Last news in Fakti

5 Юли, 2018 18:49 4 803 22

Москва към британската полиция: Не играйте мръсни игри

  • великобритания-
  • русия-
  • новичок-
  • мария захарова-
  • тереза мей
Москва към британската полиция: Не играйте мръсни игри - 1
Снимка: БТА/АР

Москва призова британската полиция да не се поддава на "мръсните политически игри" и да си сътрудничи с Кремъл след отравянето на двама души с вещество, използвано вече срещу бившия руски шпионин Сергей Скрипал, предаде ТАСС.

"Призоваваме британските правоохранителни органи да не се поддават на мръсните политически игри и да започнат взаимодействие с руските правоохранителни органи", каза на пресконференция говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Москва към британската полиция: Не играйте мръсни игри
Снимка: Shutterstock

Тя добави, че правителството на Тереза Мей "ще трябва да се извини за всичко, което е направило" и го призова да "прекрати интригите с отровни химически вещества".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин ама не съвсем

    97 6 Отговор
    Евала на говорителката!
    Каза им го директно!
    Ми извинете се беееееее!
    Тези английски изроди не само, че са гадни и подли, ами са и некадърни и не могат да разберат, изобщо какво се случва в собствената им държава!
  • 2 gazeta de la ГЪЗ

    57 2 Отговор
    Ей не се наиграха еееееййййй.То и у нас има ли проблем създават новина и враг и проблема го замитат под килима.
  • 3 среднощен

    33 2 Отговор
    Предстоят тежки дни за статуквото във Великобритания! Това е рискът при "подслоняването" на двойни агенти! Никога не можеш да си сигурен при размяната на "проходен кон" за офицер, дали ще удържиш позицията по фланга. Староиндийската защита" паднна, предстои "дамски гамбит! Интересна "партия"се очертава!?
  • 4 ТОЧКАТА

    52 3 Отговор
    НЕ мога да разбера КАК ТИЯ са владели половината свят,победили са КИТАЙ,ИНДИЯ, и слънцето не залязвало над империята!!!!!!КАК????

    Коментиран от #6

  • 5 Хк+йххххйххх

    49 3 Отговор
    Тъпънари търсят конфликт Нали са трубадурите на САЩ.
  • 6 падналия ангел

    47 2 Отговор

    До коментар #4 от "ТОЧКАТА":

    Може би тогава кръвта им все още е била наситена с гените на саксии, брити и викинги. А сега вместо ДНК имат ГМО, джендърско.

    Коментиран от #7

  • 7 ТОЧКАТА

    29 0 Отговор

    До коментар #6 от "падналия ангел":

    Интересното е англичаните са основно от две ГЕРМАНСКИ племена--АНГЛИ,И САКСИ...Те са завладели местните/шотладци,ирландци,брити и.../....а по късно и целият свят,особено ако се взевме в предвид америчка....като сегашен господар.

    Коментиран от #8

  • 8 среднощен

    30 1 Отговор

    До коментар #7 от "ТОЧКАТА":

    Да не забравяме, че "англо-саксите" приемат една не малка част от прокудените от Испания и Португалия еврейски фамилии! Започва икономическата революция, а след това и военно-политическото доминиране в света!? До момента на извоюването от САЩ на независимос! Богатите фамилии си намират "нов дом" и започва ерата на САЩ, като доминираща световна сила!? Просто прави впечатление, затова и споделям!?
  • 9 радев

    34 1 Отговор
    ПОМНИТЕ ЛИ КАК АМЕРИКАНСКО ХИМ ПРЕДПРИЯТИЕ ИЗТРОВИ СУМА ТИ ИНДИЙЦИ...

    Коментиран от #10

  • 10 среднощен

    23 1 Отговор

    До коментар #9 от "радев":

    Химическото предприятие край Солзбъри дали обслужва освен военни интереси и интереси на фармацевтичната индустрия? Ако е "да", няма смисъл да си припомняме за Индия! Ще потулят всичко, дори ако се наложи Тереза ще се извини на Москва!
  • 11 atanas

    9 42 Отговор
    Тук пишат само неубедени русофили, които не намират форум за изява.
    Когато пострадаме като Полша, Финландия или прибалтийските държави от политиката на руската империя, тогава ще ви питам, какво руско искате да приложим у нас. Сигурен съм, че всички сте ходили многократно на запад и никога в Русия, но я възхвалявате....

    Коментиран от #12, #17, #18, #19

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ами

    5 0 Отговор
    и те са се нашмъркали като змея!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Froid

    3 12 Отговор
    Атаката е най-добрата защита , дори и в КГБ са го разбрали .Отрови още 6-5 човека и обвинението ще изчезне !
  • 16 Лоренция

    4 1 Отговор
    Изтеглете късата клечка, за да сбъдна ваши три желания.
  • 17 Румяна Костова

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "atanas":

    Не е въпрос на русофилство или русофабство.Учете история и няма да злобеете,четейки изнесените факти и размисли ,написани от горните господа.А за Полша и Прибалтийските републики се поинтересувайте дали някога са имали суверенност преди да ,,пострадат" от Русия?Дали Ви е известно ,че по съветско време в тях са се изливали най-много средства?
  • 18 Бай хой

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "atanas":

    Та вземи та ни обясни га са пострадали Полша, Финландия и прибалтийските недоразумения от руската империя. Някак си едностранно разглеждаш събития. Едните представяш само с права и интереси а за другите като че ли няма място под слънцето според жалката ти особа.
  • 19 Д'мин

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "atanas":

    Финландия е била шведска преди да я вземат руснаците! Правят е велико княжество, до 1890 година официалният език е шведския! Добре че са били руснаците да им върнат езика и самосъзнанието, че сега щяха да бъдат само една шведска тройка, ааа грешка-околия!
  • 20 78о7

    0 2 Отговор
    Кой ли вярва на руските лъжи!! Кога са ги обвинили за нещо и да не е било истина? Кой ще допусне убийците да участват в разследването? Само Русия имаше полза от убийството на Скрипал, и то за назидание.
  • 21 ело

    0 0 Отговор
    Англичаните винаги са били ( от историята) подли,надмени,високомерни,нагли,коварни .
  • 22 ело

    1 0 Отговор
    Англичаните винаги са били ( от историята) подли,надмени,високомерни,нагли,коварни .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания