Last news in Fakti

30 Юни, 2018 13:50 2 434 9

ЦРУ: Пхенян работи по атомна бомба

  • северна корея-
  • доналд тръмп-
  • ядрена бомба-
  • йонпьон-
  • сингапур

Северна Корея има повече от един ядрен обект в допълнение с познатия в Йонпьон

ЦРУ: Пхенян работи по атомна бомба - 1
Снимки: БТА/АР

Американското разузнаване вярва, че Северна Корея произвежда повече гориво за ядрена бомба въпреки дипломатическите разговори със САЩ, твърди NBC.

Американските разузнавателни агенции вярват, че Северна Корея е увеличила производството на гориво за ядрени оръжия в много тайни обекти в последните месеци и може да се опита да скрие това, докато се стреми към постигането на отстъпки в преговорите по ядрената си програма със САЩ. Това съобщава NBC News, като се позовава на американски представители.

Медията цитира петима неназовани американски представители, които казват, че в последните месеци Северна Корея е увеличила производството на обогатен уран за ядрени оръжия по същото време, когато е ангажирана дипломатически със САЩ.

Според американските представители в оценка на американското разузнаване се казва, че Северна Корея има повече от един тайни ядрени обекти в допълнение с познатия обект в Йонпьон.

Държавният департамент каза, че не може да потвърди информациите и не може да коментира разузнавателни въпроси. Засега Белият дом не е реагирал на запитване на агенцията за коментар.

ЦРУ: Пхенян работи по атомна бомба

Съобщението на NBC обаче поражда въпроси относно готовността на Северна Корея да започне сериозни преговори за отказване от програмата за оръжия, която сега заплашва САЩ, въпреки че Доналд Тръмп с ентусиазъм говори за постигнатото на срещата си на върха с Ким Чен-ун, състояла се на 12 юни в Сингапур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 а стига бе....

    12 3 Отговор
    """ ЦРУ: Пхенян работи по атомна бомба"""...хаахааха-тези от ЦРУ изтрепаха копърката...хаахахааа--че Пхенян никога това не го е крил бе смешници...Егати и разузнаването-циркаджии и палячовци....
  • 2 ИДИОТИ СТЕ

    13 1 Отговор
    Че това го знаее цял свят.Какви разузнавачи сте,какво ЦРУ сте? Идиоти.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бат мишо

    7 0 Отговор
    до лео
    Да лео целта им е да влязат в СК
    и баба Меца тва иска да и влязат в бърлогата втори път
    да ги друса втори път кът дърта мечка пчелен кошер
    те затва и няма да влязат....
    Даже ламерите не са толко тъпи да влязат в държава между чука и наковалнята-УПС между Русия и Китай -даже и да са си мислели ,че ще им се размине с наглост е било само първия път 1956.....Сега дори наглярите ламеруги знаят че втория път ще им го натикат до гърлото квадратен там....барабар с топките
  • 5 пенко

    5 1 Отговор
    Вече не се казва : ядрена бомба , А ракета ! ВЪПРОС : ИМАТ ЛИ ПАКИСТАН, ИНДИЯ ,КИТАЙ И И З Р А Е Л ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ ??? ВТОРИ ВЪПРОС : ЗА КАКВО ИМ Е ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ / ТЕ НЕ СА ГО ОТКРИЛИ ИЛИ ИЗОБРЕТИЛИ /??? ТРЕТИ ВЪПРОС: КОЙ ДАДЕ ТОВА ОРЪЖИЕ НА ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ???
  • 6 кравар дейли

    7 0 Отговор
    Пхенян бомбите си ги има отдавна, цру какво разузнаване са, че не знаят? Нямат (или се правят че нямат) средства за доставяне на тези бомби до територията на главния си враг - сащ, но работят над това и можем само да им пожелаем успех!
  • 7 Граф Монте Христо

    10 1 Отговор
    Тръмп го закъса ''полюбовно''...
  • 8 ****

    7 0 Отговор
    ЦРУ няма как да знае какво има в С.К.,а много им се иска,тъй като там няма как да влязат и да шпионират,инфото им е от спътниците това което са можали да видят от тях,и то е предположение.Те и за това все казват неназован или анонимен источник.
  • 9 гост

    4 0 Отговор
    Че те нямат ли атомна бомба? Аз мисля че имат още преди да почнат разработките на носителите ХВАСОН