Last news in Fakti

5 Юли, 2018 19:00 2 464 6

Лондон мрази Тръмп (СНИМКИ)

  • лондон-
  • балон-
  • доналд тръмп-
  • садик хан

Кметът на мегаполиса разреши на протестиращи да пуснат над парламента балон, осмиващ президента на САЩ

Лондон мрази Тръмп (СНИМКИ) - 1
Снимки: Twitter

Кметът на Лондон Садик Хан ще разреши на протестиращи да издигнат над сградата на парламента голям балон, изобразяващ Доналд Тръмп като озъбено оранжево бебе, по време на посещението на американския президент във Великобритания, предаде Reuters.

Тръмп ще пристигне на официално посещение след около седмица и ще се срещне с кралица Елизабет и с премиера Тереза Мей, която бе първият чуждестранен лидер, посетил го след влизането му в Белия дом.

Великобритания смята своите "специални отношения" със САЩ за основен стълб на външната си политика, особено сега, когато се готви да напусне ЕС. Мнозина британци обаче смятат Тръмп за груб, непредсказуем лидер, който не споделя техните ценности по редица въпроси, и се готвят да го посрещнат с протести.

Лондон мрази Тръмп (СНИМКИ)

"Кметът подкрепя правото на мирен протест и разбира, че той може да вземе различни форми. Неговият оперативен щаб се срещна с организаторите и им даде разрешение да използват градинката пред парламента като площадка, от която да бъде издигнат балона", каза говорител на Хан.

Той обаче добави, че протестиращите ще трябва да получат разрешение и от полицията и от службите на въздушните диспечери, за да вдигнат във въздуха шестметровия балон.

Лондон мрази Тръмп (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    4 3 Отговор
    Тръмп е изобразен като бебе!:) Ами, това си е комплимент!:) Не само на него, а и на Мелания ще и хареса!:)
  • 2 отегчен

    17 6 Отговор
    Дреме му на Тръмп за соросоидиотските "хепънинги" и пр. простотии. Той се пребори с американските медии, с изборните фалшификации, с ФБР и ЦРУ... с платените говна от Холивуд
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 соросоидни кърлежи

    5 7 Отговор
    Тръмп не споделя техните ценности.Свинете яли новичок, имат и ценности
  • 5 соросоидни кърлежи

    3 7 Отговор
    Тръмп не споделя техните ценности.Свинете яли новичок, имат и ценности...
  • 6 плевен

    15 4 Отговор
    Това може да се случи само в онзи маймунарник, наречен Лондон.Там разприте между туземното население, доведе на кметския стол пакистански пришълец.
Новини по държави: