Last news in Fakti

28 Юни, 2018 09:39 30 980 25

Ето го убиеца на българския шофьор във Флорида

  • флорида-
  • убиец-
  • шофьор

Тимъти Лий Андерсън е бил задържан от местните власти

Шерифството в Окалуза Каунти, Флорида е арестувало 35-годишния Тимъти Лейн Андерсън за убийството на български шофьор в щата, съобщи bg-voice.com.

Филип Кирилов е бил шофьор на Uber. Той е бил открит мъртъв в ранните часове на неделния ден.

Когато полицаите откриват тялото, колата все още е била запалена. По него е имало множество огнестрелни рани. Автомобилът е бил паркиран на кръстовището на Порпойз стрийт и Наутилъс Корт. На предното стъкло на колата е имало монтирана камера.

На записа се чува мъжки глас, който дава указания на Кирилов къде да го остави след курса. Малко по-късно се чуват изстрели.

Уличните камери са заснели действията на Тимъти Андерсън след престъплението. Той е закупил предплатен телефон, от който е поръчал автомобила. Срещу него вече са повдигнати обвинения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паисий

    98 8 Отговор
    Ех Росене, Росене ...
    Пише се "указания", а не "оказания". Оправи го по-бързо, че по-малко читатели да ти гледат резила.
    И не забравяй да ми изтриеш коментара.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Admin

    63 11 Отговор
    А така се надявах да е Мишо шамара.... Жалко за човека!
  • 3 аууууууууууу

    20 57 Отговор

    До коментар #1 от "Паисий":

    Колега,аз съм сигурен ,че не ни е тва най-големия проблем на българите- бъркането на о и у. Айде замисли се малко и не издребнявай. Ако имаш да кажеш нещо по темата,давай. Кво ми го развяваш тоя правопис, със сигурност има хора, които бъркат о и у ,но са много по-стойностни от масата , пишещи тук,па макар и с перфектен правопис.

    Коментиран от #6, #7, #22

  • 4 аууууууууу

    26 47 Отговор

    До коментар #1 от "Паисий":

    Едно объркване на о и у в цяла статия , не те прави неграмотен. Заядлив ли си, то си е за цял живот.

    Коментиран от #17

  • 5 Townboy

    70 6 Отговор
    Това се казва работеща полиция. А не като нашите 65 000 тюмбели дето за нищо не стават!
  • 6 Паисий

    71 2 Отговор

    До коментар #3 от "аууууууууууу":

    Казвате заядлив съм бил. Не, не съм, но с постепенното неглижиране на "дребните" неща правим възможни големите пропуски. Вие, аз, както и пишещите по-долу може да допускаме такива грешки, но за журналисти това следва да е недопустимо.
    Това дали един човек е стойностен или не наистина не може да се прецени по правописа, но това не значи, че правописът е нещо излишно. Както и да е, от този спор няма смисъл.
    А по темата, която не е коментарна според мен:
    1. Бог да го прости убития, независимо дали е българин или друг.
    2. Дано човешкото или Божието правосъдие застигне скоро убиеца.
  • 7 отговор

    55 2 Отговор

    До коментар #3 от "аууууууууууу":

    Първо, за правописа жестоко се лъжеш. Така наречената грамотност е изключително важна за всеки отделен човек, това е основата на културата му. Бил той "стойностен" или не. Интересно по какви критерии определяш кой е стойностен и кой не. И кой може да си позволи да определя стойността на хората? И ОЩЕ ВЕДНЪЖ - ГРАМОТНОСТТА, КАКТО И ВЪЗПИТАНИЕТО НА КОЙТО И ДА Е СА ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ. Когато това се пренебрегва, в обществото настъпва хаос и безнравственост. У нас това се случва от доста време за голямо съжаление.

    Коментиран от #24

  • 8 икем

    8 34 Отговор
    Ми то се отнася и за теб, сър правописен. Я си намери сам правописните грешки! И какво си се "разкрещял" тук- има хора, които не използват български( писмен и говорим) в ежедневието си много, а друг - и така, малко или много се по забравя Аз съм един от тях. Случвало се е дни да не говоря изобщо на български.

    Коментиран от #9, #18

  • 9 икем

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "икем":

    До коментар 7 "отговор"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Методий

    23 3 Отговор

    До коментар #10 от "Kasapina":

    А ти какво правиш тук, след като не пишеш на кирилица?
  • 12 Райчо циганина

    14 9 Отговор
    Ами да се върнат всички Българи от Америка,,,Какво търсят там ,,,България е вече демократична и правова държава

    Коментиран от #13

  • 13 Ще стане

    14 9 Отговор

    До коментар #12 от "Райчо циганина":

    Да се върнат от Америка в бедна българия? Шегуваш се:))

    Коментиран от #14

  • 14 mitaka

    5 13 Отговор

    До коментар #13 от "Ще стане":

    И кое е бедно, че не мога да се сетя, Спрямо кое или коя. Това за бедността е вече изтъркана тема, дето хора живеещи извън България обичат да е повтарят.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ПРЕДИ и СЛЕД

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Уличните камери са заснели действията на Тимъти Андерсън след престъплението. Той е закупил предплатен телефон, от който е поръчал автомобила.
    - или този убиец е имал/иам машина на времето.
    - или Росен-чо бърка ПРЕДИ и СЛЕД !!!
  • 17 Иван

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "аууууууууу":

    Има един мохабет: "Изключението потвърждава правилото." Т.е. някой път има такива стойностни хора, но това е само някой път, в повечето случаи хората, които не са грамотни много и не струват! Дали този случай е такъв?! Много се съмнявам!

    И да напомня - това не е объркване! Това си е обикновена полуграмотност, която е добре да се вижда от читателите на форума... Някой учил-недоучил, но тръгва да пише във форума и да очаква, че никой няма да забележи недостатъчното му усвояване на елементарни познания от онези години на образованието, когато всичко беше безплатно и само трябваше да слушкаш в час...
  • 18 Иван

    9 1 Отговор

    До коментар #8 от "икем":

    Абе, то и аз не говоря на български в ежедневието си, но да ми разправяш шменти и капели, че се забравя - не на мен! Човекът си е бил изначално полуграмотен, после отишъл другаде в странство и се оправдава с чужбина... Други лъжат, че пишат от телефона и затова излиза толкова неграмотно...

    Изглежда ли като да съм "по забравил" българския?! Елементарни неща не сте усвоили в училище, после - "забравихме"... Забравил си друг път...
  • 19 Еве

    7 1 Отговор
    Смешно е когато журналист бърка О и У.

    Коментиран от #20

  • 20 Пазителят

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Еве":

    За съжаление журналята бъркат масово! Щяло и нещяло се дипломира, после се перчат с висшето си образование, а остават полуграмотни! Една от най-честите грешки е "който" (ед.ч.) да пишат вместо "които" (мн.ч.), но на това му се вика просто "пропуски в образованието", а не оправдания от рода на "дълго време не съм живял в България"! Или знаеш и си научил нещо или не, няма средно положение!
  • 21 .Д.Кънев

    1 1 Отговор
    Успешно било председателството,за Боко да,но за мен НЕ.Имал остров Боко в Гърция,а защо да няма.Нали и той управлява като циганина Т.Живков Маруцов,само че оня осем милиона,а Боко около пет милиона.
  • 22 Реалист

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "аууууууууууу":

    Виж сега...всеки може да сбърка от бързане и недоглеждане, това е разбираемо, хора сме, не машини. Но има маса хора, които са просто НЕГРАМОТНИ. Схващаш ли "тънката" разлика? Не може да претендираш за поне средна интелигентност и прилична обща култура и да не владееш добре, особено писмено, майчиния си език! Въпрос на елементарно уважение към хората дали живота си и положили усилия да ни има нас, българите, след толкова векове...А и овладяването на един език не изисква кой знае какви титанични интелектуални качества, не е все пак квантова механика или атомна физика. Не на последно място това е и въпрос на себеуважение. Лично аз имам нетърпимост към неграмотници!
  • 23 Реалист

    3 1 Отговор
    Конкретно правило кога една дума се пише с "у" или с "о" в българския език няма, но ако погледне човек в правописния речник, ще забележи, че думите, започващи с "у" и използващи се често са не повече от стотина....учудвам, ужилвам, давам указание...(но оказвам помощ!), уцелвам, управлявам ( но оправям!) и т. н. Научаваш ги тези думи, ако трябва наизуст, и готово! Всичко друго се пише с "о"! Ако човек чете много всичко става естествено и наизустяването е излишно. Просто е, нали?
  • 24 Яшар

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "отговор":

    Абсолютно съм съгласен с написаното! Само ще добавя, че всеки, наричащ себе си българин и патриот, би трябвало да уважава своя език. Част от този наш език е и правописът. Аз се старая да уважавам родния си език.
  • 25 JamesPed

    0 0 Отговор
    Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777 Аренда выделенных серверов по приемлимым ценам Раскрутка сайта под ключ