Last news in Fakti

8 Юли, 2018 14:29 2 169 2

Сърбия под вода

  • сърбия-
  • наводнения-
  • бури

Наводнения след бури в отделни части на страната

В някои части на Сърбия е било обявено извънредно положение, заради силните валежи в отделни региони на страната, съобщи Макфакс.

Силни дъждове са били регистрирани в Младеновац, Лиг и Аранджеловац. Има информации за наводнени улици и сгради.

Извънредно положение е било обявено в Лиг и Аранджеловац. Рекара Кубуршница е излязла от коритото си е наводнила централни улици и сгради в Аранджеловац.

Река Лозничка е излязла от коритото си в региона на Чачак и е наводнила пътя. В момента се взимат мерки за сигурност в региона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гражданин

    6 0 Отговор
    А стига бе ? , Аз мислех че само в България вали и има наводнения....
  • 2 onq s konq

    3 1 Отговор
    В сравнение със Сръбското и Румънското наводнения нашето изглежда буквално като невзрачна локва.Което обаче не изключва варианта БСП да поиска поредния вот на недоверие на ГЕРБ.По интересното е ДАЛИ БСП И НИНОВА МОГАТ ДА ПОИСКАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ и на Сръбското и Румънското правителства ДИСТАНЦИОННО?Не от някакви лоши чувства,а просто за "поддържане на спортна форма":)
Новини по държави: