин (видео) - 1
Снимка: БГНЕС

Девствена девойка иска първия й път да е любов. И се отправя към урната, убедена от врачка, че изборът й е правилен. Това е сентенцията на нов агитационен клип в полза на Владимир Путин, който стана хит в YouTube броени дни преди президентските избори.

Кадрите показват младото момиче, което отива при врачка, за да разбере съдбата си.

„Иска ми се първият път да е по любов. Девствена съм“, споделя пред гадателката младата рускиня. И получава уверение, че първият път ще й е по-любов, докато картите се откриват, а на тях стои образът на Путин.

„Това е той“, възкликва девственицата. А врачката й отвръща: „Ще си щастлива с него“.

„Путин. Първият път – само по любов“ - това е мотото на рекламата, насочена към младите избиратели. Много от тях за първи път ще отидат до урните, което ги прави апетитна хапка за кандидат-президента. Преди дни той агитира хиляди свои фенове с аргумента, че вотът за него е равнозначен на любов към родината.

Бившият агент на КГБ и настоящ премиер се бори за трети президентски мандат, което мнозина анализатори определят като лесна задача. Въпреки преднината, която има, Путин става мишена на все по-чести и по-големи протести.

Путин е доста сексапилен и залага именно на това, коментират анализатори. Ето защо той често се показва по медиите как стреля с пушка, язди кон по голи гърди, спортува и т.н.

Изборите са в неделя.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...........

    1 0 Отговор
    Тази е толкова девственица,колкото аз гъм гей.
  • 2 manqka

    0 0 Отговор
    Тази котанка е супер зарибена.
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    От клипа излиза че сигурно гласуващите ще бъдат прое..ни
  • 4 хахахаха

    1 0 Отговор
    Ето защо той често се показва по медиите как стреля с пушка, язди кол по голи гърди, спортува и т.н. - hahahahahahhaa ЯЗДИ КОЛ ПО ГОЛИ ГЪРДИ.

    КЪДЕ СТЕ БИЛИ КАТО СТЕ ПИСАЛИ СТАТИЯТА??? :)
  • 5 СССР

    0 0 Отговор
    дръж се путин ния сме с теб пази се скоро опитите да те убият ще зачестят пази семейството и успех на изборите добре ще направиш ако документираш всеки против тебе сега когато се разкриват така като им имаш данните лесно ще ги откриеш после когато ще ти се наложи да затвориш границите тогава няма къде да бягат ще си получат заслуженото по добава и няма да могат тогава да им помогнат американските им щедри приятели
  • 6 Алкапоне Мафия

    0 0 Отговор
    Може да е била девствена преди да снимат клипа,а сега едвали е такава............
  • 7 Nantiii tutante

    0 0 Отговор
    Do sq Ne sum sre6taLl Momi4e NAd 13 Koqt da mi e kazala bate destvena summ ....... VSi4ki vikat ne sum AE da se .... ;dd :)
  • 8 Оксана Стоянова

    0 0 Отговор
    ужас